Gabriela Cristea s-a apucat de dietă. Vedeta a dat preparatele tradiționale pe salată: „Nu cred că are mai mult de 300 de calorii”
Data publicării:
Se pare că Gabriela Cristea își dorește să dea jos câteva kilograme în plus și s-a apucat de un regim alimentar. 

Gabriela Cristea a fost aspru criticată de fani de-a lungul timpului din cauza faptului că nu ține cont de aspectul fizic și din cauza faptului că nu slăbește. Astfel, întoarsă recent dintr-o vacanță în care a fost alături de soțul ei, Tavi Clonda, se pare că vedeta a luat atitudine și s-a apucat să consume doar mâncare sănătoasă, pentru a da jos mai multe kilograme în plus. Astfel, orice dietă a sa începe cu o delicioasă salată de ton, le dezvăluie Gabriela Cristea fanilor, pe care îi învață pas cu pas cum să prepare această rețetă.

„De fiecare dată când ne întoarcem din vacanță ne întoarcem cu câteva kilograme în plus, de data aceasta cu foarte multe. De a doua zi m-am apucat deja de cura de slăbire și de fiecare dată eu o încep cu o salată de ton, de data asta o fac și cu anșoa, pentru că soțul mi-a făcut o surpriză și mi-a luat anșoa. Hai să vă spun cum o fac eu, există multe variante. Am luat tot felul de ierburi, este cea mai bună, o să mai pun câteva măsline, am curățat și puțin ardei, două fire de ceapă, o ridiche mai mare și un castravete. Este o salată plină de vitamine, care te revitalizează. Dacă nu ai multe kilograme de slăbit, poți să adaugi și două grisine.”, a dezvăluit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Citește și: Gabriela Cristea, dezvăluiri dureroase. Vedeta a avut parte de șase fertilizări în vitro eșuate

Rețetă de salată de ton

În continuare, vedeta mai adaugă și principalele surse de proteină ale salatei, pe care o asezonează cu ulei de măsline, multă lămâie, sare și piper. La final, aceasta și degustă delicatesa obținută în fața fanilor săi, cărora le spune că este pur și simplu extrem de gustoasă.

„Punem totul în bol și mai adaugăm o cutie de porumb, o cutie de ton pe care îl punem deasupra. Punem lămâie, eu storc o jumătate întreagă. Nu uităm să asezonăm cu un pic de sare, eu nu pun foarte multă, și ulei. Nu ne mai rămâne decât să amestecăm toată salata. O puteți face și la birou, pentru că se găsesc toate ingredientele necesare nu vă mai mai rămân altele. Este foarte, foarte gustoasă, este aromată și extrem de sănătoasă. Nu cred că are mai mult de 300 de calorii. La final, adaug și 2-3 bucățele de anșoa și salata noastră este gata.”, a continuat vedeta.

VEZI și: Motivul pentru care Gabriela Cristea s-a căsătorit cu Marcel Toader. Vedeta dă cărțile pe față: „Nu pot să zic că a fost o mare dragoste”

Vedeta, criticată adesea pentru kilogramele în plus

Gabriela Cristea nu s-a ascuns niciodată și a recunoscut mereu că a acumulat câteva kilograme în plus. Cu toate acestea, fanii au observat de-a lungul timpului faptul că aceasta și-ar modifica extrem de mult fotografiile pe rețelele de socializare, din dorința de a arăta cu câteva kilograme în plus. Acest lucru s-a întâmplat și cu una dintre cele mai noi apariții ale acesteia, când internauții au taxat-o dur.

„Ar fi mai adevărată poza dacă nu ar fi atât de extrem editată, sincer parcă te minți pe tine în primul rând și după pe cei ce te urmărim la tv și vedem două siluete diferite. În rest, numai de bine” 

„Ce e cu imaginea asta, aaaaa ți-a zis bărbatul că până la Crăciun să fii așa!!!! Altfel nu vezi sarmale!!” 

„În realitate ești dublu cum ești aici...”

„Trăiască fotoshop. Ai vrea tu sa fii așa duduie. Tu ești cât dulapul”, au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase primite de vedetă de la fani.

Citește și: Banii nu sunt o problemă în familia Gabrielei Cristea. Tavi Clonda dezvăluie cine îi ajută să țină contul sumelor încasate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: dietă  Gabriela Cristea  salata de ton 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel