Gabi Bădălău aruncă bomba! Bianca Drăgușanu i-a recunoscut că l-a înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Sufăr, e o trădare”
Data actualizării:
Data publicării:
Gabi Bădălău a dezvăluit că a prins-o pe Bianca Drăgușanu cu Auday Al-Ahmad. Deși ințial nu a recunoscut și i-a ascuns că îl înșală, blondina i-a spus afaceristului după lungi insistențe că a avut o relație în paralel. Mai mult, acesta a mărturisit că știa tot ce face fosta sa iubită în momentele în care era cu medicul estetician.  

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste cu multe despărțiri și împăcări. În urmă cu o lună au decis să pună punct relației și să meargă pe drumuri separate, iar de această dată se pare că decizia este definitivă.

Gabi Bădălău știa de ceva timp că este înșelat: „Am aflat foarte multe aspecte și foarte multe lucruri”

Afaceristul a mărturisit în podcastul „Ameritat cu Nasrin” că i-a spus „adio” Biancăi Drăgușanu după ce a aflat că blondina avea o relație în paralel cu medicul estetician Auday Al-Ahmad, lucru pe care ea nu l-ar fi recunoscut. Cu toate acestea, Gabi Bădălău știa fiecare pas pe care îl făcea Bianca Drăgușanu. Când i-a spus că știe că este înșelat, blondina a negat acuzațiile și, potrivit afaceristului, l-ar fi înșelat în continuare.

Gabi Bădălău a dezvăluit că inclusiv la evenimentul VIVA!, Bianca Drăgușanu ar fi mers însoțită de medicul estetician, ba chiar ea i-ar fi spus cu ce să se îmbrace. Cu ocazia celebrării celei de-a 25-a ediție, medicul estetician al vedetelor și-a făcut făcut special pe comandă un costum de culoare albastru închis.

„Eu am simțit că ea s-a răcit de mine, îi reproșam tot timpul lucrurile acestea. Ne certam foarte des. În viața ei a apărut altcineva sau ea a băgat pe altcineva în relația noastră. Nu știu dacă a fost o schemă de-a ei să mă agite sau să mă facă gelos. Habar nu am. Nu recunoștea niciodată lucrul acesta, iar pe mine m-a incitat, m-a înrăit, m-a frustrat foarte tare. I-am demonstrat. Am aflat foarte multe aspecte și foarte multe lucruri. Ea a avut o altă relație în paralel, timp de 3-4 luni. Bianca avea 100% o altă relație în paralel.

Când i-am spus lucrul acesta, ea, în loc să îmi spună să vorbim sau să o iert, a mers din greșeală în greșeală. Inclusiv la evenimentul respectiv (n.r. VIVA!) a venit cu domnul respectiv, chiar i-a indus cu ce să se îmbrace, ea lui, iar pe mine acest lucru m-a lăsat rece și am luat decizia că nu se mai poate continua”, a mărturisit Gabi Bădășău, în cadrul podcastului realizat de Nasrin.

Te-ar putea interesa și: Medicul estetician Auday Al-Ahmad, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu: „Sunt foarte fericit de alegerea făcută”

Bianca Drăgușanu i-a recunoscut că l-a înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Nu înțeleg de ce se ferește”

După mai multe insistențe, Bianca Drăgușanu i-ar fi recunoscut lui Gabi Bădălău că l-a înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad. Cu toate acestea, el spune că blondina nu vrea să recunoască public acest lucru, pentru că i-ar fi rușine să se afle că are o relație cu acesta. 

„Știu milimetric tot ce a făcut, cum a făcut tot jocul acesta. Sper să se merite. Ea a spus că e fericită și îi doresc pe calea asta să fie fericită și liniștită. Au fost lucruri pe care le-am văzut, pe care le-am auzit, pe care le-am aflat, altele care m-au durut foarte tare, care m-au îmbărbătat. Viața merge înainte!

Ea mi-a recunoscut, categoric, vouă (n.r. presa) nu. Nu înțeleg de ce se ferește, probabil că îi e rușine, că acest băiețaș e dintr-un alt mediu, ca să zic așa, ea fiind Bianca Drăgușanu... Sufăr, sunt trei ani jumătate, e o trădare. Vezi cu ochii tăi, auzi. Tot speri într-o schimbare”, a mai spus mărturisit Gabi Bădășău, în cadrul podcastului „Ameritat cu Nasrin”.

Te-ar putea interesa și: Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față, după ce Gabi Bădălău a spus că a fost înșelat cu medicul Auday Al-Ahmad: „Există niște contexte”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Cum învață Rebeca la școală. Reacția Andreei Tonciu când a văzut ce note are fiica sa în carnețel: „Doamne, Doamne”

Carmen de la Sălciua, captură video Youtube, Povesti de Film, cu Mara Banica

Carmen de la Sălciua, înșelată de Culiță Sterp? „Mi se părea ceva în neregulă”. Daniela Iliescu a fost prezentă la nunta celor doi

Captură video: YouTube/ theXclusive. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Mama Andreei Tonciu, deranjată de acuzațiile pe care fiica sa le-a spus la adresa ei: „A exagerat când a spus asta”

Sursă foto: Delia/Instagram

Delia, aspru criticată de fanii săi de pe Instagram: „Nici nu ai chiloți pe tine! Doamne Ferește!”

Captură video: TikTok/Jador

Jador nu s-a mai putut abține și și-a spart propriul televizor. Motivul pentru care a recurs la gestul extrem: „Uitați-vă cum arată”

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador tună și fulgeră, după informațiile care au apărut despre el în urma despărțirii de Oana Ciocan: „Cum puteți să ziceți asta? Rușine”

Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube, Catalin Maruta

Adevăratul motiv pentru care Laurențiu Reghecampf nu-l vizitează pe Bebeto: „Mă doare foarte tare, pentru că eu l-am crescut, nu Anamaria”

Captură video: Pro TV

Relația lui Zanni cu iubita sa, la un nou nivel. Câștigătorul Survivor All Stars are planuri de nuntă? „Viitoarea mea nevastă încă mă lasă să...”

 Mihai Voropchievici. Captură Video Antena 3

Mihai Voropchievici: 3 zodii vor avea o vară „magică” anul acesta

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 24- 30 iunie 2024. Voropchievici: Vești foarte rele pentru o zodie

PREOT

Preotul Paul Iulius Negoiță a vorbit despre două super alimente: A trebuit să citesc 500 de pagini ca să aflu că e bine să consumi așa ceva

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Răzvan Simion spune de ce nu și-a chemat colegii la nunta cu Daliana Răducan: N-am mai văzut oameni să se invite la nuntă




pixel