Fulgy, primele declarații după ce a fost externat din clinica de reabilitare: „Am dispărut pentru că am vrut să dispar”
Data actualizării:
Data publicării:
Fulgy neagă zvonurile că ar fi fost internat la clinica de reabilitare din Grădiștea. 

Fulgy a fost oprit săptămânile trecute de un echipaj al poliției din București. Oamenii legii l-au dus pe acesta la INML, acolo unde i s-au recoltat probe biologice. În urma testării cu aparatul Drugtest, agenții care l-au tras pe dreapta pe Fulgy au descoperit că artistul a consumat cannabis.


A urmat apoi o serie de declarații controversate, atât din partea lui Fulgy, cât și din partea părinților acestuia. S-a ajuns cu plângeri la poliție și, la un moment dat, s-a vehiculat chiar faptul că tânărul ar fi internat la psihiatrie. 


Fulgy a dispărut din lumina reflectoarelor timp de trei săptămâni, iar în mediul online s-a vehiculat că acesta ar fi internat într-un centru de reabilitare. 


Fiul Clejanilor a revenit acum și a oferit primele declarații. Artistul neagă zvonurile că ar fi fost la centrul de reabilitare din Grădișeatea și spune că a stat acasă cu familia pentru că a vrut să renunțe la rețelele de socializare. 


„Mă simt foarte bine, sunt fresh, sunt o persoană optimistă, pozitivă, mereu am fost așa, câteodată am mai căzut în mici depresii, se spune că de câte ori cobori cum te ridic, e important cum te ridici. Este vorba despre aproximativ acum un an atunci când din cauza patimilor substanțelor interzise, am consumat substanțe interzise acum o perioadă îndelungată de timp, am avut niște probleme, automat după ce le lași sunt niște simptome peste care am trecut. În tot timpul ăsta am meditat, am stat în casă, am stat departe de social media și tot ce înseamnă pentru că ajunsesem la un punct în care cuvântul Fulgy adunase pe net peste 60-70 mil de vizionări, nu mai făceam față la atâtea păreri, gânduri comentarii. M-au făcut să iau o pauză de la social media. Am vrut să iau o mică pauză de 3 săptămâni”, a declarat Fulgy la Xtra Night Show.


Fulgy este conștient de greșelile pe care le-a făcut în trecut și le dă un sfat tinerilor care au luat-o pe un drum greșit. Acesta îi sfătuiește pe toți care consumă substanțe interzise să renunțe și să apeleze la ajutorul persoanelor specializate. 


„În ultimele 3 săptămâni am meditat la mine acasă, mulțumesc lui Dumnzeu că am o mamă, un tată, pot să mă destăinui că orice problemă pe care o am port să vorbesc cu el. Eu am fost cu Dumnezeu înainte toată viața mea și îndrum toți oamenii care au probleme cu subtanțele interizise să pună capăt, să folosească un psiholog, psihoterapeut și să se intereseze pentru că ai trei variante: ori la pușcărie, ori la spitalul de nebuni ori mori. E foarte clar că una dintre cele trei se poate întâmpla foarte ușor. Am dispărut pentru că am vrut să dispăr și cam atât am putut să răspund. M-am retras pentru că am vrut să iau o pauză de la social media (...)”, a mai spus fiul Clejanilor.

 

Citește și: Fuego și-a petrecut onomastica la doctor: „Am stat vreo 3 ore la stomatolog”


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: externat  fiul clejanilor  Fulgy 

Teo Trandafir și-a dat demisia: „Nu voi mai avea timp”

Teo Trandafir ne-a vorbit despre cel mai nou proiect...


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”



pixel