Gestul lui Harry care ar indica faptul că "se simte superior lui William". Explicațiile unui expert în limbajul corpului
Prințul Harry ar fi avut unele gesturi în timpul interviurilor televizate pentru promovarea cărții sale Spare care ar indica faptul că se simte superior prințului William și Familiei Regale, susține un expert în limbajul corporal

Prințul Harry ar fi avut unele gesturi care ar indica faptul că s-ar simți superior prințului William și Familiei Regale în timpul a două interviuri televizate, a susținut un expert în limbajul corpului.

Ducele de Sussex, în vârstă de 38 de ani, s-a angajat într-o campanie mediatică pentru a-și promova cartea sa de memorii „Spare” în jurul datei de lansare a acesteia, pe 10 ianuarie - apărând la mai multe emisiuni în Marea Britanie și în SUA.

Autobiografia a devenit cea mai rapid vândută carte non-ficțiune din toate timpurile - ediția în limba engleză s-a vândut în peste 1,4 milioane de exemplare în prima zi de la publicare.

 

Dezvăluirile făcute de acesta în carte au ținut prima pagină a ziarelor în întreaga lume. Prințul Harry a adus o nouă rundă de atacuri la adresa Familiei Regale - cu critici îndreptate către fratele William și mama vitregă, regina consort Camilla - precum și către tatăl, regele Charles și cumnata Kate Middleton.


Acum, expertul în limbajul corpului Adrianne Carter a analizat toate interviurile pe care Harry le-a dat în perioada în care a fost lansat Spare pentru TalkTV - descoperind două momente în care ducele  pare că și-ar fi arătat sentimentele de superioritate față de Prințul de Wales, în vârstă de 40 de ani, și față de restul familiei sale, potrivit OK Magazine.

Primul moment ar fi fost în timpul apariției sale la The Late Show with Stephen Colbert, când i-a spus gazdei emisiunii: "Cuvintele mele nu sunt periculoase, rotirea cuvintelor mele este foarte periculoasă".

Adrianne a urmărit acest moment și a spus: "Vedem o expresie facială foarte puternică de dispreț - strângerea buzelor. Disprețul înseamnă 'mă simt superior și chiar nu-mi place ceea ce văd sau aud'".

A doua ocazie a fost în timpul interviului lui Harry cu Anderson Cooper pentru emisiunea "60 Minutes" de la CBS, când gazda a spus: "Ați scris despre o întâlnire controversată pe care ați avut-o cu el [prințul William] în 2021.

 

"Ați spus: "M-am uitat la Willy, m-am uitat cu adevărat la el, poate pentru prima dată de când eram băieți, am înțeles totul, încruntarea lui familiară, care fusese întotdeauna obișnuită în relațiile cu mine, chelia lui alarmantă, mai avansată decât a mea"."

Adrianne a vizionat acest clip și a susținut: "Așadar, vedem un indiciu foarte grăitor din expresia facială a lui Harry când vorbește despre chelia lui William - vedem jumătatea de zâmbet unilateral.

"Asta înseamnă 'mă simt superior, sunt mai bun decât'. Este destul de mândru de faptul că nu are o chelie atât de avansată ca fratele său."


În interviu, Anderson a spus că remarca a fost "destul de tăioasă" - Harry nu a fost de acord, adăugând că își iubea fratele "profund".

Expertul în limbajul trupului a adăugat: "Când Harry spune 'Îmi iubesc fratele profund', vedem cum o încruntare apare pe fața lui - doar foarte scurt timp.


"Acum, asta poate însemna trei lucruri diferite: furie, confuzie și concentrare. Părerea mea - pentru că nu pot să-i pun întrebarea - cred că este confuzie, simt că este foarte confuz în legătură cu sentimentele sale.

"Îl iubește pe fratele său, o spune cu o intensitate pe care o cred, dar există și această frunte încruntată."

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 27 ian 2023, 22:01

Octavian Strunilă, Smiley, Matei Dima, Vladimir Draghia/foto Instagram/ captură video YouTube

Octavian Strunilă, topul celor mai netalentați actori din România: „Matei Dima, Drăghia și Smiley. Am și argumente”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube

Cristina Demetrescu, Horoscop pentru prima jumătate a lunii APRILIE 2023. Previziuni pentru toate zodiile

Silviu Purcărete, captură video Youtube

Reacții în lumea teatrului, dupa retragerea lui Silviu Purcărete de la Premiile Uniter. Lia Bugnar: „Nu are ce să caute pe aceeași listă cu voi”

Cătălin Scărlătescu, captură video Instagram

Cine este femeia care l-a ajutat pe Cătălin Scărlătescu să intre în televiziune: „A sunat telefonul și mi-a spus...”

Războinicii, captură foto Survivor

Eliminare neașteptată la Survivor România. Cine a părăsit competiția: „Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare”

Foto Freepik

Condimentul care combate răceala, previne căderea părului și hidratează pielea

Anamaria Prodan, Carmen Harra/ foto Instagram/ captură video YouTube

Carmen Harra, prognostic despre relația Anamariei Prodan cu iubitul misterios: „Mama ei a îndreptat-o spre cineva”

Sanda Ionescu, foto Facebook

Astrolog Sanda Ionescu, previziuni despre intrarea lui Pluton în Vărsător: „Schimbări masive ce vor influența sute de generații”

Mădălina Crețan, captură video Youtube

Nosfe și-a prezis moartea? Soția artistului, șocată de ce a găsit în telefonul său: „E imposibil să nu mă șocheze. Nu am mai vorbit asta niciodată cu el”

Sursa foto: Nicoleta Luciu, Facebook

Nicoleta Luciu, desființată de fani, după ultima ei apariție: „Arată jalnic. Refuz să cred că este ea”

Camelia Pătrășcanu, captură video YouTube

Camelia Pătrășcanu, Horoscop - Lună Nouă în zodia Berbec: Zodia care se îndrăgostește

Carmen Harra, captură video Youtube

Carmen Harra, previziuni despre un mare război și soarta sistemului bancar: „Intrăm într-un an karmic, când lucrurile trebuie să se balanseze”