Fulgy, planuri mari de viitor. Cu ce se ocupă în prezent băiatul Vioricăi de la Clejani: „Vreau să fiu un bărbat responsabil”
Data publicării:
Fulgy își dorește familie și copii. În ce afacere a investit zeci de mii de euro băiatul Clejanilor?

Fulgy, băiatul Vioricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a dispărut din lumina reflectoarelor pentru o perioadă bună de timp. Chiar dacă acesta a fost implicat de-a lungul timpului implicat în mai multe scandaluri, acum Fulgy vrea să se așeze la casa lui și lase deoparte greșelile tinereții. 


„De un an de zile fac sală, somn de calitate, trezit la o oră normală, mâncare și cam atât. Nu am mai vrut la televizor, nu am mai vrut anturaje, nu am mai vrut ieșiri. Nu am mai avut o viață socială, am vrut să mă ocup de mine. Îi îndrum pe toți oamenii să facă sport, ajută la psihic și sănătate. În tot acest timp în care nu am mai avut contact decât cu câțiva, mi-am dat seama că cine te iubește, te iubește oricum și toată viața și pe cine respecți te respectă, karma. Ce oferi aia primești. Ești un om rău, de rău ai parte. Ești un bun, de bine ai parte”, a spus Fulgy la Antena Stars.


Fulgy își dorește familie și copii. Tânărul vrea să devină un bărbat responsabil, care să poată avea grijă de cei apropiați: „Îmi doresc copii, doi băieți, îmi doresc să-mi întemeiez o familie, vreau să fiu un bărbat responsabil”, a adăugat fiul Clejanilor.


Fulgy a declarat că a început un nou proiect. Mai exact, o emisiune online pentru care a investit zeci de mii de euro. Chiar dacă oamenii i-au spus că sunt prea mulți bani, acesta a spus că își dorește să facă ceva de calitate. Ideea pentru noua lui afacere i-a venit chiar în perioada pandemiei. 


„Mai de mult mă distram, nu aveam nimic în cap de făcut, dar acum, în pandemie, am reușit să găsesc ceva de făcut, deși mi s-a zis că am investit prea mult, că nu se merită, că am o echipă întreagă. Aș vrea ca lumea să înțeleagă că pentru un lucru de calitate trebuie să investești mult și eu suport toate cheltuielile, am cheltuit foarte mulți bani și nici nu produc bani încă. Eu muncesc de la 13 ani, chiar dacă am o imagine de băiat de bani gata, mergeam la nunți și nu mi-e rușine. Dar eu am făcut o școală și pot face orice altceva nu doar muzică și am găsit soluția ideală. În timp sper să evoluez, emisiunea asta e doar un început, vreau să fie un brand, visez să las ceva în urmă”, a mai adăugat artistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: afacere  Fulgy  viitor  Viorica de la Clejani 


DC Media Group Audience

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Alexandra Duli, Andrei Ciobanu, Iancu Sterp/ captură video Voyo

Andrei Ciobanu, făcut praf de Războinici, după „demascarea” lui Zanni: „Ne-ai turnat pe toți, ai dat și în prietenul tău, Iancu”

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Horoscop chinezesc până pe 8 mai 2024, cu Anca Dimancea. Zodia care va avea de câștigat pe plan financiar și profesional

Alina Bădic horoscop

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Aura nativilor unei zodii este extraordinară zilele acestea

Badea

Toată lumea îl știe pe Mircea Badea, dar știați cine este și cu ce se ocupă sora lui?

Șerban Huidu, captură video Youtube, Emisiuni Prima TV

Marele regret al lui Șerban Huidu. „Am format un cuplu memorabil. Mi-a blocat numărul, dar e o prostie”

Sursa foto: freepik.com

Leguma care funcționează drept un „aspirator de toxine”. Trebuie să o consumi zilnic: „Chiar dacă nu-ți vine să crezi..”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an




pixel