Gheorghe Turda, adevărul despre AVEREA artistei Ionela Prodan: „Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică”
Gheorghe Turda intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și spune că Ionela Prodan nu ar fi avut cum să facă o avere uriașă din muzică.

Gheorghe Turda: „Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante”

Gheorghe Turda, un apropiat al Ionelei Prodan, spune că a cântat alături de aceasta, au mers împreună în turnee și că aceasta nu ar fi avut cum să facă averea despre care Anamaria Prodan vorbește, doar din muzică.

Averea Ionelei Prodan, motiv de ceartă între  Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

După ce Anamaria Prodan i-a adus mai multe acuzații, Reghe a acceptat invitația lui Cătălin Măruță și a mers la poscast-ul acestuia, de pe YouTube, unde a vorbit despre relația cu celebra impresară, dar și despre presupusa avere a Ionelei Prodan. Anamaria Prodan a susținut, de multe ori, că o mare parte din banii pe care îi are sunt moștenire de la mama ei, Ionela Prodan.


"Au fost momente când ne-a dat Ionela bani"
 

"Are două case la Snagov, una este cumpărată de mama ei, de Ionela Prodan, pe care eu am renovat-o, am făcut-o. Dar tot a ei este, n-am nicio treabă cu casa ei... goală. De trei ani este goală. Da, poate au fost momente când ne-a dat Ionela bani că aveam nevoie de ceva. Dar i-am dat înapoi. Sau i-a dat Anamariei, e mama ei. Mă duc să iau de la mama sau mă duc să mă ajute. N-a fost niciodată discuția ca eu să profit de Ionela Prodan”, a spus Laurențiu Reghecampf, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Antrenorul Universității Craiova spune că niciodată nu i-a cumpărat Anamariei Prodan vreun cadou din banii mamei ei.

"Eu îi cumpăram Anei cu banii Ionelei? N-am avut o relație de genul ăsta, nu aveam cum să-i zic vreodată: "Mamă, dă-mi 100.000 de euro să-i cumpăr ceas fiicei tale". Niciodată. Mă înțelegeam foarte bine cu Ionela Prodan. Nu avea control asupra Anei”,  a spus Reghe.

 

Reghe: "Păi ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda?"
 

Laurențiu Reghecampf a reacționat și față de declarațiile Anamariei Prodan privind achiziționarea unor bijuterii.

 "La un moment dat a zis că i-am luat ceasurile. Păi a vrut ceas Richard Mille. Am dat 100.000 de euro. Mie dacă-mi spunea că vrea geantă Hermes de 75.000 de euro, de crocodil, de nu știu care, niciodată nu i-am zis nu. Ea poate să declare ce vrea, dar nu are cum să spună că ea a adus banii. Eu am câștigat câteva zeci de milioane de euro. Ea zicea: "Sunt banii mamei". Pe bune? Păi, ce, era Ionela Prodan șeicul de la Al Wahda sau de la Al Hilal? Eu i le-am cumpărat. Pot să spun tare, răspicat, tot. Și am și facturile. Cred că am 2.000 de mailuri de la Anamaria”, a spus Laurențiu Reghecampf.

Ce avere avea, de fapt, Ionela Prodan

 

Potrivit informațiilor apărute în presă, Anamaria Prodan și sora ei ar fi moștenit de la ea o avere de 2 milioane de euro  după moartea Ionelei Prodan. Gheorghe Turda spune că artista nu ar fi putut face acești bani din muzică. 

„Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante.

Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu. Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară, nici maneliștii nu au cum să strângă atâția bani.

Eu am fost mereu alături de Ionela, mi-a fost tare dragă, ne-am ajutat în momentele grele. Iar la înmormântarea soțul ei, tatăl Anei, eu am cântat o rugăciune de pomenire', a transmis Gheorghe Turda pentru impact.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Maria Alexandru | Dată: 27 feb, 11:25

Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile...


Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV

Sursa foto: Sidonia Spătaru, captură Youtube/ Acces Direct

Văduva lui Dan Spătaru, de urgență la spital după ce s-a prăbușit în plină stradă: "Am zis să nu mă lovesc cu capul de trotuar și..."

Yoneștii, fără secrete, la Interviurile Spectacola / VIDEO

Tudor Ionescu și Anamaria Ionescu vin la Interviurile...