Georgiana Lobonț, declarații privind conflictele cu Vlăduța Lupău și Olguța Berbec. Ce spune artista despre colegele de breaslă
Data publicării:
Georgiana Lobonț a vorbit pentru prima oară despre conflictele cu cele două artiste.

Georgiana Lobonț a avut mai multe conflicte deschise cu Vlăduța Lupău și Olguța Berbec în ultima perioadă, iar acest lucru a presupus și câteva explicații din partea artistei.

Vezi și: Olguța Berbec, lecție dură pentru Georgiana Lobonț. Artista a mărturisit că va cânta mai multă muzică de petrecere: „O biată fată că s-a apucat de manele”

Conflictul ar fi pornit de la tema unei proprietăți intelectuale, fiind vorba despre anumite melodii pe care artistele le-ar fi „împrumutat” unele de la altele, fiind deschis și un proces în acest sens.

„Noi ne salutăm, vorbim. Doamne ferește să ne înjurăm. Ne respectăm. Eu oricum o respect în primul rând pentru că e nașa copiilor mei (N.R. Olguța Berbec), în al doilea rând pentru succesul pe care îl are și pentru ceea ce face, că face totul cu profesionalism. O respect. Fiecare are un loc sub soare. Eu nu vreau să-l supăr pe Dumnezeu, că mi-a dat multe în viața asta. Nu am de ce să fiu nici invidioasă, nici răutăcioasă.” spune Georgiana Lobonț pentru Fanatik.ro.

Vezi și: Georgiana Lobonț, primele declarații după ce a pierdut sarcina: „Să știți că nu sunt supărată deloc”

Georgiana Lobonț admite că a avut mereu un comportament civilizat și adecvat față de colegele de breaslă, chiar dacă ar avea anumite conflicte cu acestea.

„Măi, nu știu. Eu o apreciez și întotdeauna când ne-am întâlnit, ne-am vorbit frumos și ne-am respectat. Consider că fiecare artist are drumul lui, fiecare din noi avem un destin pe care l-a dat Dumnezeu, cu el ne-am născut. Nu trebuie să ne supărăm pe succesul altuia, fiecare are ce-i al lui și e pus deoparte. Mai multe nu pot să zic că nu are sens, pentru că eu, ți-am zis, mă întâlnesc în continuare cu ea la evenimente și niciodată nu am avut vreo discuție cu ea…”

Ba mai mult, cântăreața de muzică populară mai spune că este deschisă și colaborărilor:

„Da, de ce nu? Sunt oricum deschisă la colaborări și nu sunt supărată pe nimeni. Dacă ea așa a simțit să vorbească, e strict părerea ei. Nu am de ce să fiu supărată. Aia e părerea ei, știi?” a spus Georgiana Lobonț, pentru Fanatik.ro.

Vezi și: Geogiana Lobonț a pierdut sarcina: „Am avut o stare de șoc”. Artista este devastată de durere

Olguța Berbec, lecție dură pentru Georgiana Lobonț

După ce Georgiana Lobonț a anunțat că muzica de petrecere prinde mai bine publicului ei, Olguța Berbec se sesizase și a ținut să-i atragă atenția:

''Andra are sold out, (ca de fiecare dată) la "Tradițional", iar eu auzeam acum câteva zile o biată fată că s-a apucat de manele, fiindcă muzica populară nu mai este apreciată. Ce?! Cum?!'', este mesajul postat de Olguța Berbec pe contul ei personal de Instagram.

Mesajul inițial al Georgianei Lobonț a fost următorul:

''M-am îndepărtat (n.r. muzică populară) cu părere de rău. Când postăm muzică populară nu facem vizionări, noi nu câștigam, dar când postăm muzică de petrecere, manele, facem vizionări, facem bani.

Vezi și: „Nemulțumirile” Georgianei Lobonț și ale lui Culiță Sterp la adresa lui Jador. Discuția înregistrată de artistă: „Ăștia ce fac cu noi, ne fac servitorii lor?”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: George Eduard Caramiciu
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: georgiana lobont  melodii  muzica populara  olguta berbec  proces 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel