Gheorghe Turda a izbucnit în lacrimi. Ce l-a emoționat pe artist, în prag de sărbători: „Nu va fi înlocuită cu nimeni”
Data publicării:
Gheorghe Turda s-a emoționat până la lacrimi, în prag de sărbători. 

Gheorghe Turda a petrecut sărbătorile de iarnă alături de familie. Interpretul de muzică populară are o familie frumoasă, cu nepoți care îi aduc zâmbetul pe buze zi de zi, însă se simte trist deoarece nu o are lângă el pe femeia care i-a fost aproape timp de 37 de ani.

Gheorghe Turda a izbucnit în lacrimi

Gheorghe Turda a recunoscut că sărbătorile sunt triste fără regretata lui soție, căreia îi simte lipsa. Artistul este foarte mândru de nepoții săi și aq recuoscut că el a fost Moș Crăciun pentru ei. 

” Ca întotdeauna, în familie, alături de fetele mele, ginerii și cei trei nepoți, unul mai frumos decât altul și de ș tepți, dar și cu cuscrii. Am făcut și pe moșul, mi-am golit buzunarele după ce m-au colindat nepoții, bineînțeles că bunicul i-a onorat cu darurile la modă: în lei! Cel mic, care e mare toboșar, împlinește opt ani, studiază percuția și a primit un set de tobe. Deja l-a testat și Ță nd ă ric ă ș i a zis ca e al lui!”, a mărturisit Gheorghe Turda, pentru StarPopular.ro.

Artistul sărbători tot mai triste în lipsa regretatei soții

Soția artistului s-a stins din viață în urmă cu 13 ani. Femeia a suferit de leucemie, boală cu care s-a luptat mulți ani, dar pe care nu a reușit să o învingă și i-a adus sfârșitul. 

„ Am pomenit-o cu toții în familie și i-am dedicat și un colind. Ce n-aș da s-o mai văd o dată! Am fost căsătorit o singură dată și soţia mea nu va fi înlocuită cu nimeni. Din păcate, a cuprins-o o boală foarte grea, leucemie, s-a îmbolnăvit în 1987. E foarte greu fără ea dar și uitarea e scrisă în legile omenești. Mi-a fost foarte greu cu copiii când ea nu a mai fost. Era foarte exigentă cu fetele, țin minte că era perfecționistă în tot ceea ce făcea. O bună gospodină, o bună mamă, își croia singură rochii, mie mi-a croșetat pulovere pe care le port și acum. Eu îi aduceam kilograme de lână colorată din America să-și croșeteze rochițe.”, a povestit, cu ochii în lacrimi, Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda, despre iubita misterioasă

În urmă cu ceva timp au apărut informații conform cărora Gheorghe Turda ar avea o nouă iubită. Acum, artistul s-a hotărât să facă lumină în legătură cu acesgt subiect. Acesta a precizat că a fost vorba doar despre o glumă și că nimeni vreodată nu va putea să o înlocuiască pe cea care i-a fost alături timp de 37 de ani. 

” A fost un joc de cuvinte, eu n-am pe nimeni deocamdată, aștept în anul ce vine sa-mi aducă o altă surpriză cu pretenții riguroase din punct de vedere al caracterului. A fost o glumă de presă, pur și simplu o glumă. Am lămurit-o, ca întotdeauna, eu sunt cu răspunsul la purtător. Întotdeauna o sa fiu cât mai circumspect. Nu eu am declanșat ce s-a întâmplat în trecut, cineva care a vrut să epateze în public cu tot felul de invenții puerile. Familia e de baza!”, a mai spus artistul.

Citește și: Cum se menține Gheorghe Turda, la 74 de ani: „Îți face bine la sănătate. De două ori pe săptămână...” Artistul este în cea mai bună formă

Gheorghe Turda și-a fisurat o coastă, în cimitir: „Mi-au spus că nu se mai repară”. Cum s-a întâmplat totul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   gheorghe turda  sarbatori  sotie 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/Canal33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie până pe 1 mai

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec




pixel