George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor. Ce acuzații grave îi aduce
Data publicării:
George Burcea îi aduce acuzații grave Andreei Bălan. Actorul a reclamat-o pe artistă la Protecția Animalelor.

George Burcea și Andreea Bălan sunt la cuțite, chiar și după divorț.  Recent, actorul i-a adus acuzații grave fostei soții. Mai exact, George Burcea a reclamat-o pe artistă la Protecția Animalelor, după ce l-ar fi maltratat pe câinele lor, pe care nu a vrut să i-l înapoieze. George Burcea susține că patrupedul are mai multe răni și plăgi deschise pe întregul corp, pe care le-ar avea din cauza fostei soții.

George Burcea, acuzații grave la adresa Andreei Bălan

George Burcea a publicat și pe rețelele de socializare câteva fotografii și filmulețe cu rănile de pe corpul cățelului. Ulterior, se pare că animalul a fost dus la medicul veterinar și urmează să fie luat în curând din casa Andreei Bălan. 

Actorul a mărturisit că s-a rugat în repetate rânduri de fosta soție să îi dea cățelul, însă aceasta a refuzat categoric. Cu toate astea, George Burcea nu înțelege cum de patrupedul a ajuns în halul acesta, dar și de ce nu a fost dus la medicul veterinar pentru a-i fi tratate rănile. 

 „Așa arată un câine de persoană publică!”, a spus, ironic, George Burcea, care a amenințat-o pe cântăreață că o va reclama la protecția animalelor.

„Probabil unii dintre voi știu cã am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stand la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit pânã în anul 2020, când m-am mutat.

Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către ,,proprietara și mama acesteia”. Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu.”, și-a început George Burcea mesajul.

George Burcea a reclamat-o pe Andreea Bălan la Protecția Animalelor

„Un prieten bun a fost de acord, dar iarăși m-am lovit de refuz. Asta până într-o zi când i-am făcut o filmare și am transmis casei/stapanei că voi da acest filmuleț la protecția animalelor. Inițial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat. Așa arată un labrador de persoană publică. Așa arăta un Labrador de 7 ani ( e ziua lui pe 10.05), în momentul în care l-am luat de acasă. 

Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an, cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare și plină de copii.”, a scris George Burcea în mediul online, alături de imaginile care pentru iubitorii de animale sunt greu de privit. 


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Balan  George Burcea  protectia animalelor 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel