Gabriela Cristea și „mama adoptivă”, Paula Crăciunescu, în bucătărie: „M-a sunat atunci să vin până la ea să îmi dea ciorbă de burtă gătită de dânsa”
Data actualizării:
Data publicării:
Gabriela Cristea ar fi învățat tot ce știe de la mama ei spirituală, Paula Crăciunescu.

Paula Crăciunescu este mama spirituală a Gabrielei Cristea, pe care a cunoscut-cu zeci de ani în urmă. La doar 18 ani, Gabriela Cristea fugea de acasă pentru a-și urmări visul din televiziune, lucru cu care familia ei nu a fost de acord.

Vezi și: Tavi Clonda răspunde acuzațiilor. Este soțul Gabrielei Cristea un „întreținut”?

A găsit-o pe Paula Crăciunescu care a îndrumat-o și crescut-o pe prezentatoare în ceea ce e azi.

„Am învățat-o pe Gabriela să gătească. Ea este sub aripa mea de 30 de ani și ne înțelegem perfect. Ieri a fost Sfânta Victoria în calendar, sărbătoare cu cruce neagră, și am fost la Gabi să o sărbătorim pe fiica ei cea mare.”, a declarat Paula Crăciunescu pentru Click!

Ba mai mult, Paula susține că a învățat-o tot ce știe pe soția lui Tavi Clonda, astfel că acum Gabriela postează videoclipuri peste videoclipuri cu ea în timp ce bucătărește. Multe persoane i-au urmat sfaturile în ce ține de bucătărie și nu au regretat.

Vezi și: Gabriela Cristea s-a apucat de dietă. Vedeta a dat preparatele tradiționale pe salată: „Nu cred că are mai mult de 300 de calorii”

„Gabi gătește foarte bine, am învățat-o multe, este și o diferență între noi de 20 de ani și a avut ce învăța de la mine. De exemplu săptămâna trecută a gătit o ciorbă de burtă extraordinară, atunci când o prepară o prepară cu de toate și chiar m-a sunat atunci să vin până la ea să îmi dea ciorbă de burtă gătită de dânsa. Gabi face o ciorbă de burtă extraordinară cu de toate, nu doar să fie acolo zeamă și atât”

Pe lângă felurile principale de mâncare, femeia mai susține că Gabriela face deserturi cel puțin la fel de savuroase:

„Face și niște prăjituri extraordinare. Specialitatea ei sunt torturile cu fructe pentru că nu vrea să le dea foarte mult dulce la fete. Îi iese ceva delicios. Gabriela a devenit și o maniacă în tot ceea ce privește curățenia în casă, ordinea, mâncare. Sunt mândră de ea”.

Cu o altă ocazie, Pala Crăciunescu a dezvăluit publicului că a cunoscut-o pe Gabriela Cristea de la o vârstă foarte fragedă. Multă lume știe situația prezentatoarei, și anume că a fost dată afară din casă pe motivul că urmărea o carieră în televiziune. Stând lucrurile așa, ea a dat curs „exilării” și a plecat la București unde dorea să se afirme, însă nu i-a fost ușor deloc.

Totodată, recent, mama ei a murit, iar durerea provocată în sufletul său a fost nemărginită. Chiar dacă propria mamă a asistat la excluderea ei din familie, vedeta o iubea foarte mult. Ce este și mai trist e dat de faptul că ea nu a putut merge la înmormântarea mamei din cauza fricii provocate de tatăl și fratele ei.

Mai mult, potrivit unei declarații a Paulei Crăciunescu din trecut, Gabriela Cristea ar fi fugit de acasă pentru un bărbat cu zece ani mai mare decât ea, pe care îl iubea, și în privința căruia familia nu a fost de acord:

„Am cunoscut-o la Brasov, la Cerbul de Aur. Avea 16 ani, era o tânără foarte frumoasă, dar supărată sufletește. Era îndrăgostită, dar bărbatul pe care îl iubea era cu 10 ani mai mare. Părinții ei nu au fost de acord cu relația lor și de aceea, cel mai probabil, ea a fugit de acasă”, a povestit Paula Craciunescu, in trecut, pentru emisiunea Acces Direct, nota NewsCaffe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: Gabriela Cristea  gabriela cristea reteta  paula craciunescu  relatie  Tavi Clonda 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel