Gheorghe Turda a scăpat de moarte ca prin minune: Am strigat “Ajută-mă, Doamne!”
Gheorghe Turda a vorbit despre cele mai grele momente, care i-au marcat viața.

Gheorghe Turda a trecut prin mai multe cumpene, până acum, care i-au marcat într-un fel sau altul viața. Cel mai traumatizant eveniment a fost reprezentat însă de momentul în care artistul era pe cale să-și piardă viața într-un accident rutier. Totul s-a întâmplat în urmă cu 28 de ani, când solistul susține că a scăpat cu viață ca prin minune. În acele momente grele, acesta a văzut-o chiar pe cea care i-a dat viață în fața ochilor, pe care a implorat-o să-l scoată cu bine din acea situație.

„Am avut o cumpăna în viața mea, în America, din fericire pentru mine am scăpat cu viață. Mi s-a înscenat ceva cum a fost la Teo Peter (n.r. fondatorul trupei Compact care a încetat din viață pe 4 decembrie 2004, în urma unui accident rutier tragic. Taxiul în care se afla a fost lovit de un soldat american, aflat în stare de ebrietate ), am scăpat ca prin minune de la moarte. Când m-au scos din centuri, după ce s-a răsturnat mașina, am strigat “Ajută-mă, Doamne!”. Și am văzut-o pe mama ca într-un vis și am rugat-o să mă scoată din ghearele morții. S-a întâmplat în 1994, la campionatul de fotbal de la Chicago.”, a declarat Gheorghe Turda, potrivit Fanatik.

Gheorghe Turda îi face praf pe artiștii de muzică populară: Sunt singurul care poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot

Gheoghe Turda, afectat de pierderea soției sale

O altă cumpănă din viața artistului a fost moarte soției lui. Cei doi au fost căsătoriți timp de 37 de ani, însă o boală incurabilă i-a luat viața Elisabetei Turda. Faptul că a rămas singur, l-a distrus pe artistul care a încercat ulterior să-și găsească o persoană potrivită lângă care să-și petreacă bătrânețea. Cu toate acestea, după mai multe încercări eșuate, cântărețul a ajuns la concluzia că nu mai poate iubi din nou.

„Singurătatea ucide, asta pot să spun sigur. După ce a plecat Beti nu am luat decizia să vină cineva lângă mine, și la prima relație și la a două mă refer. Eu sunt în tip sociabil, un om care aparține tuturor, toți vor să stea lângă Gheorghe Turda. Și când a apărut prima relație mi-a fost foarte greu să decid, am făcut pasul, dar nu a mers. Am repetat a două oară și tot nu a mers.”, a mai spus artistul.

Gheorghe Turda călătorește cu STB-ul, deși are mașină de 50.000 de euro: ”Nu-s cu nasul pe sus”

”Nu mă mai interesează nicio relație”

Mai mult, artistul spune că este împlinit în momentul de față, iar dacă cineva își va dori să ocupe locul soției lui va fi foarte greu, pentru că aceasta a fost extrem de specială.

„Acum sunt foarte bine, m-am lecuit din toate punctele de vedere, sunt foarte circumspect și nu mă mai interesează nicio relație. Am o familie foarte frumoasă, două fete,doi gineri, trei nepoți, ce să-mi mai trebuiască altceva? Poate o relație plină de înțelegere și de armonie, dar cine va dori să vină lângă mine nu va putea, pentru că relația pe care am avut-o cu soția mea nu o poate înlocui nimeni.”, a mai spus el.

Gheorghe Turda, dezvăluiri inedite despre Ștefan Bănică: "Nu îi plăcea să fie păcălit la bani"

Cum și-a cunoscut Gheorghe Turda soția

„Eram student în anul 1970 când m-au depistat marii specialiști în folclor la un concurs și m-au trimis la un concurs la București, unde am luat locul întâi. Au zis: acest băiat trebuie să vină la marele ansamblu “Rapsodia Română” din București, cu repartiție guvernamentală.

Înainte de a pleca în turneu prin țară, cu ansamblul, am mers la Brașov. Atunci una din colegele mele, tot Elisabeta o chema, mi-a prezentat-o pe balerina Elisabeta Popescu, o fată înaltă și frumoasă, un corp superb și foarte serioasă în ceea ce făcea. Ne-am văzut, ne-am plăcut și după niște ani am devenit prieteni și am avut o relație foarte serioasă care a dus la o căsătorie în anul 1977, în data de 21 mai. Și astăzi, când mă gândesc la ea, îi spun “draga mea Beti.”, a mai spus Gheorghe Turda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: , Andreea Cercel | Dată: 03 aug 2022, 13:55

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu radiază de fericire: ”Suntem împreună”. Fotografia care a emoționat fanii

Sursa foto: Monica Anghel, Facebook

Monica Anghel, cel mai prețios sfat primit de la mama sa: „Am o relație foarte apropiată cu ambii părinți”/ EXCLUSIV

Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Oana Roman îi dă replica lui Marius Elisei, după acuzațiile aduse: ”Cu asta am încheiat definitiv orice discuție”

Sursa foto: Mirela Vaida, Instagram

Câte mii de euro a cheltuit Mirela Vaida în Delta Dunării: ”Nu e ieftin, dar banii rămân în țară”

Descriere foto: Adrian Năstase, sursa facebook

Ce pensie are Adrian Năstase de la statul român. Fostul premier al României a recunoscut: "Cred că este foarte puțin"

Sursa foto: Mălina Avasiloaie, Instagram

Mălina Avasiloaie, primele declarații de când a devenit mamă: ”Am devenit o feministă convinsă”. Artista și soțul ei sunt în culmea fericirii / EXCLUSIV

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram

Vlăduța Lupău a născut: ”Știam că îți vei alege o zi binecuvântată”. Care este numele special pe care artista l-a ales pentru bebeluș

 Rică Răducanu, captură video PRO TV

Rică Răducanu muncește pe litoral, deși are probleme serioase de sănătate: Mi-a zis medicul:”Doar la morga mai trece!”

Sursa foto: Mioara Roman, Natașa Raab, Cornel Constantiniu, facebook/ colaj foto

Mioara Roman, diagnosticată cu aceeași boală de care suferă și Cornel Constantiniu și Natașa Raab: „Pe Cornel l-au salvat operațiile”

Simona Săndulescu a fost găsită înecată în Lacul Morii. Artista a lăsat un bilet de adio: ”Viața a devenit insuportabilă”

Sursa foto: Vica Blochina și Irisha, instagram/ colaj foto

Vica Blochina, sărut pasional cu o fostă concurentă de la Survivor România. Fanii au rămas uimiți/ FOTO

Sursa foto: Oana Lis, Facebook

„E în scaun cu rotile” Oana Lis, noi informații despre starea de sănătate a lui Viorel Lis, la o săpămână după ce a fost internat într-un centru de recuperare