Frații Dolănescu, la cuțite de 13 ani. Dragoș Dolănescu: Nu cred că ne vom împăca vreodată
Frații Dolănescu nu văd nicio urmă de împăcare, chiar dacă a trecut așa mult timp de la moartea tatălui lor.

Frații Dolănescu sunt în război de aproximativ 13, încă de când tatăl lor s-a stins din viață. Dragoș a explicat și care sunt motivele pentru care, în viziunea lui, împăcarea nu va avea loc prea curând.

”Nu cred că ne vom împăca vreodată. Gândim diferit, avem poteci diferite în viață, până și pielea e de altă culoare, dar și ochii. Doar numele e comun. Dar, nu se știe în viață, numai apele râului nu dau înapoi. De Paște, îi urez sănătate! Continuarea o știe el…era și un amuzant banc ceaușist, care îi plăcea și tatălui nostru.”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit ego.

Dragoș duce dorul vremurilor trecute

”Mi-e dor de acea casă, recunosc. Dar nu mai vreau să mai intru acolo vreodată. Este a lui Ionuț, a făcut modificări, totul este acum schimbat. Vreau să păstrez în amintire acea casă, așa cum era când trăia părintele nostru. De Paște, tata avea mulți musafiri, se întindeau mese întregi de mâncare”, a mai declarat acesta.

Ce își amintește bărbatul despre regretatul artist

Dragoș își amintește faptul că tatăl lui era un bărbat foarte dorit de femei, care făceau tot felul de gesturi pentru a-l surprinde și pentru a-i capta atenția. 

”Altul ca el nu mai era la acea vreme. Era foarte frumos, talentat. Femeile l-au iubit, l-au adorat. Acele femei au acum cam 70 de ani. Îi trimiteau scrisori, stăteau ciorchine la poarta lui, îl sunau pe telefonul fix. Toată lumea știa unde locuiește marele artist. Asta nu înseamnă și că le-a iubit pe toate sau că s-ar fi culcat cu ele!”, a continuat acesta.

Ionuț Petrescu are grijă de mormântul lui Ion Dolănescu

Dragoș Dolănescu este plecat de foarte mult timp din România și duce dorul locului natal, însă, în tot acest timp, Ionuț Petrescu, presupusul fiu al artistului, are grijă de mormântului acestuia.

"Îi mulțumesc că îi pune lui tata lumânări și flori la mormânt, eu și Ionuț Petrescu am fost multă vreme certați, a zis vorbe grele. Pentru gestul lui frumos, de a avea mereu grijă de mormântul lui tata, eu fiind la așa mare distanță de țară, l-am iertat însă pentru tot.", a mai dezvăluit acesta.

Data: 27 apr 2022, 20:24
Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: cearta  dragos dolenescu  fratii dolanescu  impacare  ion dolanescu 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Dan Bittman, Facebook

Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea...