George Buhnici nu s-a prezentat la audierea de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Ce riscă vloggerul
George Buhnici nu s-a prezentat la audierea de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce a jignit femeile cu celulită și vergeturi.

George Buhnici a fost chemat la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce a jignit femeile cu celulită și vergeturi. Potrivit ultimelor informații apărute, se pare că vloggerul nu s-a prezentat la audiere, iar avocata acestuia a cerut un nou termen.

Ce se întâmplă cu George Buhnici după ce nu s-a prezentat la audierea de la CNCD

Avocatul Adrian Cuculis a explicat, pentru WOWbiz.ro, ce consecințe îl așteaptă pe George Buhnici după ce nu s-a prezentat la audierile CNCD.

„Putea să meargă măcar să spună că nu crede că este vinovat, sau că îi pare rău... lucru pe care nu l-a făcut. Nu a simțit nevoia să facă treaba aceasta.

Pe partea cealaltă, nu este vorba că îl aduci cu mandat de aducere, pur și simplu, cred că este în defavoarea lui și mai mult decât atât probabil că o să primească o decizie de amendare și un oprobriu public pentru că se va constata această discriminare pe care a făcut-o el și cumva bazată pe o anumită stare a sănătății sau aspect fizic. Din punctul meu de vedere, va fi cu siguranță o amendă de la CNCD”, a afirmat Adrian Cuculis, pentru WOWbiz.ro.

Potrivit sursei citate, se pare că george Buhnici va fi pus să plătească o amendă, în cazul în care cererea de amânare formulată de avocata lui nu va fi motivată.

„Acolo trebuia să scrie ceva, să justifice cumva cererea și atunci evident că se putea amâna luarea în dezbatere a problematicii lui, dar dacă nu a făcut lucrul acesta cred că se va pronunța Consiliul(...) Da, amenda trebuie să o plătească, iar dacă nu, ea se transformă în principiu executoriu”, a mai explicat avocatul, pentru WOWbiz.ro.

George Buhnici și-a cerut scuze după ce a jignit femeile cu celulită și vergeturi

Un adevărat scandal a luat aploare după ce George Buhnici a făcut declarații controversate despre femeile cu vergeturi și celulită. Ulterior vloggerul a revenit cu un clip pe YouTube în care își cere scuze pentru declarațiile făcute.

George Buhnici: „Am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier”

George Buhnici a mărturisit că îi pare rău pentru jignirile pe care le-a făcut și speră să învețe o lecție din această greșeală. Totodată, acesta a ținut să își ceară scuze fmiliei sale pentru toată situația creată.

„Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte în cap și fără experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. (…)

Probabil, din dorința de a șoca și de a impresiona audiența, dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am reușit să fiu superficial și lipsit de empatie.

Am jignit categorii întregi de oameni și am obținut, într-adevăr, un șoc. Acest șoc a fost, în primul rând, pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public. 

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit. Celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune, i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsă de politețe', a transmis George Buhnici pe YouTube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Romina Băluță | Dată: 02 aug 2022, 21:45

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare