Gheorghe Turda a izbucnit în lacrimi. Ce l-a emoționat pe artist, în prag de sărbători: „Nu va fi înlocuită cu nimeni”
Gheorghe Turda s-a emoționat până la lacrimi, în prag de sărbători. 

Gheorghe Turda a petrecut sărbătorile de iarnă alături de familie. Interpretul de muzică populară are o familie frumoasă, cu nepoți care îi aduc zâmbetul pe buze zi de zi, însă se simte trist deoarece nu o are lângă el pe femeia care i-a fost aproape timp de 37 de ani.

Gheorghe Turda a izbucnit în lacrimi

Gheorghe Turda a recunoscut că sărbătorile sunt triste fără regretata lui soție, căreia îi simte lipsa. Artistul este foarte mândru de nepoții săi și aq recuoscut că el a fost Moș Crăciun pentru ei. 

” Ca întotdeauna, în familie, alături de fetele mele, ginerii și cei trei nepoți, unul mai frumos decât altul și de ș tepți, dar și cu cuscrii. Am făcut și pe moșul, mi-am golit buzunarele după ce m-au colindat nepoții, bineînțeles că bunicul i-a onorat cu darurile la modă: în lei! Cel mic, care e mare toboșar, împlinește opt ani, studiază percuția și a primit un set de tobe. Deja l-a testat și Ță nd ă ric ă ș i a zis ca e al lui!”, a mărturisit Gheorghe Turda, pentru StarPopular.ro.

Artistul sărbători tot mai triste în lipsa regretatei soții

Soția artistului s-a stins din viață în urmă cu 13 ani. Femeia a suferit de leucemie, boală cu care s-a luptat mulți ani, dar pe care nu a reușit să o învingă și i-a adus sfârșitul. 

„ Am pomenit-o cu toții în familie și i-am dedicat și un colind. Ce n-aș da s-o mai văd o dată! Am fost căsătorit o singură dată și soţia mea nu va fi înlocuită cu nimeni. Din păcate, a cuprins-o o boală foarte grea, leucemie, s-a îmbolnăvit în 1987. E foarte greu fără ea dar și uitarea e scrisă în legile omenești. Mi-a fost foarte greu cu copiii când ea nu a mai fost. Era foarte exigentă cu fetele, țin minte că era perfecționistă în tot ceea ce făcea. O bună gospodină, o bună mamă, își croia singură rochii, mie mi-a croșetat pulovere pe care le port și acum. Eu îi aduceam kilograme de lână colorată din America să-și croșeteze rochițe.”, a povestit, cu ochii în lacrimi, Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda, despre iubita misterioasă

În urmă cu ceva timp au apărut informații conform cărora Gheorghe Turda ar avea o nouă iubită. Acum, artistul s-a hotărât să facă lumină în legătură cu acesgt subiect. Acesta a precizat că a fost vorba doar despre o glumă și că nimeni vreodată nu va putea să o înlocuiască pe cea care i-a fost alături timp de 37 de ani. 

” A fost un joc de cuvinte, eu n-am pe nimeni deocamdată, aștept în anul ce vine sa-mi aducă o altă surpriză cu pretenții riguroase din punct de vedere al caracterului. A fost o glumă de presă, pur și simplu o glumă. Am lămurit-o, ca întotdeauna, eu sunt cu răspunsul la purtător. Întotdeauna o sa fiu cât mai circumspect. Nu eu am declanșat ce s-a întâmplat în trecut, cineva care a vrut să epateze în public cu tot felul de invenții puerile. Familia e de baza!”, a mai spus artistul.

Citește și: Cum se menține Gheorghe Turda, la 74 de ani: „Îți face bine la sănătate. De două ori pe săptămână...” Artistul este în cea mai bună formă

Gheorghe Turda și-a fisurat o coastă, în cimitir: „Mi-au spus că nu se mai repară”. Cum s-a întâmplat totul

Data: 04 ian 2023, 15:39
Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   gheorghe turda  sarbatori  sotie 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Oana Zăvoranu, Instagram

Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Cristina Demetrescu, captură video Youtube/ Vorbește lumea

Cristina Demetrescu, horoscop pentru prima jumătate a lunii octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Nicoelta Ghiriș, captură video Youtube/ ASTROSENS

Horoscop chinezesc până în februarie 2024. Nicoleta Ghiriș, previziuni pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici, captură video Antena 3

Topul celor mai puternice zodii. Mihai Voropchievici: „Reușesc să treacă singuri peste orice obstacol”

Mircea Radu, arhivă Metropola TV

Veste de ultimă oră despre Mircea Radu. Românii i-au sărit în ajutor: „Ce înseamnă solidaritatea”

Mihai Voropchievici, captură video YouTube - YouTube/ AstroFanatik

Horoscop pentru întreaga lună octombrie, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura: „Câștiguri pe toată linia”

Chef Joseph Hadad, sursa foto Facebook, freepik.com

Tipul de pește pe care nu trebuie să-l prăjești niciodată. Chef Joseph Hadad: „Se usucă imediat”. Variantele pe care să le alegi, în schimb

Carmen Tănase, captură video Youtube

Dieta prin care Carmen Tănase a slăbit 10 kilograme: „Genială. Nu pot să trăiesc cu șase frunze de salată”

foto Freepik

Cele trei zodii predestinate să ajungă bogate. Sunt un magnet pentru bani și succes

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dietă drastică după ce s-a îngrășat în vacanță. Salata pe care actrița o consumă întreaga zi: „Trebuie să încap în costumele de scenă”

Sursa foto: unsplash, autor Filip Bunkens

Am putea avea din nou o iarnă adevărată? Meteorologul Oana Păduraru, ultimele informaţii de la ANM despre evoluţia vremii

Sursa foto: Camelia Pătrășcanu, captură Fanatik

Camelia Pătrășcanu, horoscop pentru luna octombrie 2023. Previziuni pentru toate semnele zodiacaleMintea și Inima: Căutând Filosofia Dragostei

O explorare a modului în care filosofia abordează...

HOROSCOP LUNAR OCTOMBRIE 2023 pentru TOATE ZODIILE

De la introspecție profundă, provocări profesionale, până...