Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani. Mesajul pe care l-a primit de la Bianca Drăgușanu de ziua lui
Data actualizării:
Data publicării:
Gabi Bădălău își sărbătorește astăzi, 2 octombrie 2024, ziua de naștere. Afaceristul a împlinit 36 de ani și a avut parte de mai multe urări. Și Bianca Drăgușanu a ținut să-i transmită un mesaj de ziua lui.

Este zi de sărbătoare în familia lui Gabi Bădălău! Afaceristul își aniversează astăzi, 2 octombrie 2024, ziua de naștere, marcând frumoasa vârstă de 36 de ani. O astfel de ocazie nu a putut să treacă neobservată, astfel că cei dragi i-au transmis mai multe urări de ziua lui.  Încă de la primele ore ale dimineții, Gabi Bădălău a fost surprins de numeroase mesaje de felicitare și urări călduroase din partea apropiaților. Prietenii și familia s-au grăbit să îi transmită gânduri bune și să îi fie alături, chiar dacă unii doar virtual.

Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani. Mesajul pe care l-a primit de la Bianca Drăgușanu de ziua lui

Chiar dacă s-au despărțit de numeroase ori și tot de atâtea ori s-au și împăcat, se pare că Bianca Drăgușanu a ținut să fie printre primele persoane care i-au transmis un mesaj de ziua de naștere lui Gabi Bădălău. Blondina a ales să nu folosească cuvinte mari sau declarații de dragoste exagerate, optând pentru simplitate și discreție. În locul unui mesaj emoționant sau siropos, vedeta a postat o fotografie cu ei doi și i-a scris simplu: „La mulți anit”, dovedind că uneori gesturile simple sunt cele care contează cel mai mult. 

Te-ar putea interesa și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Laura Cosoi. Vedeta a povestit prin ce a trecut: „Nu mă puteam ridica din pat”

Pe de celalată parte, sora lui Gabi Bădălău nu s-a limitat la un simplu „La mulți ani” și a ales să scrie câteva cuvinte emoționante pentru fratele său.

„La mulți ani, Gab! Este foarte important să știi că ai o persoană care este alături de tine, oricând, oricum, indiferent de situație! Așa am fost noi mereu unul pentru celălalt. Să-ți dea Dumnezeu tot ce ai tu nevoie! Love you!", a fost mesajul scris de Sabina Ioana, sora lui Gabi Bădălău, în mediul online.

Te-ar putea interesa și: Gabriel Dorobanțu, mărturisiri despre nemulțumirea pe care a avut-o în cariera sa: „Nu am avut oameni care să înțeleagă cât pot eu”

Bianca Drăgușanu, pact neașteptat cu Bursucu despre relația cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o poveste de dragoste cu de mai bine de trei ani, timp în care au ținut primele pagini ale ziarelor cu relația lor, marcată de multe de certuri și împăcări. Chiar dacă și-au aruncat și cuvinte dure, cei doi nu au putut sta departe unul de celălalt și s-au întors de fiecare dată unul în brațele celuilalt. În urmă cu mai bine de două luni, Bianca Drăgușanu a făcut un pact cu neașteptat cu Bursucu. Blondina i-a promis prezentatorului TV că nu va mai discuta niciodată public despre relațiile sale amoroase.

Bursucu: Vreau să facem ceva. Te respect și te consider prietena mea, așa că vreau să facem astăzi un pact. Vrei? Îți va fi ție benefic.

Bianca Drăgușanu: Da, zi.

Bursucu: Îmi promiți că facem asta.

Bianca Drăgușanu: N-am mai pățit asta niciodată, să facă cineva ceva care e bine pentru mine.

Bursucu: Începând de astăzi, indiferent ce s-ar întâmpla în viața ta personală, că te vei împăca cu Gabi, oricum sunteți împăcați, simt eu asta. Dacă o să vă fie bine sau rău, că nu o să mai fiți împreună sau indiferent de ce se va întâmpla, din momentul acesta nu mai vorbești niciodată, dar niciodată despre relațiile tale de dragoste.

Bianca Drăgușanu: Îți promit, îți promit. Niciodată! Indiferent ce apare, cine mă provoacă și ce se întâmplă, nu o să mai comentez niciodată stadiul. Așa rămâne.

Bursucu: Pentru bine tău, pentru binele vostru, pentru binele copilului tău, pentru viața ta mai liniștită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Captură video: YouTube/Canal33

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie. Previziuni pentru toate zodiile

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin

Captură video: YouTube/AntenaStars

Avocatul Adrian Cuculis, foc și pară pe Dan Capatos: „De 15 ani de când fac emisiuni publice nu mi s-a întâmplat asta. Nu uita că vorbești cu un avocat!”

Sursă foto: Freepik

Fructul bogat în proteine care crește masa muscular și ajută la întărirea oaselor




pixel