Gabriela Prisăcariu, despre problemele cu care se confruntă fiul ei și al lui Dani Oțil. Ce se întâmplă cu micuțul: “Vomită tot ce mănâncă”
Data publicării:
Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă fiul ei și al lui Dani Oțil.

Gabriela Prisăcariu este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața ei, dar și informații legate de către fiul ei și al lui Dani Oțil. Recent, blondina le-a povestit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă micuțul. Fără nicio ezitare, vedeta le-a explicat mămicilor din marea ei comunitate că, mai bine de o săptămână, fiul ei vomita tot ce mânca și era foarte agitat. Din fericire, se pare că micuțul și-a mai revenit puțin.

 

"Nu prea ia în greutate și vomită tot ce mânăncă. Am început să îi dau formulă și acum este mai bine din ce văd. De două zile mănâncă din ce în ce mai mult, este mai liniștit, nu mai vomită, cred că îi era foame, nu știu. Momentan este foarte bine, mă bucur că am scăpat de problema asta.", a declarat Gabriela Prisăcariu.

 

Gabriela Prisăcariu, enervată de reacțiile fanilor

 

Pe lângă sfaturile primite de la mai multe mămici din mediul online, blondina a avut parte și de câteva răutăți. Gabriela Prisăcariu a ținut să le închidă gura tuturor și a precizat că nu face nimic fără sfatul medicului. 

"Of, de asta nu prea îmi place mie să povestesc ce măsuri iau pentru bebelușul meu. Imediat se găsesc oameni să își dea cu părerea.Bineînțeles că totul a fost la sfatul medicului, adică nu am făcut de capul meu. Totul e la sfatul medicului, încetați cu hate-ul acesta.", a mai spus soția prezentatorului TV .

 

 

Gabriela Prisăcariu, decizie radicală la 4 luni de când a devenit mămică

 

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc cele mai frumoase momente din viața lor. După ce s-au căsătorit, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar de curând au luat o decizie importantă.  Vedeta a anunțat pe rețelele de socializare că îi caută o bonă fiului ei și i-a făcut o descriere emoționantă pe rețelele de socializare, micuțului Tiago. 


"Voiam să vă spunem că noi ne căutăm bonă! Uitați-mă ce adorabil sunt. Și cuminte, nici nu plâng. Da mama!", a spus Gabriela Prisăcariu pe Instagram, în timp ce își ținea fiul în brațe. 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: copil  Dani Oțil  qabriela prisacriu 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top 5 zodii de femei seducătoare, care cuceresc orice bărbat. Mihai Voropchievici: „Nimeni nu poate rezista în fața lor”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”




pixel