George Burcea dă de pământ cu Andreea Bălan și mama ei. Actorul a făcut acuzații GRAVE: „Vă rog mult, nu faceți asta, copiii suferă”
Data actualizării:
Data publicării:
George Burcea le face praf pe Andreea Bălan și pe mama ei, după ce a câștigat custodia comună a celor două fetițe. 

George Burcea și Andreea Bălan au divorțat anul trecut. Acum, judecătorii au dat un verdict și în aceea ce privește custodia celor două fetițe pe care le au împreună. Se pare că cei doi au primit custodia comună a celor doi copii, motiv pentru care vor petrece timp și cu mama, dar și cu tatăl lor. 

Recent, actorul a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care o critică dur pe Andreea Bălan, dar și pe fosta soacră.

George Burcea dă de pământ cu Andreea Bălan și mama ei

,,Doi ani am luptat să le am în brațe, în pătuț, la baie seara, să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara, sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineața, când se trezesc….. Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice. Oameni buni, parinți divorțați, fiți maturi când este momentul și nu puneți orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină. Nu vă lăsați influențați de puterea falsa pe care credeți că o aveți, de pupatul în fund de către terțe persoane, sau de faptul ca aveți bani și sunteți forță ( ca să-l citez pe un tovarăș lăutar).

Și mai important decât atât…(cu toată dragostea și iubirea către bunicii care au grija de nepoți), aveți mare grijă la comportamentul acestora către nepoți. Ei pot avea o influență negativă asupra lor și vă spun asta din proprie experiență. E rău, e dureros și frustrant ca tu, ca părinte, să vezi cum proprii copii sunt influențați negativ și întorși împotriva ta de o bunică sau un bunic. Pe lânga frustrare, mai apare un factor foarte important ,sau cel mai important: sănătatea psihică a copiilor. Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie de exemplu - de ,,x” ani, dacă ei sunt slabi psihic chiar și după acele ore de terapie. Părinți divorțați, nu vă lăsați copiii pe mâna a 2-3 bone, iar voi să plecați 23h din 24, iar când veniți, în acea oră să faceți doar poze și filmări…căci nu faceți nimic altceva decât să rupeți inimile copiilor. Vă rog.

George Burcea: „Vă rog nu faceți asta, căci copiii suferă”

Iubirea și dreptatea vor învinge mereu. Si, ca sfat,…. Da, ca sfat: să știți totuși că NU contează cantitatea timpului pe care o petreceți cu copiii voștri, ci CALITATEA. Unii stau o oră, dar benefică, iar alții stau 23 toxice. Nu stați cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma și poza, iar mai apoi să postați pe rețele că stați cu ei. Nu. Vă rog nu faceți asta, căci copiii suferă, iar acest lucru se vede pe ei, în ei și peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viața noastră, ci sufletele lor, ale copiilor. Când stați cu copiii, vă rog să folosiți telefoanele cât mai puțin posibil…..sau aruncați-le și jucați-vă. Doar joaca și zâmbetele lor ne vor ține mereu tineri. Dragoste si zâmbete să ne fie.", a declarat George Burcea, pe Instagram. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Andreea Balan  critici  George Burcea 


DC Media Group Audience

Jador/ captură video Youtube, Spectacola

Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video

Alina Bădic - horoscop aprilie 2024

Alina Bădic a venit cu horoscopul 21– 27 aprilie 2024. Zodia care va lua o decizie bună care uimește pe toată lumea

Victoria Ghiță. Captură video: YouTube/Românii au talent

„Ai mari șanse să câștigi Românii au Talent”. Cei patru jurați au fost impresionați de stilul de dans al Victoriei

Dorian Popa, Laurențiu Reghecampf, captură video Youtube

În plin scandal cu Reghecampf, Anamaria Prodan îi cere sfatul lui Dorian Popa: „Mă doare sufletul că în direcția asta se îndreaptă și băiatul meu cu tatăl lui”

 Astrologul Remus Ionescu. Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Cele mai favorizate zodii în luna mai 2024. Astrologul Remus Ionescu: „Ei au noroc din senin”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Chef Ștefan Popescu, Instagram/ pexels.com

Câte minute se fierb, de fapt, ouăle de Paște și ce trebuie să faci ca să nu se crape coaja. Secretele lui chef Ștefan Popescu de la Chefi la Cuțite

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

FOTO FACEBOOK Chuando Tan

Secretul bărbatului care are 60 de ani, dar arată de 20! Ce mănâncă omul care nu suportă procedurile cu botox




pixel