Gabi Bădălău, atac dur la adresa Claudiei Pătrășcanu. Artista l-a acuzat că ar fi amenințat-o cu bătaia: "Plângeri la DIICOT, fel și fel de acuzații"
Data publicării:
Gabi Bădălău a răbufnit la acuzațiile Claudiei Pătrășcanu.

Gabi Bădălău a avut o primă reacție, după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că a amenințat-o cu bătaia. Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut unul dintre cele mai controversate divorțuri din showbiz. Timp de doi ani, cei doi s-au certat pentru custodia copiilor și și-au adus acuzații grave. Recent, Claudia Pătrășcanu a lansat o serie de acuzații grave la adresa soțului său. 

Gabi Bădălău, prima reacție după ce Claudia Pătrășcanu l-a acuzat că a amenințat-o cu bătaia

Sătul de toate acuzațiile, Gabi Bădălău a răbufnit. Omul de afaceri a declarat că s-a săturat de tot scandalulul și vrea ca totul să se termine cât mai repede

„Cred că toți ne-am săturat de acest circ grotesc pe care-l face de 3 ani. Nu este nimic adevărat din ceea ce spune, nu am amenințat pe nimeni. Ea va rămâne mama băieților mei. Să-i fie rușine! A ajuns deja la un nivel în care vrea cu orice preț să-mi facă rău, prin plângeri la DIICOT, fel și fel de acuzații la business-urile pe care le aveam la vremea respectivă, fel și fel de mizerii de acest gen și altele. Are lumea ei unde se dă victimă. E obișnuită cu plângerile penale împotriva mea. Mai bine să se ducă la poliție dacă a fost amenințată. În rest, îi doresc să fie sănătoasă și lucidă, pentru creșterea copiilor', a declarat Gabi Bădălău pentru impact.ro.

Claudia Pătrășcanu, declarații neașteptate, în plin divorț

În utlima perioadă, Claudia Pătrășcanu a făcut o serie de dezvăluiri despre fostul ei soț. De data aceasta, artista a postat un mesaj neașteptat, pe contul ei de Instagram, cu care și-a surprins fanii. 

„Lui, cum nu-i convine ceva și îl deranjează adevărul, deși adevărul ține de acțiunile lui, începe să turuie ca să nu tacă, să amenințe, crezând că mă sperie pe mine ceva.

A trecut de la amenințarea că-mi ia el copiii, că el este cel mai în măsură să le dea educația potrivită, la amenințarea că vorbește el cu iubita lui să mă potolească puțin prin presă, ca apoi la amenințarea să am grijă. Citez: știi bine că iubita mea e smardoaică și o știe toată țara, așa că stai cuminte și vezi ce faci. Adică ca o pune el pe iubita lui să mă bată dacă nu mă potolesc, cu tot felul de dovezi.', a declarat artista pentru click.ro.

Claudia Pătrășcanu: „Câtă bunătate să le acorzi perverșilor?”

„Niciodată un om curat cu inima nu poate face rău. Un om curat sufletește poate doar sa se apere de cei rai, să se roage și să aștepte. Deci, când vedeti oameni rai, aceia nu au treaba cu Dumnezeu! Exista doua lucruri care te fac diferit: sa râmâi demn, când nu ai nimic si sa fii OM când ai totul. Intr o lume plinã de falsitati, de răutăți, de oameni sau de „smecheri” care pun presiune pe tine, care se cred mai presus decât cel de SUS, care considera ca banul este puterea suprema, care aplica santajul si minciuna pentru a încerca sa te pună la pamânt, ai nevoie doar de demnitate, tărie, înțelepciune, răbdare si rugăciune pentru acesti rataciti.

Actiunile si faptele spun totul, de la o zi la alta. Cine are ochi-sa vadă, cine are urechi-să audă! Pentru cei care confundă bunătatea cu prostia, trebuie să știe că omul bun e foarteee inteligent. Tace pentru că vrea, închide ochii pentru că vrea, te ajută pentru că vrea și poate, iartă, încearcă să uite, ignoră de multe ori răutățile, dar totul are o limită.

Câtă bunătate să le acorzi perverșilor? Câtă bunătate sa acorzi pentru toți mincinoșii sau mincinoasele care vorbesc și santajează sau amenință lumea? Ajunge! Când ajungi să râzi de cineva care e mai bun decât tine (voi) și ești în stare să calci pe cadavre pentru a face doar rău si n-ai limită si stop, ce crezi ca se va întâmpla? Ce viata crezi că poți să ai?”, este mesajul postat de Claudia Pătrășcanu pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: acuzatii  claudia patrascanu  gabi badalau 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

prof. dr. Irinel Popescu

Prof. Dr. Irinel Popescu, avertisment privind un medicament extrem de popular printre români: Dă o boală gravă

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”


Cele mai PERICULOASE alimente care cresc riscul de SUFOCARE

Sufocarea la bebeluși și copii este foarte periculoasă....



pixel