Gabriela Cristea a stârnit furia internauților, după ce a dezvăluit prețul ciocolatei Dubai. Cât trebuie să scoți din buzunar pentru 450 de grame
Data publicării:
Gabriela Cristea a stârnit furia internauților, după ce a dezvăluit cât costă celebra ciocolată Dubai care se regăsește acum și în atelierul ei.

Gabriela Cristea a început să prepare celebra ciocolată Dubai chiar în atelierul ei. Vedeta a postat, pe pagina sa de Facebook, un videoclip în care a făcut marele anunț și a dezvăluit că produsul este acum disponibil pe site-ul său. Aceasta a menționat că ciocolata este destul de scumpă, mai ales că ingredientele sunt unele de calitate care au un preț pe măsură. Astfel, 450 de grame costă 90,00 de lei.

Oamenii nu au stat pe gânduri și au luat cu asalt secțiunea de comentarii, considerând că prețul este foarte mare: „480 de grame...118 lei plus curier…cred că trăiți pe altă planetă”, „Arată foarte bine, dar mi se pare scumpă”, „Arată bine pentru cine își permite. Sunt scumpe, cu banii aceștia cumpăr un kilogram și jumătate de prăjituri”, sunt câteva dintre comentariile lăsate de urmăritorii vedetei la videoclipul postat pe contul său de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Carmen de la Sălciua a împlinit 36 de ani. Cântăreața a primit mai multe cadouri impresionante din partea soțului ei

„Fiecare ciocolată "My Dubai" este creată în exclusivitate de Gabriela, alături de echipa sa, decorată cu finețe și livrată prin curier în toata România! Ciocolata noastră este artizanală, realizată manual, din ingrediente naturale, fără premixuri sau coloranți artificiali.

Ciocolata "Dubai" combină rafinamentul ciocolatei belgiene cu savoarea inconfundabilă a unei umpluturi cremoase și crunchy de fistic. Interiorul delicat ascunde o surpriză orientală plină de culoare și gust – kataif de fistic, care adaugă un contrast subtil între cremos și crocant. Pentru un plus de eleganță, tableta de ciocolată este decorată cu glitter auriu spectaculos, transformând fiecare bucățică într-un deliciu regal”, este descrierea produsului, pe site-ul Gabrielei Cristea.

Te-ar putea interesa și: Marcel de la Insula Iubirii, dezvăluiri despre Radu Vâlcan. Ce a spus despre prezentatorul emisiunii

Ciocolata Dubai, umplută cu fistic și kataif, a devenit extrem de celebră pe rețelele sociale. A fost inventată de către o femeie din Emiratele Unite Arabe. Fiind însărcinată, niciun desert nu îi era pe plac, așa că a decis să creeze propriul produs. Mai mulți influenceri s-au filmat în timp ce gustau ciocolata, iar de aici nu a mai fost mult până când s-a creat o întreagă isterie.

Oamenii au început să o prepare acasă, iar unele magazine o au acum în gama lor de produse din ciocolată. Prețul este destul de piperat, având în vedere că ingredientele sunt destul de scumpe, dar acest lucru nu i-a oprit pe curioși să încerce rețeta devenită atât de virală pe întreg internetul.

Kataif este un tip de fidea foarte fină, specifică bucătăriei orientale, utilizată în diverse deserturi tradiționale. Aceasta este făcută dintr-un aluat simplu de făină și apă, trasformat într-un fel de fidea subțire, care este apoi prăjită sau coaptă. Kataiful se folosește adesea în deserturi precum baklava sau kunafa, unde este combinată cu siropuri dulci, nuci sau brânză. În ciocolata Dubai, kataiful este utilizat pentru a oferi o textură crocantă, fiind însiropat cu sirop de zahăr și adesea acoperit cu ciocolată sau alte ingrediente dulci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Loredana Tanase
Categorie: Vedete



Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/Un show păcătos

Marcel de la Insula Iubirii, criză de gelozie. Ispita a răbufnit și a spart tot ce i-a ieșit în cale / Video

Cristina Demetrescu. Captură video: Pro TV

Cristina Demetrescu, horoscop pentru săptămâna 30 septembrie - 6 octombrie. Cei mai săritori nativi ai zodiacului

Captură video: YouTube/JORGE OFFICIAL. Captură video: YouTube/un PODCAST misto By Bursucu'

„Te sparg”. Jador, amenințări cu bătaia la adresa lui Zanni, după acuzațiile privind agresiunea asupra Oanei Ciocan: „Când dai ochii cu mine, să traversezi oriunde ai fi”

Sursa foto: pexels.com

Cele trei zodii care își vor găsi dragostea adevărată. Norocul le surâde când se așteaptă mai puțin




pixel