Gabriela Cristea nu scapă de criticile fanilor. Vedeta a fost taxată dur, din nou: „Penibil, te plângi de 150 lei”
Data publicării:
Gabriela Cristea a ajuns, din nou, în atenția fanilor, care au taxat-o dur. 

Gabriela Cristea face cum face și ajunge din nou subiect de critică pentru fani. În ultima perioadă, vedeta a fost pusă la punct de mai multe ori și gurile rele par că nu au de gând să se oprească aici. De data aceasta, prezentatoarea TV a fost taxată dur, pe motiv că se plânge de sume mici pe care le cheltuiește. 

Gabriela Cristea, criticată dur de către fani

Halloween-ul a început să fie tot mai sărbătorit și în România. Astfel, Gabriela Cristea a mers repede să cumpere dovlecei pentru sculptat. Fanii vedetei nu s-au putut abține și au criticat-o dur, pe motiv că se plânge de prețul pe care l-a dat pe costume și pe dovlecei. 

„V-ați pregătit de Halloween? Trebuie să recunosc că până anul ăsta, sărbătoarea nu-mi spunea foarte multe, nu mă preocupa prea mult. Dar, de când e Victoria la școală și Iris în grupa mare la grădiniță, lucrurile au început să se complice. Pentru că dovlecii sunt de bază la momentul acesta, și a trebuit să merg să cumpăr doi dovleci, deși Victoria va avea activitate cu dovleci la școală și nu trebuie să cumpăr, Iris trebuie să sculpteze acasă, cu mine, un dovleac pe care l-am cumpărat și pe care o să-l sculptăm împreună zilele următoare. Și bineînțeles că am mai luat unul și pentru Victoria, că dacă ea n-avea activitate acasă, vă dați seama că era mâncată.”, a povestit vedeta, în cadrul clipului video.  

„Întrebarea era: e mai ofertant pentru fete, sau pentru băieți cu costumele de Halloween? Pentru băieți, pentru ce costume ați optat? Și pentru fete până la urmă, care sunt variantele pe care le-ați avut în calcul? Cât ne-a costat pe noi? 125 de lei un costum, deci vă dați seama că nu e foarte ieftin (...). Dacă mai punem la socoteală și dovlecii, ne ducem în 150 de lei”, a mai spus Gabriela Cristea. 

Fanii au pus-o imediat la punct pe prezentatoarea TV.

„Mi se pare penibil ca tu să te plângi de 150 lei, pe bune! Atunci familiile modeste care vor să ofere aceleași lucruri copiilor, ce să zică? E foarte bine că faci pentru copiii tai, că poți și îți permiți, dar stai acum să calculezi 150 lei???”, se arată în comentariul primit. 

Un alt internaut susține că Halloween-ul este considerat o sărbătoare păgână și nu ar trebui să-l sărbătorim. 

„Copilul meu are 12 ani, a avut marele noroc că nici doamna educatoare, nici doamna învățătoare nu au fost de acord cu aceasta sărbătoare împrumutată de la americani. Dar ce să îi faci, noi românii copiem totul de la americani, să fim în trend. Dar copiem numai lucrurile rele, nu și pe cele bune. Copilul nu este marginalizat dacă nu sărbătorește acest eveniment hidos. Se poate propune în clasă să se sărbătorească altfel, nu prin costume hidoase și dovleci.”, mai scrie un internaut. 

Citește și: Fiica cea mare a Gabrielei Cristea a izbucnit în mediul online: „E rea, rea”. Ce reproșuri i-a adus Victoria mamei sale

Medicul Tudor Ciuhodaru, detalii despre boala care a răpus-o pe Natașa Raab. Care sunt primele simptome: „Nu poate fi vindecată, dar poate fi controlată”

Daniel Balaciu a cerut arest la domiciliu. Ce spune Dana Roba despre tentativa fostului soț de a scăpa de închisoare: „ Îl așteaptă o pedeapsă maximă”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   critici  Gabriela Cristea 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel