Gabriela Cristea a ajuns la capătul puterilor. Ce mesaj a postat vedeta încă de la primele ore ale dimineții: „Am înjurat de toți...”
Data actualizării:
Data publicării:
Gabriela Cristea se simte adesea depășită de toate îndatoririle pe care le are, atât cele care țin de casă și viața de familie, cât și cele legate de carieră. 

Gabriela Cristea a avut o perioadă aglomerată în ultima vreme, iar în această dimineață vedeta a simțit că a ajuns la capătul puterilor. Nu îi este ușor să se descurce cu toate responsabilitățile, atât cele de mămică, cât și cele ce țin de carieră. Încă de la primele ore ale dimineții vedeta a transmis un mesaj pe pagina ei de Instagram. 

Gabriela Cristea le-a dezvăluit fanilor că fetițele ei s-au trezit toată noaptea, iar ea nu a reușit să se odihnească mai deloc. În plus, dimineață a fost nevoită să le ducă pe cele două minunății la grădiniță, iar Victoria a plâns tot drumul. Gabriela spune că imediat ce a ajuns acasă s-a pus direct în pat pentru a recupera orele de somn pierdute. 


''Neata! Cum e ziua voastra? A mea e naspa...m-am trezit azi noapte de doua ori pentru fete si am dormit in trei paturi diferite. Cand a sunat telefonul la 07:30 am injurat de toti sfiintii si m-am ridicat din pat taras, mi-am tras pe mine primele haine gasite si m-am apucat sa imbrac fetele. Iris a fost ok, dar Victoria a fost maraita cat pentru toate zilele in care e minunata si a plans de cand am intrat la ea in camera si pana a intrat in usa gradinitei. Apropos, a trimis educatoarea acum niste poze cu clasa si ea rade cu gura pana la urechi...sa se stieeeee! Cand am iesit sa deschid poarta am descoperit vremea mirobolanta cu ceata si umezeala de faci asm si daca nu ai...si daca nu ai...si daca mai vreti, continui. Am treaba ca la balamuc, dar m-am intors acasa, mi-am pus din nou pijamaua si m-am bagat in pat. Mai fac treaba si mai tarziu!'', a scris Gabriela Cristea pe Instagram. 

 

Drama neștiută a Gabrielei Cristea: „Aveam aproape 19 ani”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. De-a lungul timpului, vedeta a preferat să fie discretă în legătură cu viața personală.  Cu toate astea, recent, Gabriela Cristea și-a deschis sufletul în fața fanilor și le-a dezvăluit una dintre dramele din adolescență, care au marcat-o profund. Mai exact, soția lui Tavi Clonda a făcut un avort la vârsta de 19 ani, din cauza unor complicații.

 

”Am făcut la un moment dat un avort, dar l-am făcut pentru că am avut ceva complicații. Am stat internată în spital câteva zile. Aveam aproape 19 ani când am suferit un avort”, spunea ea într-o emisiune de la Kanal D.

 

Acum, Gabrial Cristea se bucură de cele două fetițe pe care le are împreună cu Tavi Clonda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: fetite  Gabriela Cristea  vedete 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel