Fuego a răbufnit: „Pandemia ne-a redus la tăcere, ne-a înrăit, ne-a risipit și ne-a scos la iveală un fapt pe care ar fi trebuit să-l înțelegem mai demult”
Paul Surugiu - Fuego spune că pandemia a scos ce e mai rău din oameni. Artistul vine și cu o soluție.

Paul Surugiu este un artist complet. Cântă, pictează și iubește frumosul. Ca orice artist, sensibilitatea sa iese la iveală în momente de criză, cum este cel al pandemiei, care ne acaparează viețile de doi ani de zile. 

Într-un interviu recent, Fuego a dezvăluit care este părerea sa despre toată această perioadă și cum se vede pandemia din punctul de vedere al unui artist. 

„Pandemia ne-a redus la tăcere, ne-a înrăit, ne-a risipit și ne-a scos la iveală un fapt pe care ar fi trebuit să-l înțelegem mai demult, anume acela că nu avem nici o clipă siguranță pe ce trăim și pe cine suntem. Există o tendință gravă și periculoasă către un egoism, către dezbinare, iar noi n-am învățat să fim uniți, ci dimpotrivă, mai dezbinați ca oricând. Pare că totul e razna și că scapă cine poate! Nu vreau, credeți-mă, să trăiesc într-o societatea care va avea o astfel de formă. Nu vreau ca cineva să spună că artiștii trebuie să-și găsească o altă meserie. Vreau să ne găsim cu toții linia de plutire și să ne dăm seama că această etapă este o încercare pe care-i nevoie să o parcurgem cu demnitate și înțelegere.  Cum? Dacă suntem uniți! Dacă nu ne mai lovim la orice pas, dacă lăsăm ura la o parte, dacă introducem bunul simț în viețile noastre și nu ne mai agățăm de fantasme, preconcepții și păreri care de care mai prostești. Peste o vreme, toate vor trece, iar rănile acestea vor fi greu de suportat dacă suntem de unii singuri. Viața nu e altceva decât o continuă provocare, mereu, astfel că e bine să o parcurgem la comun, cu ajutorul celor de lângă noi, mai altruiști, mai buni și mai înțelegători!”, a declarat Fuego pentru Impact.

ORACOLUL vedetelor. 20 de lucruri despre Paul Surugiu - Fuego / EXCLUSIV


Mai mult, Fuego spune că a ales să se exprime prin muzică și crede, cu tărie, că melodiile sale pot întări și alina sufletele celor care le ascultă. 


„Dintotdeauna muzica mea oferă astfel de motive, pune accentul pe tema unității și promovează mesaje puternice legate de limbă, țară și neam. N-am ezitat niciodată să promovez aceste valori, cu orice risc, chiar și acela de a mă crede unii sau alții nebun. Dar într-adevăr, în ultimul an am creat două cântece cutremurătoare spun eu, ca mesaj, legate de ceea ce trăim, de țară, de situația de prin spitale și de tot ce ne înconjoară. Ambele sunt scrise pe versurile poetului Narcis Avădănei și se găsesc pe canalul meu oficial de Youtube – FUEGO-PAUL SURUGIU. Este vorba despre „Patria mea”, căreia i-am filmat și un clip, la Cetatea Histria și piesa „Manifest”, un strigăt, la propriu”, a mai spus artistul pentru sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 02 ian, 13:29

Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile...


Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile...