Gabriela Cristea, fotografia cu care și-a înfuriat fanii: „Nu știu cum nu vă este jenă”. Vedeta, aspru criticată / FOTO
Data publicării:
Gabriela Cristea a distribuit o fotografie în mediul online, care nu a fost deloc pe placul fanilor săi.

Gabriela Cristea este extrem de prezentă în meniul online, acolo unde postează foarte  des fotografii fie din intimitatea familiei ei, fie din viața de zi cu zi a vedetei. Mai mult, de fiecare dată, prezentatoarea TV le răspunde în comentarii fanilor ei, fie că este vorba despre critici sau despre laude. Acum însă, soția lui Tavi Clonda s-a confruntat cu o situația pe care nu prea a mai întâlnit-o până acum. Aceasta a fost acuzată de faptul că și-a modificat mult prea mult fotografia postată în mediul online. Nu ar fi vorba doar despre față, ci fanii îi spun că și-a editat și corpul prea mult, întrucât nu avea cum să slăbească atât de mult, într-un timp relativ scurt. 

Vedeta a ținut în ultima vreme diferite diete și se pare că acestea au dat rezultate foarte mari. Sau, cel puțin, asta le spune Gabriela Cristea celor care îi aduc aceste acuzații.

„Sunt conștientă că timpul nu am cum să-l întorc, doar dacă îmi abandonez toate planurile și  fug de acasă ca să mă concentrez doar pe corpul meu. Doar așa mai am o șansă mică să arăt ca înainte de nașterea celor două minuni din viața mea. Nici nu vreau asta, vreau să fac doar ce pot și ce ține de mine ca să fiu în echilibru cu tot ce înseamnă viața mea. Acum am puțin timp să mă ocup și de corpul meu “dezorganizat” și să încerc să construiesc ceva care să mă facă să mă simt în armonie cu mine.”, a fost textul scris de Gabriela Cristea în dreptul fotografiei. 

Gabriela Cristea a dezvăluit cât câștigă din televiziune: ”Sunt o femeie împlinită financiar”

Ce le răspunde vedeta celor care o acuză

Imediat ce a distribuit această fotografie, zeci de persoane au reacționat, însă nu într-un mod pozitiv pentru vedetă. Acestea au acuzat-o pe Gabriela Cristea de faptul că a exagerat cu editarea și de faptul că nu ar fi avut când să slăbească atât de repede. 

„Gabi ești o frumoasă. Începe prin a te accepta așa cum ești, cu bune și rele, așa cum spui după două nașteri corpul nostru se transformă... Faptul că încerci să "transformi" realul, nu este o idee benefică ție”, „Ferească Dumnezeu. Plin de filtre. E chiar ciudată poza asta. E editată rău. Nu știu cum nu vă este jenă”, „Gabriela cum poți să spui că poza nu e deloc editată, când fața ta nu are nimic de a face cu fața ta reală”, „Editezi foarte mult pozele cu tine și pe live pare alt cineva”, „Ați înnebunit cu filtrele! Nici capul nu ți se mai vede ! Nu mai mințiți atât! Până la urmă aveți o vârstă, nu vă mai dați de 20 de ani!”, au fost doar câteva dintre comentariile negative primite de Gabriela Cristea. 

Aceste remarci nu au rămas fără răspuns vin partea vedetei, care le recomandă celor răutăcioși să se uite mai bine la televizor, pentru că în ultimele trei săptămâni, vedeta a reușit să obțină rezultate remarcabile. 

„Alt corp nu am. Dacă nu vă place, nu vă pune nimeni să vă uitați. Poza nu este editată deloc. Nu am slăbit mult sau puțin, dar sunt trei săptămâni de când mănânc echilibrat și fooooarte puțin, așa că a început să se vadă. și mai fac și proceduri care contează.”, le-a spus Gabriela Cristea celor care o judecă. 

Gabriela Cristea, scoasă din minți din cauza energiei electrice: „M-am cam săturat. Îi zăpăcesc astăzi”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: criticata  Gabriela Cristea  instagram  poze modificate  silueta 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO




pixel