Gestul făcut de Carmen Iohannis care l-a dezamăgit cumplit pe Stephan Pelger: „I-am creat o grămadă de rochii...”
Stephan Pelger a fost dezamăgit cumplit de către Carmen Iohannis. Designerul a povestit ce gest a făcut Prima Doamnă vizavi de creațiile sale. 

Stepahn Pelger s-a stins din viață ieri, 8 iunie, după ce și-ar fi pus capăt zilelor. Designerul suferea de depresie, acesta fiind și motivul pentru care a recurs la acest gest. Acum, toată lumea îl plânge pe Stephan și trag un semnal de alarmă vizavi de această afecțiune cumplită cu care fusese și designerul diagnosticat.

Gestul făcut de Carmen Iohannis care l-a dezamăgit cumplit pe Stephan Pelger

Stephan Pelger era unul dintre cei mai apreciați creatori de modă din România. Designerul a creat numeroase ținute pentru diverse vedete de la noi. Printre acestea se numără și Carmen Iohannis. Cei doi aveau o relație foarte apropiată, Stepah având doar cuvinte de laudă la adresa Primei Doamne. Cu toate astea, un gest făcut de soția președintelui l-a dezamăgit profund pe Stephan Pelger. Mai exact, Carmen Iohannis avea obiceiul de a-și scurta singură ținutele, iar designerul era dezamăgit când își vedea creațiile modificate. 

„I-am creat o grămadă de rochii pe care ea le-a modificat și le-a scurtat; asta este problema Primei Doamne, pe care eu o stimez și este o doamnă foarte umană, foarte simpatică, foarte glumeață, dar are o problemă cu lungimile fustelor; pe toate și le-a scurtat singură. Și când mi-am văzut creațiile scurtate la un nivel nepotrivit, am fost destul de dezamăgit. Fiecare face ce vrea cu ținutele, dar dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune”, povestea Stephan Pelger în emisiunea „La cină”.

Când a început colaborarea dintre Stephan Pelger și Carmen Iohannis

Într-o postare pe rețelele de socializare, Stephan Pelger a dezvăluit momentul în care a început colaborarea cu Prima Doamnă. 

„Astăzi a fost o zi cu totul specială! Am făcut sfeștania atelierului, am avut multe întâlniri, iar ultima s-a încheiat chiar cu Prima Doamnă a României, o adevărată prezență elegantă și, din câte mi-am dat seama, și un suflet frumos! Sunt foarte onorat de această nouă colaborare.

Together with the Beautiful First Lady of Romania preparing new designs . This is a great honor for me and my Brand ! Stay tuned !!! (Împreună cu frumoasa Prima Doamnă a României, pregătind modele noi. Este o adevărată onoare pentru mine și pentru brandul meu! Stați pe aproape! (n.r.trad. eng.)”, spunea, la vremea aceea, Stephan Pelger pe Facebook. 

Cu ce dorință neîndeplinită a murit Stephan Pelger

''Visul copilăriei mele era să am un adapost pentru căței, pentru animale în general. Sunt singur în casa aia, dar în același timp nu-s singur pentru că casa mea mereu a fost o casă deschisă, cred că în fiecare zi vine cineva, chiar dacă este pentru 5 minute, la o cafea. Asta este una dintre dorințele pe care nu mi le-am îndeplinit încă, dar observ odată cu trecerea timpului că este foarte greu să conviețuiești cu cineva care nu este este la nivelul dorințelor tale.

La nivelul meu, cred că puțină lume ar ajunge. Interese comune, discuții, statutul social nu este important pentru mine, educația contează, umorul, să pot să fiu eu. Persoanele pe care le-am întâlnit până acum nu au fost compatibile, nu mai vreau să fac niciun compromis, prefer să stau cu cățeii.'', declara Stephan Pelger, în podcastul În Oglindă, în anul 2022.

Data: 09 iun 2023, 13:01
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   Carmen Iohannis  stepahn pelger 


DC Media Group Audience

Sursă foto: Youtube/ La Măruță

Jorge a șters pe jos cu întreaga carieră muzicală a Andreei Bălan. A cedat în fața lui Cătălin Măruță și a spus ce crede

Anca Dimancea, captură viceo Youtube/ wownews

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodiile care au parte de bani: „Apare prosperitate”

Teo Trandafir, captură video Youtube

Teo Trandafir, revenire spectaculoasă, după plecarea de la KanalD. Vedeta a lăsat televiziunea pentru prima ei dragoste: „Abia aștept să începem o călătorie frumoasă”

Sursă foto: Murderpedia/ Mary Bell la 11 ani

Fetița de numai 11 ani care a ucis doi băieți. Cazul șocant care a făcut înconjurul lumii: „Avocații mă vor scoate”

Ioana Tufaru, captură TV/ Kanal D

Ioana Tufaru, motivul pentru care nu a putut să-și înscrie copilul la școală: "Patru școli m-au refuzat. Mi-a fost foarte greu, am plecat plângând"

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru a doua jumătate a lunii septembrie. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Sursă foto: Unsplash.com

4 zodii își pot găsi sufletul pereche pe 20 septembrie. Te numeri și tu printre ele?

Sursa foto: Daniel Buzdugan, Instagram

Daniel Buzdugan, decizie radicală. Și-a mutat copiii de la școala privată, la cea de stat: „Nu e normal să dăm atâția bani. Am vrut să vadă că se poate face carte și așa”

Mona Segall, captură video Youtube/ Fain & Simplu cu Mihai Morar, Instagram

Mona Segall, producătoarea America Express, renunță la show-ul de succes: „Nu vrea să mai filmeze în...”

Sursa foto: Mihaela Constantinescu, captură TV/ kanal D

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, devastată de dorul regretatului artist. Cum are grijă de sufletul lui: „Îmi este cumplit de dor de el!”

Sursă foto: Instagram/ Dana Roba

Daniela Roba, zvonuri despre despărțirea de Beni, în urma criticilor primite. Care a fost decizia make-up aristei

Sursa foto: Dan Bittman, Facebook

Dieta prin care se menține Dan Bittman în formă, la 61 de ani: „Am văzut că la mine a dat rezultate”Adina Halas, fără secrete, la Oracolul Vedetelor / VIDEO

Adina Halas este invitata Andreei Cercel în emisiunea...