Gesturile lui Cristiano Ronaldo care au uimit pe toată lumea la despărțirea de EURO 2024 - Foto în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Portugalia a fost eliminată de la EURO 2024 în sferturile de finală, după 0-0 și 3-5 la loviturile de departajare cu Franța.

Titular pentru a cincea oară consecutiv, Cristiano Ronaldo a jucat pentru ultima dată la un Campionat European. Atacantul lusitan, în vârstă de 39 de ani, a încheiat astfel turneul final din Germania fără a înscrie goluri, cu excepția celor marcate de la loviturile de la 11 metri.

Cristiano Ronaldo a fost integralist contra Franței și a transformat prima lovitură de la 11 metri a Portugaliei. Unicul fotbalist care a ratat a fost Joao Felix, dar destul ca francezii să se impună și să meargă în semifinalele EURO 2024.

Ce a făcut Ronaldo

Față de partida cu Slovenia, din optimi, în care a ratat o lovitură de la 11 metri și a izbucnit în lacrimi chiar din timpul jocului, Ronaldo nu s-a exteriorizat la fel de mult și după eliminarea împotriva Franței lui Mbappe. Veteranul Pepe, în vârstă de 41 de ani, nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar Cristiano Ronaldo a fost alături de el, consolându-l.

De asemenea, Cristiano Ronaldo s-a îmbrățișat cu câțiva dintre colegi. Mai mult, a reușit să și zâmbească în momentul în care adversarul francez Antoine Griezmann a mers la el să îl salute. Chiar și așa, dezamăgirea a fost vizibilă pentru Cristiano Ronaldo, care a fost prezent la al șaselea și ultimul Campionat European din cariera sa impresionantă. Cristiano Ronaldo rămâne cu un singur triumf, cel din anul 2016.

Totuși, este ultimul EURO pentru Cristiano Ronaldo?

"Este prea devreme după meci pentru a vorbi despre asta (n.red. ultimul EURO pentru Cristiano Ronaldo). Pepe a fost un exemplu pe tot parcursul turneului, pentru tot ceea ce a făcut. Jucătorii tineri vor câștiga experiență uitându-se mereu la ceea ce a făcut Pepe. Am lucrat foarte bine la penalty-uri în timpul săptămânii. La penalty-ul lui Joao Felix, mingea a lovit bara. Asta este diferența. Nu este o situație de lipsă de calitate sau de pregătire. A fost ghinion și ăsta e fotbalul", a spusRoberto Martinez, antrenorul Portugaliei, citat de abola.pt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Andrei Itu
Categorie: International



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, horoscop chinezesc pentru octombrie 2024. Zodia care poate să facă mulți bani în această lună




pixel