Fulgy de la Clejani se însoară. Cine este noua iubită a artistului: „Mă însor”
Data publicării:
Fulgy a făcut marele anunț. Băiatul Clejanilor este pregătit să meargă în fața altarului alături de frumoasa lui iubită. 

Fulgy și-a luat prin surprindere fanii și s-a afișat alături de noua lui iubită. Ba mai mult, artistul a dezvăluit căeste pregătit să meargă în fața altarului alături de frumoasa șatenă. Cei doi s-au filmat în ipostaze tandre și au urcat imaginile pe TikTok. 


„Dacă la 5 milioane de inimi se ajunge la videoclipul ăsta, jur că te iau de nevastă. Arată-mi și mie ochii.”, i-a spus Fulgy noii sale iubite.


Fulgy nu se sfiește să le arate tuturor cât este de îndrăgostit și să își declare public sentimentele. Fiul Clejanilor este deja cunoscut pentru gesturile romantice pe care le face pentru persoana iubită. Chiar dacă în trecut a avut parte de câteva experiențe dificile, artistul este acum pus pe fapte mari. Vrea să se așeze la casa lui și să se concentreze mai mult pe partea profesională. 

@mrmoft

##foryou

♬ sunet original - mrmoft


Fulgy a trecut prin momentele grele în urmă cu doar câțiva ani. Din cauza anturajului, fiul Clejanilor a luat-o pe un drum rău și a făcut lucruri de care acum nu este mândru. Pentru a-și schimba stilul de viață, acesta a fost internat pentru o lună și jumătate într-un centru din Spania. De atunci, acesta a renunțat la jocurile de noroc și a luat-o pe drumul cel bun. 


„Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la 10 seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, bătură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea a fost de 250.000 de euro. Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu mai socoteam bine”, a spus Fulgy la Xtra Night Show. 


Fiul Clejanilor și-a cumpărat un apartament într-o zonă de lux din capitală și spune că este mai bine mai niciodată. Face mult sport și liniștit din punct de vedere psihic. 


”Tata îmi spunea să nu mai merg la cazino, să iau bani cu dobândă sau să nu mai consum droguri. Mi-aș fi dorit să am un prieten de vârsta mea care să mă îndemne, n-am avut și le-am experimentat eu pe pielea mea”, a mai spus Fulgy la Antena Stars.


Citește și: Fulgy, planuri mari de viitor. Cu ce se ocupă în prezent băiatul Vioricăi de la Clejani: „Vreau să fiu un bărbat responsabil”


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: fiul clejanilor  Fulgy  nunta  se insoara 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel