Gestul făcut de Radu Vâlcan, fără ca Adela Popescu să știe: „Nu a văzut mesajul. Dar nu-mi pasă”. A declanșat un val de reacții în mediul online
Data publicării:
Radu Vâlcan a ținut să arate tuturor cât de mult își iubește soția, printr-un gest total neașteptat.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează în ochii multora familia ideală, iar pentru a-și menține „titlul” de familie perfectă, cei doi fac adesea diferite gesturi care să arate tuturor cât de mult se iubesc, chiar dacă anii s-au așternut peste relația lor. În timp ce femeile sunt, de regulă, cele mai romantice într-un cuplu, de data aceasta prezentatorul de la Antena 1 a surprins pe toată lumea printr-o postare inedită făcută pe rețelele de socializare. Așadar, într-o societate plină de filtre și oameni care vor mereu să pară ceea ce de fapt nu sunt, Radu Vâlcan s-a decis să posteze o fotografie în care Adela Popescu este complet nemachiată și vizibil obosită, după filmări. Cu toate aceste, în viziunea soțului său, vedeta este superbă, iar acest gest de iubire a înduioșat o comunitate întreagă. 

„Este la filmare pentru noul film. Așa că i-am trimis mesaj. Am întrebat-o dacă este ok să postez poza asta. Nu a văzut mesajul. Dar nu-mi pasă. Când va fi să vadă, o să citească ce-am mai scris. Că este una dintre instantaneele mele preferate cu ea. Obosită, nemachiată, superbă!”, a fost mesajul publicat de Radu Vâlcan, alături de fotografie.

Citește și: Adela Popescu nu l-a iertat pe Măruță pentru că a lipsit de la „nunta anului”. I-a zis-o chiar în direct: „Când prietenii au evenimente importante, tu ai angajamente și contracte”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Radu Vâlcan (@raduvalcan)

Cum au reacționat fanii

Se pare că internauții au fost complet fermecați de gestul făcut de Radu Vâlcan, care ar fi arătat astfel că o iubește cu adevărat pe soția sa. Chiar dacă majoritatea femeilor, în general, caută să arate cât mai perfect în ziua de astăzi, o astfel de autenticitate și naturalețe este rar întâlnită, spun vocile fanilor. 

„Am pus asta la story, nu m-am putut abține... E cea mai frumoasă postare, văzută pe azi, cu un mesaj super mișto... Un bărbat face asta pt ca își iubește soția.”

„Și ai uitat sa adaugi 100% naturală, lucru pe care în ziua de astăzi la femeile peste 35/40 nu-l mai vezi”

„Nu e superbă, hai sa fim serioși, ba chiar seamănă cu coana Leana în tinerețe, dar este o femeie NORMALĂ și iubită și apreciată de partenerul ei de viață. Și asta e cel mai frumos și important într-o relație. Părerea lumii nu cred că-I interesează oricum. Ei sunt foarte naturali în general. Sunt de admirat ca și cuplu.”

„Iubim normalizarea femeilor așa cum sunt ele în mod natural.”

„După părerea mea, ești o inspirație în ceea ce privește masculinitatea unui bărbat! Ușor sarcastic, romantic, asumat”, au fost doar câteva dintre zecile de comentarii primite de Radu Vâlcan.  

VEZI și: Adela Popescu, lecție emoționantă de la băieții ei: „Ne-am făcut mii de probleme să nu rămână copiii marcați”

Cum și-a revenit în formă Adela Popecu, după nașteri

Adela Popescu a reușit să se mențină într-o formă excelentă de-a lungul anilor, chiar dacă a trecut prin trei nașteri. Deși recunoaște că nu are timp să ajungă în sala de fitness, aceasta spune că a fost destul de atentă la alimentația sa.

„Nu am mai făcut mișcare. Din fericire, am reușit să slăbesc destul de firesc, probabil de la alăptat, de la oboseală.

Am reușit, o perioadă destul de lungă, să nu mai mănânc zahăr. M-am gândit că îmi e greu să țin diete foarte clare.

Așa că, în prima parte a zilei, mănânc fructe, la prânz mănânc orice, pot mânca și paste sau grătar cu salate, iar seara încerc să îmi fac o salată, preferata mea fiind de ton”, a declarat aceasta, potrivit cancan.

Citește și: Tabietul la care Adela Popescu și Radu Vâlcan au renunțat definitiv, pentru a economisi bani: “Când am facut un calcul, ne-am înfuriat”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andreea Cercel
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: Adela popescu  casnicie  nemachiata  Radu Valcan  relatie 


DC Media Group Audience

Romeo Popescu, captură video Youtube

Previziuni pentru luna mai 2024, în funcție de cifra de destin. Romeo Popescu: „Aceste persoane au șanse financiare”

Lola Crudu, captură video Youtube, Spectacola

Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscopul lunii mai, cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru toate zodiile

Părintele Vasile Ioana/captură video Youtube, Altceva cu Adrian Artene

Ai voie să speli în Vinerea Mare? Părintele Vasile Ioana, răspunsul pe care-l așteaptă toți românii

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Andrei Ciobanu, Tj Miles, captură video Youtube/ Survivor România

Andrei Ciobanu, avertisment către TJ Miles: „Pe Zanni nu-l interesează absolut de nimeni. Ăsta este obiectivul lui”

Sursa foto: Christian și Iulia Sabbagh, arhivă personală

Anais Sabbagh a devenit virală pe internet, după ce s-a lansat în muzică. Fiica lui Christian Sabbagh a câștigat inimile a milioane de oameni: „A fost o surpriză”

Valeriu Panoiu/ captură video Youtube

Horoscop pentru luna MAI. Zodiile care pot face mulți bani: ”Sunt vești foarte bune”

Sursa foto: Sursa foto: CRBL, Instagram

CRBL, primul Paște singur, după divorțul de soția sa, Elena. Artistul a dezvăluit în compania cui își va petrece sărbătorile anul acesta

Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

Scandal între Andrei Ciobanu și Zanni la Survivor! „Nu a primit educație, nu a avut de unde” / „Acum înțeleg de ce Ana Pal ți-a dat un cap în nas”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube, Vorbește Lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii mai 2024. Vin oportunități importante pentru mai multe zodii

Serialul Clanul de pe Pro TV

Surpriză de proporții pentru fanii serialului „Clanul”. Actorii vor putea fi văzuți în „Groapa”. Bebe Măcelaru: „Te omor, Vlahule! Îți iau suflu acum, pe loc!”




pixel