Georgiana Lobonț a anunțat nașii celui de-al treilea copil. Cine sunt aceștia: „Atât de curați sufletește”
Data publicării:
Georgiana Lobonț este în extaz având în vedere că a primit vestea cea mare cu puțin timp în urmă. Cu entuziasm, ea anunță perechea de nași pentru cel de-al treilea copil.

Georgiana Lobonț, talentata artistă și mamă dedicată, este în culmea fericirii după ce a aflat că este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Vestea a fost anunțată cu bucurie în mediul online, iar reacțiile fanilor au fost copleșitoare.

La doar 29 de ani, Georgiana și soțul ei își doreau să extindă familia și acum visul lor devine realitate. Faptul că urmează să devină din nou părinți a adus o imensă bucurie în sufletul cuplului. Cei doi micuți ai lor au fost de asemenea entuziasmați de venirea unui nou partener de joacă în curând.

Georgiana Lobonț, o femeie dedicată familiei, trăiește această perioadă cu emoții și entuziasm depline. La vârsta tânără de 29 de ani, artista este ferm convinsă că rolul de mamă este cel mai frumos și important din viața ei.

Cine vor fi nașii

Chiar dacă a trecut puțin timp de la aflarea veștii că este însărcinată, Georgiana Lobonț a început să se ocupe de detalii importante legate de sosirea celui de-al treilea copil. Cu toate că sexul bebelușului este încă o surpriză, artista a început deja să se gândească la nașii de botez.

Iar vestea despre nași a fost dată de către Cristina Spătar, o apropiată a interpretei, care a publicat mai multe imagini pe contul său de Instagram, alături de o descriere plină de entuziasm și emoție. Se pare că Cristina Spătar și partenerul ei, afaceristul Vicențiu Mocanu, vor fi cei aleși să intre în familia Georgianei Lobonț odată cu venirea pe lume a micuțului lor.

Întreaga poveste a lui Georgiana Lobonț și a noii sale sarcini este una plină de emoție, fericire și anticipare. Fanii și admiratorii sunt nerăbdători să împărtășească această bucurie alături de îndrăgita artistă, iar următorii pași din această călătorie minunată vor fi urmăriți cu mare interes.

„Alături de oameni dragi sufletului nostru, atât de curați sufletește....și de viitorul nostru finuț. Vă mulțumim dragii noștri că ați ales să fim nașii îngerașului ce are să vină curând în familia noastră!”, a scris ea pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristina Spatar (@cristina.spatar)

 

Cum a sosit vestea

Cum s-a aflat vestea momentului în showbiz, și anume că Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan așteaptă al treilea copil.

„Oameni buni, nu știu dacă e bine să fac chestia asta. Nu îmi vine să cred, ce arată aici, două liniuțe. V-am spus că sunteți primii, primii care aflați când sunt insărcinată. Tremură carnea pe mine, sunt gravidă. Vai de capul meu, o să mai avem un copil. Mama de trei copii. Nu îmi vine să cred. Mi-a întârziat menstruația și am zis să mai aștept câteva zile.”, a spus Georgiana Lobonț pe rețelele de socializare, în urmă cu câteva zile. 

Aflați în studioul estival de la Cap Aurora al emisiunii ”Exclusiv VIP” de la PRIMA TV, cei doi au povestit despre momentul absolut inedit în care au aflat vestea.

Un cuplu frumos

Un cuplu frumos, dar mai ales plin de umor, sau așa cum l-a descris Georgiana Lobonț, în direct, lui Cristi Brancu, „doi nebuni”, Rareș și Georgiana au spus:

Rareș: „Eu am fost și am cumpărat testul. Am tras mașina pe dreapta și am zis: No, hai ieși să vezi ce se întâmplă. A fost o știre de no comment. Am făcut testul pe drum. Orașe micuțe. Era duminică. Nu găseam farmacii. Am trecut prin Blaj, Mediaș. Una era cu ușile deschise, m-am dus la doamna și am cerut un test de sarcină.…” Georgiana a adăugat: “Nu am oprit pe strada principală. Am văzut că e o stradă mai lăturalnică, am luat-o mai în stânga și ne-am băgat printre niște boscheți. Eram între evenimente, de aceea eram pe drum. Cred că toată lumea știe că suntem doi nebuni. Cum puteam să facem noi testul, să ne rămână în amintire? Daca ajungeam la o cameră de hotel, era plictisitor”.

Dacă Georgiana nu are preferințe asupra sexului copilului, Rareș însă și-a exprimat dorința: «Eu mi-aș dori gemeni».

Cristi Brancu i-a supus la un Quizz de cuplu, aflând, printre altele, că Rareș nu o lasă niciodată la greu pe soția lui, dar și că, mai nou, are o pasiune costisitoare.

”S-a apucat de shopping scump. De vreo lună stă pe un site cu brand-uri și ajung acasă colete cu ceasuri, papuci, ochelari… Înțelegi, da? Și i-am zis: Iubire, avem de făcut o casă și mai vine și un copil. Înainte nu mă lăsa să îi cumpăr haine, acum își cumpără el”, a dat din casă Georgiana. Că sunt un cuplu frumos și că se iubesc este vizibil cu ochiul liber, dar la Quizz cei doi au dezvăluit și cum s-au cunoscut. Nu se știe cine a făcut primul pas spre relația lor, dar Georgiana a punctat: ”Adevărul e că noi ne-am întâlnit la un colț de stradă”.

Puteți vedea integral momentul din emisiune aici: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: copil  georgiana lobont  nastere 


DC Media Group Audience

Minodora, captură video Youtube, Metropola TV

Minodora nu mai doarme cu soțul ei în același pat. Ce a făcut-o pe artistă să ia decizia radicală: „Nu pot”

Captură video: Facebook/StirileProTV

Motivul pentru care Lavinia Petrea a plecat de la pupitru în timpul jurnalului de știri de la Pro TV: „Am ieșit afară. Mihai mi-a ținut locul”

Captură video: Pro TV

Ștefania Ștefan a izbucnit în lacrimi, după ce a fost votată să intre la duelul de eliminare la Survivor All Stars: „Votul meu poate că a fost cerut de Zanni”

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 13 - 29 mai 2024, cu Remus Ionescu. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care are parte de o realizare financiară importantă

Daniela Simulescu

Horoscop 13 - 19 mai 2024, cu Daniela Simulescu. Zodia care are parte de o săptămână perfectă

Captură video: Pro TV

Cristi Mitrea dă de pământ cu Zanni: „Pentru mine nu mai există în concurs. Ai fost eliminat, băiatul meu”

Captură video: YouTube/Canal33

Lună Plină din 23 mai 2024. Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Mesajul neașteptat pe care i l-a trimis Zanni lui Cătălin Măruță: „Mi-a scris pe Instagram”. Ce i-a răspuns prezentatorul TV

Simona Gherghe, captură video Youtube

Momente grele pentru Simona Gherghe. Prin ce trece prezentatoarea: „Ne-am certat, iar pe mine mă chinuie sentimentul de vinovăție”

Captură video: Pro TV

Marilena Cuciurean, iubita lui Andrei Ciobanu, a răbufnit la adresa lui Zanni: „Aș vrea să fie eliminat. În acel exil a luat o altă traiectorie”

Captură video: Pro TV

Se încing spiritele la Survivor All Stars. Zanni tună și fulgeră la adresa lui TJ Miles




pixel