Gheorghe Turda, atac dur la adresa Nicoletei Voicu. Ce acuzații îi aduce fostei iubite: „Un om non-valoare!”
Data publicării:
Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu sunt în continuare la cuțite. Artistul a făcut o serie de acuzații la adresa fostei iubite. 

Chiar dacă timpul trece, Gheorghe Turda nu poate să treacă peste relația cu Nicoletei Voicu. Se pare că interpretul de muzică populară a rămas cu un gust amar în urma relației cu fosta iubită. 

Gheorghe Turda, atac dur la adresa Nicoletei Voicu

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu au încercat să ajungă la gânduri mai bune, se pare că tensiunile dintre cei doi continuă, iar interpretul de muzică populară o atacă cu fiecare ocazie. Artistul susține că nu a mai vorbit deloc cu fosta iubită și nu se va mai întâmpla niciodată acest lucru, având în vedere situația care a fost între ei. 

„M-am lecuit de femei. Sunt bine așa cum sunt. Nu am mai vorbit deloc cu Nicoleta Voicu, exclus așa ceva. A fost foarte dur ceea ce s-a întâmplat între noi. S-a folosit de mine, dar așa se întâmplă în general...un om non-valoare profită mereu de o valoare. Așa a fost și în cazul meu”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Click!

Care a fost motivul despărțirii dintre Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu

În urmă cu ceva timp, Nicoleta Voicu a mărturisit că fostul iubit se focusa prea mult pe carieră, iar timpul petrecut cu ea era foarte scurt. Totodată, artista a precizat că artistul își ascundea telefonul de ea. 

„Gheorghe Turda era foarte captivat de cariera profesională. Din timpul petrecut împreună, 99% îl acorda lumii, celor care îl contactau. Stăteam împreună, iar el vorbea la telefon. S-a întâmplat de nenumărate ori să se trezească dimineaţa şi, în loc să mă privească, să se uite la telefon. Eu nu l-am înşelat, pentru că telefonul meu era în orice colţ din casă, însă dumnealui îl ţinea ori în buzunar, ori lângă farfuria cu ciorbă. Domnul Turda mă neglija ca femeie”, mărturisea Nicoleta Voicu, în cadrul unei emisiuni TV.

Nicoleta Voicu, despre drama prin care a trecut din cauza fostului ei iubit, Gheorghe Turda

„Am o situație în care nici cu părinții, nici cu copilul meu nu am niciun fel de relație. Cu părinții mei nu sunt într-o relație pentru că atât i-am rugat să rupă legătura cu persoana care m-a denigrat. Și nu înțeleg legătura lor. Am avut o perioadă de șase luni în care nu am vorbit. Nu am putut să le demonstrez că partea de adevăr e la mine. Că am primit niște mesaje tendențioase, în care eram jignit, denigrată. Cred că au dat dreptate pentru că relația cu care m-am afișat în spațiul public a fost un minus. (...) Și i-am zis mamei să înceteze că nu pot accepta persoana asta. Nu pot găsi motivul pentru care m-a atacat”, a spus artista de muzică populară la Antena Stars.

Cu toate astea, Nicoleta Voicu a mărturisit că i-a iertat pe părinții ei, în vârstă de 83 de ani, chiar dacă atitudinea lor a afectat-o extrem de mult.

„Am fost anul trecut la părinți, după ce 6 luni nu am vorbit. Am sperat că au înțeles că mă doare. Orice făceam, aduceau persoana respectivă în discuție. Au 83 de ani ambii părinți și i-am rugat să nu îl mai pomenească. E o dependență de el. Cât de mult a fost omul ăsta în viața lor”, a spus Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.

Citește și: „M-am îndrăgostit!”. Ramona Olaru are o nouă relație. Cine e bărbatul care i-a cucerit inima asistentei de la Neatza

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   acuzatii  gheorghe turda  nicoleta voicu 


DC Media Group Audience

Sursa foto: Vali Vijelie, Facebook

Nouă despărțire șoc în lumea mondenă! Vali Vijelie, părăsit de soție: „Nu mai vreau să am de-a face cu el”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscopul banilor pentru luna mai 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodiile care vor avea câștiguri financiare uriașe

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Anca Dimancea, captură video Youtube, Lumea Nevăzută

Anca Dimancea, previziuni pentru perioada următoare. Cu ce provocări vine vara: „De luna asta mă tem mai mult”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel