Jador aruncă bomba. Artistul s-a dat de gol că a înscenat despărțirea de Oana Ciocan: „Nu a fost nimic adevărat”
Gabriela Cristea este mereu activă pe rețelele sociale, unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Soția lui Tavi Clonda își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei, dar și cu bunătățile pe care le prepară.
De această dată, Gabriela Cristea a postat un videoclip pe rețelele sociale în care le arăta fanilor bunătățile pe care le are pe masa de sărbători: cârnați cu mămăligă și murături. Vedeta a degustat preparatele și a petrecut împreună cu familia. Însă, nici de această dată, internauții nu s-au abținut și și-au exprimat părerile în comentarii răutăcioase.
„Asta peste 3 ani va arăta ca un dulap, și fața umflată de băutură și cârnați, colesterol la greu, inima face hâc, și gata. Soțul se duce cu altele. The End”, a scris un internaut.
„Prea multă mâncare. O să deveniți din ce în ce mai umflați! Ce rost are? Întreb și eu”, a comentat o persoană.
„Eu chiar nu vă înțeleg: vă pregătiți cu toate bunătățile pentru Crăciun și plecați în vacanță. De ce nu petreceți la voi acasă? Că aveți o casă așa de frumoasă!”, a mai spus cineva.
„Așa e frumos să vă distrați. Bravo! Dar tot timpul cu degetul ăla în gură după fiecare mămăligă sau carnat puse în farfurie, mie îmi dă cu virgulă,... Adică nu se face așa, îl bagi în gură, îl lingi, apoi pui mâncarea... Nu știu, nu e ok”, a comentat un alt internaut.
„Cântarul ați uitat sa-l luați!”, a mai scris o persoană.
Gabriela Cristea a pregătit meniul de Revelion încă de acum câteva zile. Vedeta a ținut să le spună urmăritorilor ei de pe rețelele sociale ce preparate va pune pe masă în noaptea dintre ani.
„Evident că voi începe cu niște aperitive și m-am gândit să avem niște fasole bătută cu ceapă caramelizată, pentru că este genul de antreu pe care-l mănâncă toată lumea, vreau să fie între sofisticat și tradițional românesc, pentru că, de obicei, la masa de Revelion ar trebui să fie doar bucate românești. O să mai fac nite icre de știucă și o să o pun pe soacra mea să facă o salată de boeuf. O să mai cumpăr și niște cutii cu peștișori mici și o să fac niște platouri cu brânzeturi și prosciutto cu struguri, nuci și niște fructe confiate. Cu asta încheiem seria de aperitive, eu cred că este suficient”, a spus Gabriela Cristea pe rețelele sociale.
Soția lui Tavi Clonda a spus că pe masă va mai avea friptură și pește. De asemenea, nu vor lipsi nici prăjiturile, preparate chiar de ea.
„La capitol de carne, nu o să fac decât niște cârnați prăjiți sau pe grătar, și asta pentru că am uitat acasă cârnații de Crăciun și am suferit foarte tare atunci. O să fac și niște pește la grătar și lângă o să punem lângă niște cartofi pe care o să-i caramelizez puțin la grătar și apoi am zis eu cu salată verde cu rodie, încă nu știu.
Singura muncă de anul acesta va fi la dulciuri, pentru că vreau să fac o ruladă de bezea cu fructe de pădure, o tartă de lămâie tot cu bezea caramelizată, pentru a avea toate categoriile de gust. Vom mai avea și un tort profiterol, pentru a avea ciocolată. De meniul de băuturi se va ocupa Tavi exclusiv”, mai precizat Gabriela Cristea.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News
Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete
Daniela Simulescu, astrolog DC...
Astăzi avem o invitată...