Gabriela Cristea a ajuns de urgență la medic: „Niște probleme foarte mari”. Cum se simte prezentatoarea TV
Data publicării:
Gabriela Cristea le-a explicat fanilor cu ce probleme de sănătate s-a confruntat în ultima vreme.

Gabriela Cristea se confruntă cu unele probleme de sănătate, care par să nu-i mai dea pace. Vedeta le vorbea cu câteva săptămâni în urmă fanilor despre alergiile care o făceau la vremea aceea să dispară complet câteva zile de pe rețelele de socializare, iar se pare că simptomele au revenit din nou. Concret, această alergie se manifestă la nivelul unghiei mari de la mâini de data aceasta, explică prezentatoarea, care spune că a făcut diferite analize pentru a vedea care este cauza și cum poate scăpa de aceste simptome neplăcute.

„În ultima vreme m-ați întrebat cum mai stau cu alergiile. Ei bine, am făcut o alergie foarte urâtă acum vreo lună și jumătate și am avut niște probleme foarte mari cu unghiile mari. Mi-am dat jos tot ce aveam pe unghie și astăzi am fost consultată de un medic dermatolog și de un medic arelgolog.”, a mărturisit vedeta pe rețelele de socializare.

Citește și: Ce era obligată să facă Gabriela Cristea, în timpul căsniciei cu Marcel Toader: „I-am zis că vreau să mă opresc”

„Șase luni de zile nu voi mai avea voie să-mi fac manichiura”

Vedeta spune că a primit și un tratament provizoriu, până când cauza alergiei este identificată. Mai mult, aceasta spune că jumătate de an nu va mai avea cum să-și aplice niciun fel de substanțe pe unghii, cum ar fi oja sau gelul.

”Aproape șase luni de zile nu voi mai avea voie să-mi fac manichiura. Mi-a dat să fac un tratament, dar mi-a recomandat să fac și băi cu ulei de floarea soarelui în care să picur vitamina A și E, care sunt cele mai bune și care ajută la întărirea unghiilor. Cu siguranță voi avea nevoie și de ceva vitamine, dar nici vitaminele nu se recomandă până nu îți faci analizele.

Pentru că tu poți să iei anumite vitamine și să nu ai deficiență, așa că e bine să-ți faci analizele și voi face treaba asta în zilele ce urmează, asta ca să închei cu dermatologul.”, a mai adăugat ea.

Citește și: Suma uriașă pe care o cere Gabriela Cristea pe vila de lux în care locuiește. Are piscină cu apă sărată și opt băi

 

Cum a slăbit Gabriela Cristea

Alergiile nu reprezintă însă singurele probleme cu care se confruntă vedeta. Aceasta își dorește extrem de mult să slăbească, iar în urmă cu ceva timp, ea vorbea și despre dieta care a ajutat-o să scape de câteva kilograme în plus. Prezentatoarea mai are însă de muncă, întrucât nu a ajuns încă la forma fizică dorită.

„Nu am ajuns chiar cum vreau eu, mai am. M-am concentrat pe mine, asta e principala chestie pe care trebuie s-o faci și să perseverezi, pentru că e posibil să nu vezi rezultate chiar de la început, să nu te împrietenești prea tare cu cântarul, să nu te cântărești în fiecare zi c-o iei razna ci cam o dată pe săptămână și nu chiar lunea, pentru că atunci ești după weekend, mai bine vinerea să te cântărești.”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit viva

Un ajutor de nădejde în acest proces de slăbire este soțul ei, recunoaște Gabriela Cristea, care spune că artistul o susține necondiționat.

„Aici e cea mai mare provocare pentru că simți că undeva trebuie să cedezi și atunci cedezi cu tine. Am marele avantaj că m-a înțeles soțul meu și în momentul în care zic: „Nu mai pot”, preia el. Este ca un pact între noi, i-am spus: „Trebuie să mă ajuți cu chestia asta” și el m-a susținut. Îmi ia de pe umeri o grămadă de lucruri cu stresul.”, a continuat vedeta. 

VEZI și: Gabriela Cristea, acuzații dure împotriva unei educatoare: „Am trecut printr-un moment emoțional foarte grav cu Iris”


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: alergii  Gabriela Cristea  probleme de sanatate 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul



pixel