Gabriela Cristea, motivul pentru care a decis să renunțe la o parte din haine. Ce sfat a primit din partea unui astrolog: „Strâng toate hainele de genul și le arunc”
Data publicării:
Gabriela a uimit pe toată lumea, după ce a anunțat că va arunca  o parte din haine. 

Gabriela Cristea a povestit pe rețelele de socializare că un astrolog i-a recomandat să nu mai poarte haine care au culorile galben, bej, maro sau crem, astfel că va arunca toate hainele care conțin aceste culori. Prezentatoarea TV  a recunoscut că îi este greu să renunțe la aceste culori, mai ales la culoarea galben. Soția lui Tavi Clonda nu a dat mai multe detalii despre această alegere, însă a precizat că urmează să facă schimbări majore, la aproape 48 de ani.

„Mi-a zis ca nu e ok sa port galben, bej, maron si crem, așa ca ma duc acasă si strâng toate hainele de genul si le arunc. Problema mea este ce ma fac, pentru ca galbenul este una dintre culorile mele preferate. La 47 spre 48 trebuie sa fac schimbări majore. Voi ce culoare preferata aveți?”, a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea se confruntă cu mai multe alergii

Gabriela Cristea este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde își ține comunitatea la curent cu toate lucrurile din viața ei. Totuși, în ultima vreme, vedeta a fost destul de absentă în spațiul public, lucru care le-a dat de gândit fanilor. Celebra prezentatoare nu a lăsat situația nelămurită și a postat mai multe instastory-uri, prin care le-a explicat urmăritorilor ei faptul că s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate în ultima vreme. Concret, soția lui Tavi Clonda a avut de-a face cu o alergie destul de gravă, care i-a afectat în proporții destul de mari aspectul fizic, fapt ce a determinat-o să se retragă pentru o vreme din lumina reflectoarelor.

„Am evitat să apar pe Instagram în ultima vreme, pentru că am avut o alergie foarte, foarte puternică. Se și observă că încă am ochii umflați, dar o să trec și peste aceste aspect.”, a spus Gabriela Cristea pe InstaStory.

Vedeta le-a explicat însă fanilor că aceasta nu este singura alergie cu care s-a confruntat în ultima vreme, întrucât organismul ei este foarte predispus acestor probleme. Prezentatoarea a întâmpinat o situație asemănătoare și la nivelul unghiilor, însă acum, Gabriela Cristea spune că a găsit soluția.

„Am primit în ultima perioadă destul de multe mesaje legate de problema mea cu alergia. Am destule alergii, am un fond alergic, și alergia despre care v-am mai povestit este cea la unghii, în sensul că făceam mega alergie de la tot ce înseamnă procedurile acestea de înfrumusețare atunci când vine vorba de unghii. M-ați întrebat cum am rezolvat problema. Păi problema am rezolvat-o găsind omul potrivit, care să îmi facă manichiura potrivită, pentru că sunt foarte importante produsele, dar contează și mâna. Poate vă așteptați să vă ofer o soluție revoluționară, dar la mine asta a funcționat. Am o ușoară alergie imediat după ce termină manichiura, dar nu mă mai ține', a mai spus Gabriela Cristea pe contul ei de Instagram.

Câți bani câștigă soția lui Tavi Clonda din televiziune

Gabriela Cristea este una dintre cele mai celebre prezentatoare TV din țara noastră, fiind pe micile ecrane de ani de zile. De fiecare dată, aceasta a dat dovadă de foarte mult profeionalism, lucru ce a făcut-o să intre imediat la inima telespectatorilor și să fie urmărită de fiecare dată cu foarte mare interes. Chiar dacă niciodată nu a dezvăluit ce sumă de bani câștigă lunar, aceasta a făcut o postare pe rețelele de socializare cu privire la situația sa materială, de unde a dat de înțeles faptul că este foarte împlinită când vine vorba de acest capitol și că își poate permite anumite lucruri materiale la care alți oameni doar visează.

„Cred că sunt o femeie împlinită financiar, dar mereu e loc de mai bine. Nu am averea lui Țiriac, dar îmi pot permite câteva mici excentricități, dacă mi le doresc”, a scris Gabriela Cristea pe contul personal de Instagram, potrivit wowbiz.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Gabriela Cristea  haine  medic 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel