Gabi Bădălău, un nou război cu Claudia Pătrășcanu. Afaceristul tună și fulgeră pentru că fosta soția vrea să îi expună pe copii într-un show televizat
Data actualizării:
Data publicării:
Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu reușesc să ajungă la un consens, iar conflictele dintre ei continuă. Artista își dorește să aibă un reality show alături de cei doi băieți ai săi, însă afaceristul nici nu vrea să audă și refuză categoric ca cei mici să ia parte la un astfel de proiect.     

Scandalul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu este departe de a se termina. Deși au divorțat în urmă cu doi ani, nici până în ziua de astăzi, cei doi nu au îngropat securea războiului. În urma separării, cei doi copii ai cuplului au rămas în grija mamei. Cu toate acestea,  Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău nu reușesc să se înțeleagă în privința băieților, Gabriel și Nicolas.

Te-ar putea interesa și: Iancu Sterp și Denisa Coțolan se căsătoresc! Când va avea loc nunta și cine sunt nașii: „Au o singură pereche”

Gabi Bădălău, un nou război cu Claudia Pătrășcanu. Afaceristul tună și fulgeră pentru că fosta soția vrea să îi expună pe copii la TV

Recent, ce doi foști soți s-au întâlnit în sala de judecată, după ce afaceristul a primit o citație din partea artistei. Claudia Pătrășcanu își dorește să apară împreună cu cei doi băieți într-un reality show alături, încă Gabi Bădălău nu își dorește ca micuții să fie expuși în fața publicului, astfel că se opune vehement deciziei luate de fosta soție. Mai mult, afaceristul își dorește ca băieții săi să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor.

„Noi suntem într-un dosar de divorț. Avocații au, de multe ori, rolul de mediator și apreciam dacă îmi dădea un telefon și încercam o mediere, nu un alt dosar, un alt circ mediatic. Sunt deschis dialogului și cu vorbă bună se pot media multe lucruri. Mi se părea pertinent din partea Claudiei să mă sune și să-mi spună că are un format, că vrea să apară într-o emisiune. Lucrul acesta nu s-a întâmplat. Eu am aflat acest lucru de la o colegă de-a voastră, apoi am primit o citație. Mi se părea mult mai pertinent și civilizat să am un dialog cu Claudia. Eu postez copiii pe Instagramul meu. Am înțeles că subiectul Bianca încă este. Ea nu mi-a postat niciodată copiii. Poate a apărut în vreo filmare când eram în parc, altfel ea nu a postat. În condițiile în care ea acum o săptămână vine cu poliția la poartă și de cinci ani mă face drogat, homosexual, îmi aduce acuze...

Copiii mei au fost foarte expuși în scandalul ăsta și nu sunt de acord. E o atitudine pertinentă a mea de a nu vrea să-mi expun copiii. Referitor la pledoaria domnului avocat, eu nu îi îngrădesc dreptul la muncă, să se ducă. Să-și facă contractul singură. Eu iau copiii două weekend-uri pe lună. Eu nu i-am luat vineri seară că sâmbătă mergea la fotbal. Poate că filmările vor afecta timpul meu cu ei. Eu nu sunt de acord cu mediatizarea copiilor mei. Eu nu am nicio problemă, mi s-a luat de războaie. Una e să pui o poză și alta e să umble cu camera după el ”, a spus Gabi Bădălău, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”.

Te-ar putea interesa și: Ioana Ginghină a îmbrăcat, din nou, rochia de mireasă, la un an de la nuntă: „Sper să fie ultima, nu știm ce se poate întâmpla”. Cătălin Măruță a reacționat: „Cum adică speri?!”

„O sunam pe Claudia să-i spun să terminăm circul că am fost căsătoriți, avem copii împreună”

Afaceristul consideră că avocații trebuie să medieze situația conflictuală dintre cei doi, pentru ca scandalul care există de peste cinci ani între ei să înceteze odată pentru totdeauna.

„Era o tensiune între noi. O sunam pe Claudia să-i spun să terminăm circul că am fost căsătoriți, avem copii împreună. Prima dată nu mi-a răspuns, apoi când a auzit că eu sunt mi-a închis. De asta îi rog și pe domnii avocați, eu am unul singur de cinci ani, să medieze situația și să aibă rolul de mediator. Dacă și ei vin să spună ceva pentru a pune paie pe foc și se mediatizează și mai mult”, a mai spus Gabi Bădălău.

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete



Captură video: Antena Stars. Sursă foto: Facebook/Larisa Uță

Larisa Uță, fosta soție a lui Alin Oprea, îl atacă pe Capatos! Prezentatorul TV i-a dat replica în direct la TV: „D-aia te-ai dus la Bursucu”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania. Sursă foto: Instagram

Ozana Barabancea îi dă replica Iuliei Albu, după criticile aduse. Creatoarea de modă a desființat-o: „Este o catastrofă umblătoare din punct de vedere vestimentar”

Sursă foto: Captură video „un PODCAST misto By Bursucu'”

Larisa Uță, mărturisiri cutremurătoare despre căsnicia cu Alin Oprea: „A fost și este alcoolic”

Captură video: Antena Stars. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

Alin Oprea tună și fulgeră, după ce Larisa Uță a mărturisit că nu i-a fost infidelă. A spus în direct la TV cu cine l-ar fi înșelat, de fapt, fosta soție: „Au fost trei bărbați diferiți”

Sursă foto: Captură foto Instagram Gabriel Trifu și Catrinel Sandu

Gabriel Trifu, dezvăluiri despre divorțul de Catrinel Sandu: „Nu era ușă de biserică, așa cum povestește ea peste tot”

Captură video: Instagram/antenaplay.ro

Cristina și Andrei Rotaru s-au împăcat? Mama fostului concurent de la Insula Iubirii i-a dat de gol / Foto

Captură video: YouTube/Antena Stars. Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Teo Trandafir nu s-a putut abține, după ce Mihai Albu a declarat că a topit verigheta Iuliei Albu, după divorț: „Cum să iei înapoi? Cum să iei darul?”

Sursă foto: Captură foto Facebook Larisa Uță

Ce avere au de împărțit Alin Oprea și Larisa Uță. Femeia a dat cărțile pe față

Sursă foto: Instagram Alin Oprea/Podcast „ un PODCAST mișto By Bursucu'”

Alin Oprea, replică tăioasă după declarațiile fostei soții. Artistul a desființat-o: „Femeia asta a fost blestemul vieții mele”

Mihai Voropchievici, captură video Youtube/ Adevăruri Ascunse

Horoscop 23 - 29 septembrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Silviu și Mihaela Prigoană, sursa foto Facebook

Mihaela Prigoană, confesiuni despre căsnicia cu Silviu Prigoană: „Nu devine vulcanic în prezența mea”

Captură video: YouTube/La Măruță

Anca Dumitra a dezvăluit sexul bebelușului, după aproape o săptămână de când a devenit pentru prima dată mămică. Ce nume a ales pentru copilaș




pixel