George Burcea refuză să mai joace în serialul Wednesday, sezonul 2: „Am decis să nu mai fac parte din proiect”. Motivul din spatele acestei decizii
Data publicării:
George Burcea a luat o decizie surprinzătoare privind participarea sa în sezonul 2 al serialului Wednesday. Actorul care a interpretat rolul lui Lurch în primul sezon al producției de succes de pe Netflix a anunțat că nu va mai face parte din proiect. 

Sezonul 1 din Wednesday, serialul vedetă al Netflix în 2022, regizat de legendarul Tim Burton, a avut parte de un succes uriaș la nivel mondial. Producția a fost extrem de apreciată și de publicul, mai ales pentru faptul că multe scene au fost filmate în țara noastră, iar printre locurile folosite pentru filmări s-au numărat Castelul Cantacuzino din Bușteni, gara din Sinaia, Sera Veche a Grădinii Botanice din capitală, Casa Monteoru din București și studiourile Buftea.

Cu toate acestea, sezonul 2 din Wednesday nu va mai fi filmat în România, producția urmând să se mute într-o altă țară europeană, mai exact în Irlanda.  Filmările ar urma să înceapă chiar în această lună, iar printre actorii care trebuiau să apară, din nou, în sezonul 2 se afla și George Burcea, care l-a interpretat în sezonul 1 pe Lurch, valetul celebrei familii Addams. „Vine sezonul 2 de Wednesday. Ne vedem pe Netflix”, spunea actorul în urmă cu ceva timp. 

Te-ar putea interesa și: Viviana Sposub rupe tăcerea, după împăcarea cu George Burcea: „Cam în genul ăsta a fost”

George Burcea refuză să mai joace în serialul Wednesday sezonul 2. Care este motivul din spatele acestei decizii: „Am decis să nu mai fac parte din proiect”

Cu toate acestea, George Burcea a dat vestea în urmă cu puțin timp că nu va mai juca în Wednesday, sezonul 2. Actorul a anunțat pe pagina sa de Instagram că la mijloc au existat motive personale și manageriale, despre care nu și-a dorit să dea prea multe detalii.

„Din motive personale și manageriale, am decis să nu mai fac parte din proiectul Wednesday, sezonul 2”, a transmis George Burcea, pe Instagram.

Te-ar putea interesa și: „Ori pleacă el, ori plec eu”. Theo Rose a dat cărțile pe față. Detalii surprinzătoare despre certurile dintre ea și Anghel Damian

Te-ar putea interesa și: „Dacă se legau lucrurile și noi doi am fi fost împreună...” Bursucu, propunere directă pentru Theo Rose: „Tu realizezi?”

Ce spunea George Burcea despre Wednesday, serialul care i-a adus celebritatea în SUA

George Burcea a cunoscut celebritatea în America, după ce a jucat în Wednesday. Actorul spunea că i se pare ireal faptul că a reușit să-și urmeze visul și să joace alături de actori mari, precum Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Christina Ricci.

„Încă am proaspătă în minte imaginea unui băiețel din Puțureni care era fascinat de cinematografie și de actorii pe care îi vedea pe TVR abia după ce termina treaba la animale. Mi se pare încă ireal că tot el, după vreo 25 de ani, își urmează visul și joacă acum alături de Catherine Zeta-Jones, LUIS Guzman, Christina Ricci (și lista nu se termină aici), sub bagheta magică a lui Tim Burton. Credeți în voi, în vise… în Dumnezeu! Toate se așează așa cum trebuie! Mă simt binecuvântat”, spunea George Burcea în urmă cu ceva timp.

Te-ar putea interesa și: Adelina Pestrițu a fost amendată de Poliție. Ce greșeală a comis influencerița: „Nu faceți ca mine!”

Te-ar putea interesa și: Theo Rose și marea despărțire: Când s-a produs ruptura, eu mi-am dorit asta pentru că nu mai mergeau lucrurile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Valentina Miu
Categorie: Vedete


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”

Teo Trandafir, pască fără aluat, sursa foto Instagram/ captură video Youtube, chef Sorin Bontea

Teo Trandafir, rețetă delicioasă de pască cu brânză dulce fără aluat: „Pentru cei ce nu au apucat să o testeze”. Cum se menține în formă de sărbători




pixel