Gheorghe Turda îi face praf pe artiștii de muzică populară: Sunt singurul care poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot
Gheorghe Turda a vorbit despre conflictele care au apărut între el și alți artiști de muzică populară, dezvăluind care sunt principalele motive. 

Gheorghe Turda a avut parte în ulitma vreme de numeroase scandaluri cu alți interpreți de muzică populară. Dacă anul trecut, solistul a avut câteva discuții purtate în contradictoriu cu Constantin Enceanu, anul acesta el și Mioara Velicu au schimbat câteva replici mai acide. Întrebat despre posibilul motiv care ar putea duce la aceste conflicte, cântărețul a spus că este vorba doar de invidie. 

”Este vorba de invidie! Se nasc tot felul de discuții de la minciunile pe care ei le spun în public, pe la emisiuni tv, pentru audiențe. Unii n-au respect, nu știu să dea ”Bună ziua!”, la evenimente. În plus, ține de incultura unora. Mulți artiști n-au educație muzicală, sunt făcuți la ”Heirup!” și sunt foarte încrezuți.”, a spus Ghoerghe Turda, potrivit ego.

"Sunt singurul artist care poate cânta două ore fără bandă"

Mai mult, Gheorghe Turda spune că este unul dintre singurii soliști din țară care are cunoștințe, dar și educație muzicală, spre deosebire de colegii lui, dar care poate duce și un program de două ore la bun sfârșit.

”Sunt singurul artist care, la 78 de ani, poate cânta două ore fără bandă. Alți artiști nu pot, căci nu au vocea lui Gheorghe Turda. Vocea este dată de mama, de la bunul Dumnezeu. Sunt singurul care am făcut belcanto, operă, nu am făcut foaie verde pe la nu știu care cămin cultural. Nu toți suntem artiști de folclor, câțiva alegi, unii nu au educație muzicală, n-au bagajul de cunoștințe pentru a deveni soliști de folclor.”, a continuat el.

Artistul este în continuare solicitat la nunți

”Am fost solicitat deja și pentru anul viitor, în 2023, la o nuntă. Iar vara aceasta am multe nunți, și-n iulie și în august, am și la un nepot din Săpânța. Am fost invitat și la o nuntă de pocăiți, de adventiști. Merge bine perioada asta, după cei doi ani grei de pandemie”, a mai spus Gheorghe Turda.

Câți bani câștigă interpreții de muzică populară pentru un eveniment

Acesta a dezvăluit chiar și suma pe care interpreții de muzică populară o primesc, în medie, la un eveniment.

”De regulă, sunt onorarii de 1.200-2.000 de euro, pentru o seară întreagă, depinde de formulă. Eu merg și cu orchestra mea, iar când merg individual am alt preț, e pe categorii.”, a mai dezvăluit acesta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Andreea Cercel | Dată: 23 mai, 16:10

Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie

HOROSCOP CHINEZESC - IULIE 2022. Luna Caprei de foc. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Energie de întrajutorare”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Elena Merișoreanu, Facebook

Elena Merișoreanu dă de pământ cu artiștii care se plâng de pensiile prea mici: ”E o rușine. S-au câștigat saci de bani. Cântăm o oră și primim 1000 și ceva” EXCLUSIV

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sfinții Apostoli Petru și Pavel, sursa foto Doxologia.ro

Sfinții Apostoli Petru și Pavel 2022. Tradiții și obiceiuri. Ce NU ai voie să faci în această zi de sărbătoare

Sursa foto: pexels.com

Dieta de vară. Cum trebuie să arate meniul perfect, dacă vrem să slăbim cât mai repede: Dr. Florin Ioan Bălănică ”Fructele de sezon trebuie consumate rar” EXCLUSIV