Gabriela Prisăcariu, criticată pentru este prea slabă. Vedeta le răspunde dur fanilor: „Nu trebuia să slăbesc după sarcină?”
Data actualizării:
Data publicării:
Gabriela Prisăcariu a ajuns din nou în vizorul fanilor. 

Gabriela Prisăcariu și-a revenit extrem de repede în formă, după naștere. Soția lui Dani Oțil are un abdomen perfect sculptat, de parcă nici n-ar fi dat naștere, în urmă cu aproximativ un an. Totuși, în timp de modelul se mândrește cu forma fizică pe care o are astăzi și cu greutatea ideală de 60 de kilograme, unii fani nu văd cu aceeași ochi această situație. Concret, există anumiți internauți care i-au reproșat acesteia faptul că este prea slabă, lucru ce a enervat-o teribil pe partenera de viață a lui Dani Oțil. 

Gabriela Prisăcariu le-a transmis tuturor celor care o critică un mesaj. Vedeta consideră că 60 de kilograme sunt suficient și le „cere” scuze celor care consideră că ar fi trebuit să rămână cu cele 20 de kilograme în plus, pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. 

„Am făcut poza asta fix înainte să aflu că sunt însărcinată. Aveam 60 de kilograme, acum tot 60 de kilograme. Nu înțeleg care e ideea cu comentariile de genul ''Ești prea slabă". Nu trebuia să slăbesc după sarcină?

Trebuia să rămân cu cele 20 kilograme și să dau comentarii răutăcioase femeilor care au slăbit după o sarcină sau mai multe...'', a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

VEZI și: Dani Oțil, îngrozit de suma pe care a cheltuit-o soția sa la cumpărături: „Mai bine îmi iau televizor color”. Cât au plătit cei doi

Nu este pentru prima dată când vedeta e ținta criticilor

Nu este pentru prima dată când soția lui Dani Oțil se confruntă cu astfel de reacții, în mediul online. În trecut, aceasta a fost aspru trasă la răspundere din cauza faptului că s-a fotografiat prea provocator. 

În fotografia cu pricina, Gabriela Prisăcariu a ales să îmbrace doar un body, cu fâșii transparente în anumite zone și cu un decupaj extrem de vizibil în partea de jos, care a încins imediat imaginația bărbaților care o urmăresc pe vedetă pe Instagram.

„Să ma ierți că nu înțeleg partea din mijloc .. zici că e “rămas în urmă” fundul sau e dislocat … nu înțeleg”, „Of, of! Dincolo de asta, ce te mai definește?”, „Câteodată postezi niște poze de ești perfectă de pus pe site-urile porno..... ce- i cu tine” , „Ești superbă, dar poza nu e ok!”, au fost doar câteva dintre atenționările primite de Gabriela Prisăcariu la fotografie.

„Credeam că o să chelesc”. Clipe de groază pentru Gabriela Prisăcariu, după ce a născut. Problemele de sănătate cu care s-a confruntat soția lui Dani Oți

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gabriela Oțil ???????????????? (@gabriela.prisacariuotil)

 

Reacția Gabrielei Prisăcariu

După cum a făcut și de această dată, Gabriela Prisăcariu a citit și atunci comentariile primite de fanii săi. De regulă, vedeta obișnuiește chiar și să le răspundă mereu celor care o critică, lucru care s-a întâmplat și acum. Aceasta și-a distribuit din nou fotografia cu pricina la instastory, unde le-a scris tuturor care nu sunt de acord cu ea un mesaj. 

„Știu că unele femei care îmi lasă comentarii sunt perfecte. Eu atât am putut.”, le-a răspuns soția lui Dani Oțil celor care o critică, vizibil ironică.

Poate te interesează și: „Am fost extrem de săraci”. Dani Oțil, copilărie traumatizantă: „Nu aveam bani de o ciocolată”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: criticata  Gabriela Prisacariu  kilograme  slaba 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel