Francisca, primele declarații după ce a fost cerută în căsătorie la Survivor, cu un săculeț de orez. Cum arată inelul de logodnă / foto
Data publicării:
Francisca a oferit primele declarații, după ce a fost cerută în căsătorie în fața unei țări întregi.

Emisiunea Survivor All Stars i-a legat pe viață pe TJ Miles și pe Francisca, care a avut parte de o cerere neobișnuită în căsătorie în Republica Dominicană. Astfel, în cadrul probei de recompensă ce a avut loc pe 21 mai 2024, fostul Faimos a avut bucuria de a-și revedea iubita, motiv pentru care nu și-a mai dorit să piardă timpul și a vrut să o ceară numaidecât pe aceasta în căsătorie. Neavând un inel, TJ i-a oferit brunetei sacul său cu orez, promițându-i acesteia că va relua încă o dată acasă cererea, lucru care s-a și întâmplat, întrucât Francisca se mândrește acum cu un inel superb pe deget. 

„Vă spun că săculețul acesta de orez a stat în seif, până să ajung acasă, să fiu sigură că este în siguranță și că nu atentează cineva la el. L-am apărat până am plecat din Dominicană, trebuie să stea în vitrină. Știi că îți faci planuri înainte, îți imaginezi să o să-i spui lucruri, ei bine, planul în momentul respectiv nu mai funcționează, pentru că uiți absolut tot ce trebuia să spui.

Nu am cuvinte, am fost super emoționată, în momentul ăla mi-am pierdut cuvintele și am zis că nu mai contează, să trăim momentul, să ne bucurăm de tot ce avem. M-am bucurat să fiu acolo, a fost o surpriză și pentru el, și pentru mine. Noi am fost anunțați foarte târziu, cu puțin timp de a pleca înainte.”, a declarat Francisca în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV. 

Citește și: Iancu Sterp a stabilit data nunții. A făcut confesiunea în premieră, la Survivor All Stars: „Mama Geta m-a dat de gol”

Cum a fost să-și revadă iubitul în jungla Dominicană

Revederea a fost una extrem de emoționantă pentru ambii, după cum s-a putut vedea și la televizor. Astfel, chiar dacă și-a formulat în cap un discurs și mai multe lucruri pe care voia să i le împărtășească partenerului său de viață, Francisca spune că a uitat complet totul când l-a revăzut pe acesta după luni de zile de când a plecat de acasă. 

„Nu aveam ce să-i zic la ureche, pentru că i-am zis oricum ce am avut. Erau totuși niște limite și chiar dacă nu aveam anumite restricții, era normal să știe că ai lui sunt bine, ce puteai să-i spui altceva? Nu avea rost să-l încarc. Da, acesta e sfatul cu care a plecat de acasă, din România (n.r. să nu aibă încredere în nimeni) și e sfatul pe care i-l voi da oricând, în primul rând trebuie să te bazezi pe tine, apoi pe ceilalți, dacă este cazul. Trebuie să nu ai niciun regret.”, a continuat ea.

VEZI și: TJ Miles a cerut-o în căsătorie pe Francisca cu orez la Survivor All Stars: „Am vrut ca relația noastră să treacă la nivelul următor”

Francisca, despre TJ Miles

Francisca nu are cuvinte de laudă doar la adresa iubitului său, ci și la adresa familiei acestuia, care are niște principii și valori de viață extrem de bine puse la punct, spune ea.

„Este foarte educat, cu un bun simț extraordinar și cred că a dovedit până în acest punct că are o coloană vertebrală de neclintit și niște principii de viață foarte frumoase și eu sunt foarte mândră de el. Sunt o familie foarte frumoasă, unită, cu valori și niște oameni care au mereu un lucru frumos de spus.”, a continuat ea. 

Citește și: Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Acces Direct

Demisie șoc la Antena Stars! A plecat de la Acces Direct după 6 ani: „A fost ultima mea zi”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Suma uriașă pierdută de Cristina Bâtlan în urma afacerii pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu. În ce relații a rămas femeia de afaceri cu celebrul designer

Andrei Nae

O studentă rupe tăcerea în cazul lui Andrei Nae, cunoscut drept „profesorul în fustă”

Captură video: Pro TV

Ioana Gingină a vrut să știe toată lumea de ce nu-l suportă pe Cristi Mitrea. Actrița nu s-a abținut: „Am văzut eu niște lucruri”

Andrei Nae

Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Agerpres

Știrea zilei e despre Carmen Brumă. NIMENI din presă n-a scris despre asta! Cu lacrimi în ochi, a făcut marele anunț: E o nouă etapă în viața mea

Insula iubirii

Radu Vâlcan anunță ce cuplu părăseşte Insula Iubirii: Cum plecaţi, împreună sau separat?

Dana Budeanu/ captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU

Dana Budeanu, reacție în cazul profesorului în fustă

 pexels-max-fischer-5212362

Universitatea din București, decizie după ce un profesor a apărut în fustă

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Gabi Bădălău s-a dat de gol! Spunea că nu a înșelat-o niciodată pe Bianca Drăgușanu, dar acum a recunoscut tot fără menajamente

Andrei Nae

Profesor, după ce Andrei Nae a purtat o fustă: Aș vrea să evit să îl elogiez...

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Horoscop 22 - 28 iulie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de reușite în tot ce face




pixel