Gabriela Cristea, despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor: "Trebuie să fac RMN, m-am programat deja"
Data publicării:
Gabriela Cristea a ajuns pe mâna medicilor din cauza problemelor de sănătate. 

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV. Vedeta este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde ține legătura cu fanii ei. Recent, aceasta le-a povestit că a ajuns pe mâna medicilor din cauza unor probleme de sănătate mai vechi. Potrivit acesteia, medicii estimează că 40% dintre oameni suferă de sciatică pe parcursul vieții, problema medicală apărând cel mai adesea după vârsta de 40 de ani.

„Sunt… Trebuie să fac RMN, m-am programat deja. A zis că în funcție de ce am, îmi spune ce trebuie să fac. CT-ul nu vede toate astea. Nu mai mergem la ortoped. Așa mă așez și la serviciu pe scaun, dar par această perfectă”, a declarat Gabriela Cristea după ce a ieșit din cabinetul medicului, într-un vlog de pe Youtube.

 

Prezentatoarea TV a povestit că durerile au apărut încă din perioada în care s-a cunoscut cu Tavi Clonda. 

 

Gabriela Cristea a apelat la ajutorul unui psiholog

 

Gabriela Cristea a trecut prin spaima vieții ei după ce a fost confirmată cu COVID-19. Vedeta este vaccinată cu chema completă de vaccinare și nu a făcut o formă gravă a bolii, dar s-a temut pentru sănătatea ei și a fetițelor sale, care au fost și ele confirmate cu virusul ucigaș din China. 


După ce s-a recuperat prezentatoarea TV a apelat la ajutorul psihologului deoarece a rămas cu unele probleme în urma infectării cu COVID-19. Gabriela Cristea spune că are atacuri de panică și nu își poate reveni. 


„Eu m-am vaccinat în mai și mă testam periodic. Nu a fost atât de rău în timpul bolii. Am avut patru zile în care m-am simțit rău, ca la o gripă așa. Nu am făcut febră, cel mai mult am avut 38. Am rămas fără gust și fără miros. M-am simțit bine în sensul că nu am avut niște simptome de astea… După patru zile, oboseam și obosesc încă foarte des”, a povestit Gabriela Cristea la Xtra Night Show, de pe Antena Stars. 

Gabriela Cristea spune că această boală i-a afectat sistemul nervos vegetativ și din această cauză se confrunta cu atacuri de panică. Ba mai mult, bruneta spune că a avut și unele fobii, mai ales după ce a rămas fără gust și miros, de frică că un eveniment tragic s-ar putea petrecere fără ca ea să își dea seama. 


„Dar am început să am și niște atacuri de panică, înțeleg că acest virus îți afectează și sistemul nervos-vegetativ. Am și vorbit cu psihologul emisiunii 'Mireasa' și mi-a zis că după o lună de la boală ai ca un soi de depresie, unii fac mai agresiv, mai puțin agresiv.


Am avut și fobii în timpul bolii. Când am rămas fără gust și fără miros, m-am trezit într-o noapte în panică și mă gândeam că dacă luăm foc în casă noi nu simțim, dacă e o scăpare de gaze noi nu simțim. Am verificat toată casa, nu era nimic, dar capul lucrează”, a mai spus vedeta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Gabriela Cristea  medic  rmn 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel