Gabriela Prisăcariu, pe mâinile medicilor esteticieni. La ce procedură a apelat soția lui Dani Oțil
Data actualizării:
Data publicării:
Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit fanilor la ce procedură de înfrumusețare a apelat.

Gabriela Prisăcariu se pregătește intens pentru vacanța binemeritată de la malul mării. Și, dacă în ultima perioadă a avut parte de multă oboseală și stres, fiind implicată 100% în viață de mămică, acum aceasta a apelat la ajutorul specialiștilor, pentru a avea tenul perfect la plajă. Soția lui Dani Oțil le-a dezvăluit fanilor pe rețelele de socializare faptul că își face câteva tratamente pentru ten, care să o ajute să aibă fața pregătită de soare și, implicit, pentru bronzat.

"Pentru că mă pregătesc de plajă, soare mare, am trecut mai întâi să îmi fac un tratament de hidratare și curățare. O micro dermabraziune, ca să se îndepărteze celulele moarte, pentru ca tenul să se bronzeze frumos. Nu vreau nimic mort pe fața mea", a spus Gabriela Prisăcariu în mediul online.

”Am pregătit răzbunarea supremă”. Ce are de gând Dani Oțil să le facă colegilor săi

Pe ce cheltuiește Gabriela Prisăcariu banii

Într-o ediție a emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, soțul Gabrielei Prisăcariu a dat-o de gol pe aceasta și a dezvăluit pe ce cheltuiește cei mai mulți bani.

„Anumite instincte ne spun să ne luăm o poșetă…Aceste instincte ne ajută să supraviețuim în caz de nebătuți. Femeile au partida lor. Întrebați orice femeie.

Tu te plângi la o masă și zici: «Nu era cazul că aveam alte cheltuieli și a trebuit să luăm poșeta și sandalele, că voi așa vă organizați, pe poșete și sandale». Și celelalte femei vor zice: «E scumpă, dar și merită». Eu am crezut că ele între ele sunt vorbite adică au sâmbătă seara o ieșire ca vrăjitoarele”,  a spus Dani Oțil în cadrul emisiunii de matinal pe care o prezintă.

Cum arată fratele lui Dani Oțil. Puțină lume îl cunoaște: ”El m-a învățat să fumez”

Dani Oțil, la un pas de divorț de soția sa

Dani Oțil este una dintre persoanele publice extrem de deschise cu fanii săi și nu evită nici măcar un subiect de discuție, fie el extrem de personal. Așadar, în cadrul unei altei ediții a matinalului pe care îl prezintă pe Antena 1, celebrul om de televiziune povestește aproape în fiecare zi câte o nouă întâmplare din viața familiei sale. Recent, acesta a uimit publicul, dezvăluindu-le faptul că era să ajungă în pragul divorțului cu Gabriela Prisăcariu, după ce acesta nu a trecut testul partenerei sale și a spus chiar ce a gândit.

”Am fost la un pas de divorț aseară, gândire de femeie. M-am pus cu soția în pat, că așa e duminica și ne-am uitat la serial. Serialul pleacă de la o poveste care a circulat pe internet: Cum ar fi dacă un avion ar decola astăzi și ar ateriza peste 5 ani din cauza unei energii. Bineînțeles, după cinci ani de zile unii erau căsătoriți cu alții, cât să stai?

Atât mi-a trebuit să deschid subiectul. Am întrebat-o și eu pe soție dacă s-ar căsători cu altul dacă aș dispărea și dacă da, peste cât timp. Și ea a zis: ''Firește nu, Dani, toată viața aș rămâne agățată'', iar când m-a întrebat ea, eu i-am spus adevărul (...). Nu mai răspundeți la întrebări capcană în pat cu soția.'', a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

Alex Velea, umilit în direct de Dani Oțil. Ce a spus prezentatorul Tv despre artist: ”E clar că...”

Prezentatorul TV vrea să-și facă amantă

Mai mult decât atât, în altă ediție a emisiunii, colegul de platou al lui Răzvan Simion și-a exprimat dorința de a-și găsi o amantă, pentru că, spune el, vrea să urmeze trendul actual. Acesta spunea atunci chiar și că a discutat deja și cu soția sa, care s-a arătat a fi de acord, cu o condiție.

"Gata, vreau să îmi fac si eu amantă, sa vad cum e. Oricum e la modă. Am dezlegare de la soție. A zis că dacă are peste 65 de ani și o moștenire considerabilă am drum liber.", a mai spus acesta.


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Gabriela Prisacariu  interventii estetice  operatii 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel