Fulgy, în arest pentru 29 de zile. Ioniță de la Cejani a spus adevărul despre fiul său: „Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”
Data publicării:
Ioniță de la Clejani a anunțat că fiul său este arestat pentru 29 de zile. 

În vârstă de 23 de ani, Fulgy a fost oprit săptămâna trecută de un echipaj al poliției din București. Oamenii legii l-au dus pe acesta la INML, acolo unde i s-au recoltat probe biologice. În urma testării cu aparatul Drugtest, agenții care l-au tras pe dreapta pe Fulgy au descoperit că artistul a consumat cannabis.

 

A urmat apoi o serie de declarații controversate, atât din partea lui Fulgy, cât și din partea părinților acestuia. S-a ajuns cu plângeri la poliție și, la un moment dat, s-a vehiculat chiar faptul că tânărul ar fi internat la psihiatrie. De asemenea, fiul Clejenilor l-a tras și pe Alex Velea în tot scandalul mediatic. 

Fulgy, băiatul Vioricăi din Clejani, dezvăluiri incendiare. Ce s-a întamplat în studioul lui Alex Velea și motivul pentru care testul antidrog a ieșit pozitiv


Ioniță de la Clejani susține că este conștient de faptul că fiul său a greșit, însă consideră că  acesta este o victimă.


”E băiatul meu, a greșit, dar este victima unor nenorociți! Ce Alex Velea e sfânt? Nici ăla cu cu studioul nu e sfânt! Fulgy e 29 de zile la arest! Când va ieși va avea niște restricții de la mine foarte mari”, a declarat Ioniță de la Clejani, în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima Tv.

 

Viorica și Ioniță din Clejani i-au cerut scuze lui Alex Velea

 

Familia Clejanilor trece prin momente grele, după ce Fulgy a iscat un imens scandal mediatic. Tânărul a adus acuzații grave la adresa lui Alex Velea, dar și jigniri gratuite Antoniei. Cei doi artiști și-ar cerut scuze față de familia lui Alex Velea și au spus că vor merge la studio pentru a afla mai multe despre incidentul care l-a enervat atât de rău pe fiul lor. 

Mara Bănică, declarații uimitoare despre Fulgy: „M-am întâlnit cu Ioniță și cu Fulgy, acum trei ani, și vorbea absolut în dodii”


„Îmi cer scuze față de Antonia și Alex Velea! A fost o discuție, este legată de producție, de studio. Nu știu încă ce se întâmplă acolo, dar o să încerc să urmăresc. El a venit de la studio și vorbea foarte frumos despre Alex Velea. Numai că a doua zi și-a schimbat discursul total și eu cred că acolo s-a întâmplat ceva.


Încă nu am reușit să aflu cu exactitate ce s-a întâmplat, dar sunt sigur că Alex Velea și soția lui înțeleg situația prin care noi trecem, dar noi o să mergem și o să vorbim cu ei. (…) Nu le cade bine, dar sunt vorbe spuse-n vânt, așa că nu e o chestie care să dărâme nu știu ce”, a declarat Ioniță de la Clejani la Xtra Night Show, în urmă cu câteva zile.


Alex Velea a spus că este alături de familia Clejanilor și a postat pe InstaStory un mesaj pentru Ioniță și Viorica de la Clejani. Chiar dacă și-a arătat susținerea, acesta a dat de înțeles că ceea ce Clejanii au spus legat de strategia de promovare a fiului lor, nu ar fi adevărat. 

Fulgy a fost internat la un spital de psihiatrie. Fiul Clejanilor l-a amenințat pe tatăl său și a fost agresiv cu oamenii legii


„Suntem alături de familia ‘Clejanilor’, care a fost forțată de împrejurări să-și interneze copilul la Spitalul clinic de Psihiatrie. Nici nu vreau să-mi imaginez ce e în sufletul unor părinți aflați în situația de a spune că toate greșelile, injuriile copilului lor sunt doar o ‘strategie de Marketing'”, a scris Alex Velea la InstaStory.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Alex Velea  arestat  clejani  Fulgy  psihiatrie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”




pixel