Gabriela Cristea își sărbătorește ziua de naștere. Ce vârstă a împlinit prezentatoarea TV
Data actualizării:
Data publicării:
Sărbătoare mare în familia Gabrielei Cristea. Prezentatoarea Tv își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai iubite prezentatoare Tv.  Astăzi, frumoasa prezentatoare a împlinit frumoasa vârstă de 47 de ani.  Din nefericire,  familia Cristea-Clonda se află în prezent în carantină, deoarece au fost infectați cu noul virus. Cu toate astea, această zi importantă nu putea să treacă fără să nu fie sărbătorită. Cu această ocazie, soțul Gabrielei, Tavi Clonda, i-a transmis un mesaj extrem de emoționant.

Artistul a ținut să îi reamintească soției sale cât de mult o iubește și o prețuiește, mai ales pentru cele două comori pe care i le-a oferit. Totodată, Tavi Clonda susține că doar împreună  formează o echipă perfectă, mai ales că au reușit să îmbine perfect viața de familie cu cea profesională.

„Azi e ziua soției mele, Gabriela! Îți mulțumesc iubita mea pentru că mi-ai transformat toate visurile în realitate, am o soție exact așa cum mi-am dorit și 2 copii după sufletul nostru! Să fii sănătoasă (pentru că iubita ești) și să ti se îndeplinească toate dorințele alături de noi și de toți cei care te iubesc! Pozele din postare arată o parte din călătoria în 2, apoi în 3 și apoi în 4 și stai să vezi ce mai urmează! La muuuulti ani, dragostea mea”, a scris acesta pe Instagram.

 

Gabriela Cristea a fost profund emoționată de mesajul transmis de soțul ei, motiv pentru care a ținut să îi mulțumească pentru toată iubirea pe care i-o oferă.

„M-am fastâcit! Îți mulțumesc și eu pentru călătoria noastra și abia aștept să văd ce ne mai așteaptă. Te iubesc!”, i-a răspuns prezentatoarea de televiziune.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda)

 

Valul 4 al pandemiei de Coronavirus a afectat foarte multe vedete din România. Mai mulți artiști au fost confirmați cu virusul ucigaș. Printre aceștia se numără și Gabriela Cristea. Vedeta a mărturisit că este vaccinată cu ambele doze de vaccin, motiv pentru care nu a făcut o formă gravă a virusului. 

Ulterior,  și soțul, dar și fetițele vedetei au fost testați pozitiv cu COVID-19. Artistul a povestit că a început să se simtă rău î, motiv pentru care și-a făcut un test, care a ieșit pozitiv.

„Dragilor, suntem în carantină pentru ca am ieșit pozitiv la testul Covid! Am primit multe mesaje legate de aceasta situație, așa ca am sa vă spunem aici cum s-a întamplat. Luni, Gabriela s-a testat, așa cum face de multa vreme la emisiunea ei, iar testul a fost negativ.

Luni după amiaza Victoria a început să spună ca o doare în gat și vorbea răgușit….Nu ne-am panicat pentru ca starea ei generala era ok și a mai trecut prin episoade de laringită usoara. Un sirop pentru gât si am crezut ca rezolvam. Miercuri, cand Gabriela era în direct la emisiune a simțit ca o lasa vocea ți ca ii ard usor urechile.

Primul ei gând a fost să se testeze și asta a si facut cum a ajuns acasă. Testul a iesit negativ dar chiar si asa am decis sa se izoleze de restul casei.

Joi, cand s-a trezit o dureau mușchii și avea temperatura 38. Am hotarat să mearga la centrul de testare și rezultatul a venit in 5 minute; pozitiv. Eu mi-am facut singur un test acasă (pentru ca nu aveam nici un simptom) și testul a fost negativ.

Azi dimineață am acuzat frisoane, slăbiciune și febra 37:5 si mi-am făcut un nou test care a iesit pozitiv”, a declarat Tavi Clonda.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: aniversate  Gabriela Cristea  Tavi Clonda 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel