Gemenele Timofte, previziuni pentru iunie 2024. Șanse de reușită și provocări în funcție de cifra de destin
Data publicării:
Gemenele Timofte au făcut previziunile pentru începutul verii 2024.

Gemenele Timofte au anunțat cu ce provocări vine iunie 2024 pentru fiecare cifră de destin în parte.

„Important este ce ceri de la vară, e foarte important cum ne poziționăm noi, ca energie și frecvență generală pentru luna iunie, este vorba despre sănătatea care fie va rămâne foarte sus, dacă lucrurile merg bine în relație, căsnicie și la job. E o lună ce vizează energia iubirii, trebuie să iubesc ceea ce fac, ce sunt, pentru că, cu siguranță, vor merge lucrurile în bine.”, au spus gemenele Timofte, în cadrul rubricii Observator, de pe Antena 1.

Cifra de destin 1

Vor fi foarte angrenați în responsabilitățile de acasă și la job. Grijă mare, pentru că dacă aceste lucruri nu funcționează în direcția potrivită, pot avea probleme cu rinichii. E foarte important să discute cu partenerul, dar să aibă grijă și cum discută, pentru că se pot lua decizii care le pot afecta relația. Să fie cu diplomație și iubire. 

Cifra de destin 2

Vorbim despre anumite bagaje karmice în legătură cu relația de cuplu, cu colegii de serviciu. Vor veni niște evenimente bruște pentru ei și trebuie să fie pregătiți pentru lucruri care li se întâmplă din neant, lecții karmice în iubire. Pe partea de sănătate au parte de insomnii și anxietate. 

Cifra de destin 3

E o lună karmică din punct de vedere financiar, vor avea discuții cu familia sau cu cei de la locul de muncă în legătură cu banii, e bine să aibă aceste discuții, dar e importantă ziua în care te duci să negociezi. Se întorc anumite datorii financiare din trecut, dacă ați uitat de anumiți oameni cărora le-ați împrumutat bani, sigur vor suna la ușă. Unii pot primi aprobarea unor credite pe care le-au solicitat. 

Cifra de destin 4

E o lună frumoasă, pentru că le vin oportunități cu privire la călătorii în interes de serviciu, de transformare personală și călătorii care le pot deschide drumurile. Trebuie să lase agenda deoparte și să meargă în aceste călătorii. Sunt foarte benefice studiile, să-și ia diplome, pot anunța o despărțire de pe o zi pe alta. Trebuie să aibă grijă la ficat și pancreas.

Cifra de destin 5

Vorbim despre noutăți, ceva va fi nou în luna iunie, fie o echipă nouă, job nou, o iubită nouă. Trebuie să facă față unor noutăți, lucruri care s-au schimbat de luna trecută și trebuie să-și accepte noua agendă, să fie deschiși la noutate. Grijă la circulația sângelui.

Cifra de destin 6

Este o lună iunie mai vulnerabilă, se vor simți mai scurși de energie, simt că lucrurile nu mai depind de ei. E foarte importantă odihna și vor avea parte de o nouă oportunitate, vor obține o nouă sursă de venit. Trebuie să meargă la anumite întâlniri, pentru că ele pot fi foarte folositoare pe viitor. Dantura și stomacul sunt posibile probleme pentru ei. 

Cifra de destin 7

Vorbim de șansa de socializare, de a semna contracte benefice. Pot atrage invidie, bârfe și să pierde șansa financiară. Întâlnește oameni în uniformă care sunt bine aspectați, pot găsi un tratament pe care-l caută de mult timp, pot găsi o informație. Trebuie să asculte mai mult. Tiroida e posibil să fie cu probleme.

Cifra de destin 8

Este o lună în care se vorbește despre bani, apar mai multe cheltuieli în casă. La locul de muncă, dezorganizarea nu e deloc bună, trebuie să fie mai organizați, pentru că pot fi certați de superiori. 

Cifra de destin 9

Vorbim de călătorii, schimbare, trebuie să fii flexibil și vei avea multe de câștigat. Dacă nu știi să fii flexibil, vei pierde șansa unor negocieri importante. Să fie atenți la tot ce e în jurul lor. Pe partea de iubire, revine o fostă iubire din adolescență. Relația cu copiii va fi în prim-plan, iar femeile pot rămâne însărcinate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Horoscop

Horoscop 17 iunie 2024. Zodia care va avea o zi bună

În rândurile de mai jos găsiți horoscopul zilei de...


DC Media Group Audience

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'. Sursă foto: Instagram/Jador

Jador și Oana Ciocan, anunț surprinzător despre relația lor. Hotărârea pe care au luat-o la câteva luni de când s-au decis să formeze un cuplu

Connect-R/ captură video Youtube, DA BRAVO! by Mihai Bobonete. Captură video YouTube: a7tv

Connect-R nu s-a mai abținut, după ce Oana Roman a vorbit despre ținuta sa: „Exprimarea nu a fost cea mai fericită”

Captură video: YouTube/Kanal D Romania

Nicu Paleru, gafă de proporții făcută la TV față de soția sa. Cristina nu l-a iertat nici după 11 ani de la incident: „Palme iau și acum”

Sursă foto: Răzvan Simion (Futuristul)/Instagram

Cât de mult seamănă Răzvan Simion cu tatăl său. Imagine rară cu părinții prezentatorului TV

Sursă foto: Maria Vigheciu/Youtube

Ileana Sterp, mărturisiri neașteptate din căsnicia sa. Nu credea niciodată că se va căsători cu un bărbat ca soțului ei

Sursă foto:Iamandreeabanica/Instagram

Andreea Bănică, ipostază incendiară pe Internet! Din cauza rochiei, vedeta a lăsat totul la vedere

Geta Sterp, Daniela Iliescu/ Instagram

În plin scandal al familiei sale, Geta Sterp aruncă noi săgeți către cumnata sa. Fanii au sesizat imediat: „Zici că îi face în ciudă Danielei”

Kanal D

Finala Insula de 1 milion. Cosmin Cernat, interviu pentru Spectacola: A fost cea mai mare provocare

Sursă foto: Iamspeak/Instagram

Speak a stat de vorbă cu Chris Martin. Ce i-a transmis marele artist după incidentul cu Babasha: „Niciodată, nicăieri nu a pățit așa ceva!”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Mirela Vaida are mai multe semne de întrebare după concertul Coldplay: „De ce nu a făcut la fel în toate țările? A fost ceva de PR?”

Captură video: YouTube/a7tv. Sursa foto: Instagram/Connect-R

Oana Roman a spus-o fără menajamente, după concertul susținut de Connect-R: „Vă rog să observați cum poartă acest costum” / Foto

Captură video: Pro TV

Zanni, prima reacție după ce Iancu Sterp a spus că acesta nu ar avea tupeu să intre cu el în cușcă. A început războiul între foștii finaliști Survivor
Horoscop 17 iunie 2024. Zodia care va avea o zi bună

În rândurile de mai jos găsiți horoscopul zilei de...

pixel