Gabriela Cristea a ajuns cu fetițele la spital. Vedeta a povestit ce s-a întâmplat
Data publicării:
Gabriela Cristea și-a îngrijorat fanii, după ce le-a mărturisit că a ajuns cu fetițele pe mâna medicului. Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat.

Gabriela Cristea a ajuns din nou cu fetițele la medic, însă a ținut să își liniștească fanii, dezvăluindu-le și motivul pentru care ajunge destul de des cu micuțele în cabinetul medical. Din fericire, nu este vorba despre probleme de sănătate, ci doar un control de rutină.

Gabriela Cristea, pusă la zid de către fani. Ce gafă a făcut vedeta: "Marcel Teoader a spus că nu este o femeie îngrijită"/ FOTO

Prezentatoarea TV a mărturisit că preferă să prevină decât să trateze, motiv pentru care merge periodic cu fetițele la medicul pediatru. Potrivit spuselor soției lui Tavi Clonda, micuțele nu au frică de doctori și merg de fiecare dată la control cu zâmbetul pe buze și pline de energie.

„Stiu ca ma intrebati mereu de ce merg atat de des cu fetele la medic. Raspunsul este simplu: pentru ca vreau sa previn, nu sa tratez. Prefer sa mergem cu zambetul pe buze la pediatru, iar doamna doctor este atat de rabdatoare si are atata energie, incat reuseste sa le faca fata cu succes celor doua motoare turbo, Victoria si Iris”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram, în dreptul unei imagini cu ea și fiicele ei, Victoria și Iris, din fața spitalului.

Gebriela Cristea, probleme de sănătate după ce și-a făcut manichiura singură

În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela Cristea a încercat să își facă unghiile singură, acasă, dar avut parte de o surpriză neplăcută. Mâinile au început să i se umfle și i-a apărut o eczemă pe picior.

„Trec printr-o perioadă mai ciudată, am făcut o prostie și acum plătesc. M-am hazardat să-mi fac singură unghiile cu niște produse noi. Am încercat cu 24 de ore înainte pe 2 unghii și totul a fost ok. Aseară mi-am făcut unghiile și la mâna dreaptă și am o alergie groaznică. Mâinile mele sunt foarte umflate, o să spuneți că am o manichiură frumoasă, dar buricele degetelor sunt foarte umflate.

Mă simt groaznic. Alergia s-a declanșat foarte repede. Am luat antihistaminice. Din păcate acum mi-a ieșit și ca o eczemă pe picior. Mi-am făcut-o cu mâna mea.”, a spus  Gabriela Cristea pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copii  Gabriela Cristea  spital 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel