Geanina Ilieș a cunoscut-o pe iubita fiului ei, Patrick. Ce spune despre tânăra care îi poate deveni noră
Data actualizării:
Data publicării:
Geanina Ilieș a făcut dezvăluiri despre iubita fiului ei. Prezentatoarea TV a recunoscut că a cunoscut-o pe partenera lui Patrick, ba mai mult, a spus și ce părere i-a făcut aceasta.

La frumoasa vârstă de 38 de ani, Geanina Ilieș este o mamă împlinită. Prezentatoarea TV are un fiu în vârstă de 17 ani, pe nume Patrick, care îi aduce zâmbetul pe buze. A devenit mamă la vârsta de 21 de ani, iar acum fiul ei urmează să dea examenul de maturitate.

Geanina Ilieș a cunoscut-o pe iubita fiului ei, Patrick. Ce spune despre tânăra care îi poate deveni noră

Într-un interviu pentru „Xtra Night Show”, Geanina Ilieș a dezvăluit că fiul ei, Patrick, are iubită, pe care i-a și prezentat-o mamei sale. Cu toate că nu a vrut să dea prea multe detalii, frumoasa prezentatoare TV a recunoscut că tânăra care îi poate deveni noră este foarte frumoasă. Întrebată dacă a venit până acum cu iubita acasă, Geanina Ilieș a spus că nu-și dorește să dea detalii. Ea a recunoscut însă că nu i-a cunoscut pe părinții tinerei, considerând că este destul de devreme, având în vedere că ambii sunt adolescenți.

„Nu vreau să vorbesc (n.r. dacă are iubită). El mi-a spus, noi discutăm. Are deja 1.80 m, clar că are o prietenă, dar nu dau detalii. O cunosc pe iubita fiului meu, e frumoasă de pică. Nu mai dau detalii, gata! Oricum frumusețea stă în ochii privitorului, acum nu pot eu să-ți spun mai multe. Copilul meu are un program foarte bine stabilit, nu prea iese la petreceri foarte multe sau cluburi nici atât pentru că se pregătește pentru examen. Această iubire pe care i-o poartă nu-l trage în jos, ci îl stimulează”, a spus Geanina Ilieș la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Laurențiu Reghecampf, urmărit penal pentru violență în familie, după bătaia în stradă cu Anamaria Prodan. Ce daune îi cere impresara

Te-ar putea interesa și: Marilu Dobrescu avea să devină mămică în urmă cu un an. Influencerița donează acum toate hăinuțele bebelușului: „Doare foarte tare”

Te-ar putea interesa și: Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Cum s-a schimbat viața Geaninei Ilieș după nașterea fiului său

Experiența de a deveni mamă la o vârstă fragedă a fost și este o bucurie imensă pentru prezentatoarea TV, iar în prezent susține că relația ei cu fiul său este una minunată.

„Făcând un copil destul de tânără, Patrick mi-a dat așa un suflu, o altă abordare a vieții și tot timpul m-am gândit că tot ce trebuie să fac eu este să fac lucrurile altfel decât ar fi făcut, probabil, o fată la 22 de ani. M-a maturizat foarte mult Patrik, în tot ceea ce am făcut eu și am crescut împreună cu el, ca să spun așa. Relația noastră este extraordinară”, spunea Geanina Ilieș, în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Te-ar putea interesa și: Acuzații de viol în lumea vedetelor Buzz House. A fost Selly indiferent în fața unui abuz sexual? /video

Te-ar putea interesa și: Marcel Pavel, gafă de proporții. I-a urat „La mulți ani” unei persoane moarte. Era vorba despre mama unei vedete

Te-ar putea interesa și: Oana Radu i-a cerut mamei ei să vândă apartamentul pentru a-și putea tăia stomacul: „Era singura șansă de a slăbi”. Cum a reacționat la rugămințile fiicei sale

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 6 - 12 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care dau lovitura din punct de vedere financiar

Daniela Simulescu

Daniela Simulescu, previziuni în a doua jumătate a anului 2024 pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară

Mihai Voropchievici, captură foto Antena 3

Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Nativii care vor fi pasionali și posesivi

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Top 3 zodii care își găsesc adevărata iubire după Paşte. Mihai Voropchievici: „Ar putea întâlni pe cineva care să le fure inima”

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Captură video: Voyo

Concurenții de la Survivor All Stars nu s-au mai putut opri din plâns. Ce mesaje au primit de la familie / FOTO

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 4 mai - 11 mai 2024. Zodia care va primi cele mai multe răspunsuri la întrebările profunde

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens

Horoscop 6 - 12 mai 2024. Cea mai norocoasă zodie: „Voi sunteți cei mai bine aspectați”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”




pixel