Gestul făcut de Ionuț Dolănescu care l-a rănit pe fratele său. Dragoș Dolănescu este afectat: „Ce să ne mai spunem?”
Data actualizării:
Data publicării:
Dragoș Dolănescu este afectat de melodia fratelui său. Cu toate acestea, protagonistul are și cuvinte de laudă la adresa lui Ionuț Dolănescu.

Ionuț și Dragoș, cei doi fii ai regretatului Ion Dolănescu, continuă să fie în conflict. Anii s-au scurs și cei doi frați au purtat o luptă intensă pentru moștenirea lăsată de tatăl lor. Dragoș Dolănescu refuză categoric să facă pace cu Ionuț Dolănescu, chiar dacă fratele său mai mare pare deschis la o reconciliere istorică. Într-un interviu, Dragoș a explicat motivele pentru care nu este dispus să îl ierte pe Ionuț, care, în tinerețe, era cunoscut și pentru aventurile sale amoroase. Printre "victimele" sale se numără și Irinuca Loghin, frumoasa fiică a celebrei soliste de muzică populară.

Este rănit de piesa pe care a compus-o fratele său

Dragoș Dolănescu nu este dispus să se împace cu fratele său, Ionuț, cu care a avut o lungă și intensă dispută timp de 14 ani, începând de la decesul tatălui lor celebru, solistul de muzică populară Ion Dolănescu. Această dispută a cuprins și bătălii judiciare ce au durat opt ani, în legătură cu o moștenire în valoare de un milion de euro.

”Ionuț mai zice pe la emisiuni că nu îi vorbesc, că îl evit, că ar vrea să mai vorbim. Dar, e foarte greu. Ce să ne mai spunem? A compus și o piesă în care mă jignește, m-a durut foarte mult. Ca să mă împac cu Ionuț ar trebui ca el să-și ceară iertare pentru toate greșelile pe care le-a făcut față de mine. Corect ar fi fost și să împărțim frățește drepturile de autor ale tatălui nostru, pe care le-a luat el în totalitate. Îi reamintesc că Ion Dolănescu a avut doi băieți, nu doar un fiu. Ionuț a făcut în așa fel încât să nu pomenească niciodată mai nimic despre mine, deși noi am ținut, cândva, foarte mult unul la altul, îi luam și partea în fața tatălui nostru. Frumos ar fi ca oamenii să nu mai plătească bani, ca să-l asculte pe tata, pe Ion Dolănescu. El a fost un bun național, e al românilor, a iubit țara asta, a lăsat în urmă 1.000 de piese, care nu sunt ale mele și nici ale lui Ionuț. Mă bucur însă că Ionuț a făcut Festivalul ”Ion Dolănescu”, de la Târgoviște, unde lansează tinere talente și unde se cântă piesele lui tata. Apreciez, e un lucru frumos și-l încurajez pe Ionuț să facă acest festival și pe mai departe”, a spus Dragoș Dolănescu, potrivit Playtech Știri

Supărat că nu renovează casa tatălui lor

Ionuț Dolănescu susține că, printre obiectele moștenirii se află și o casă. Pentru a intra în posesia acesteia, vedeta a plătit foarte mulți bani fratelui său. un alt motiv de supărare este lăsarea vilei în care a trăit tatăl lor în paragină.

„Opt ani de zile m-am judecat cu Dragoș pentru această casă, a trebuit să îi plătesc o sumă usturătoare, ca să rămân eu cu această casă. I-au revenit lui 150.000 de euro, i-a revenit lui vila din Sinaia, care e o vilă mai nouă, are și 2.000 de metri pătrați. Se pare că nu a făcut nimic acolo. Din păcate, vila e în paragină, dar eu nu am vrut să se întâmple acest lucru cu casa în care a trăit și a și murit tatăl meu, Ion Dolănescu”, a mărturisit Ionuț Dolănescu, potrivit Spynews.

Vezi și: Ionuț Dolănescu vrea să îngroape securea războiului cu fratele său. Cum a reacționat Dragoș Dolănescu: „Îi recomand să se ducă la doctor, să se revizuiască”

Vezi și: Dragoș Dolănescu, dezvăluiri șocante la 14 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Ce spune despre fratele său: „Tata a murit supărat pe Ionuț. Înainte să moară, a vrut să-mi trecă mie averea pe nume…”

Vezi și: Ionuț Dolănescu, nerăbdător să se mute în casa în care a copilărit. Cât au costat renovările locuinței din Caimatei

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Showbiz
Tagurile articolului: dragos dolanescu  ion dolanescu  Ionut Dolanescu  mostenire  scandal 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel