Gheorghe Turda și Mioara Velicu, scandal de proporții. Artiștii sunt la cuțite după emisiunea lui Denise Rifai: “Minte cu nerușinare!”
Gheorghe Turda și Mioara Velicu sunt la cuțite după declarațiile făcute în emisiunea lui Denise Rifai. 

 Gheorghe Turda și Miora Velicu se află într-un scandal de proporții, după ce interpreta de muzică populară  a declarat în emisiunea lui Denise Rifai că a ieșit la pensie mai repede din cauza lui. Artistul o numește “mincinoasă” pe colega lui de breaslă, în urma declarațiilor făcute de aceasta. 

 „V-a forțat Gheorghe Turda să vă pensionați?”, a fost curiozitatea lui Denise Rifai.

„Pentru el au contat foarte mult gradele, voia să îi spunem dl. colonel. (…) Este un subiect despre care nu aș vrea să vorbesc, pentru că niciodată nu am făcut, altfel făceam telenovelă la televizor. Nu am vrut să pomenesc de lucrul ăsta. (…) Nu am mai putut rezista să stau acolo, deși el acum a spus că eu m-am dus și m-am rugat de el să mă angajeze din nou. Nu aș fi făcut sub nicio formă acest lucru, este o minciună de-a lui. (…) Mă adusese într-o stare ca să plec eu fără să îmi spună: plecă! Am ajuns într-o stare foarte gravă și noroc de bărbatul meu care tot timpul mi-a dat o liniște sufletească. Am mers la Ansamblu Burnasul, la Liviu Vasilică, și mi-a fost foarte bine, de acolo am ieșit la pensie”, a spus Mioara Velicu în emisiunea lui Denise Rifai.

Gheorghe Turda îi dă replica Mioarei Velicu, după emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai

Ulterior, Gheorghe Turda a declarat că Mioara Velicu minte cu nerușinare.

”Este o mincinoasă! Minte cu nerușinare, tovarășa Velicu. Ea a trebuit să plece din Ansamblul Ciocârlia, pentru că cererea ei nu a fost aprobată din minister… Eu eram o rotiță mică pe vremea aceea.

A lins toate clanțele la minister. Dar eu, dimpotrivă, nu i-am aprobat cererea de retragere și ea a recunoscut acest lucru și că a plecat în Teleorman la Liviu Vasilică, unde a stat câteva luni.

A vrut să fie vedetă, fără să vină la program. Nu putea fi ca Maria Ciobanu, Irina Loghin, Angela Moldovan sau Ion Cristoreanu! Ea voia program preferențial. Acesta este termenul. Este mincinoasă. De ce? Să fim serioși. Am martori, oameni din Ansamblul Ciocârlia, din vremea aceea”, a declarat Gheorghe Turda, în exclusivitate, pentru FANATIK.

”Ea dădea în Gheorghe Turda și avea fratele mort pe masă!”

Interpretul de muzică populară a precizat că nu a reacționat până acum la declarațiile făcute de colega sa de breaslă, deoarece a fost postul Paștelui, iar artista era în doliu, după ce îi murise fratele în acea perioadă.

”A fost Postul Paștelui, Săptămâna Mare, și nu am vrut să-i dau replică. I-a mai murit și fratele… Ea dădea în Gheorghe Turda și avea fratele mort pe masă!

Ea era bârfită de celelalte colege. Era o cloacă de bârfitoare acolo… Maria Păunescu, Steliana Sima, Marai Butaciu – Dumnezeu să o ierte – și Mioara Pitulice, care a plecat în America. Se certau care să intre mai devreme sau mai târziu pe scenă. Era cuibul lor…”, susține interpretul de muzică populară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autor: Romina Băluță | Dată: 17 mai, 16:58

Captură video Youtube/ Neatza cu Răzvan și Dani

Dani Oțil, ajuns în culmea disperării: ”M-au părăsit. Nu glumesc”. Prezentatorul TV s-a plâns în direct

Sursa foto: Glaycy Correia, instagram

Miss Brazilia a murit la 27 de ani, după o operație banală. Ce s-a întâmplat cu Gleycy Correia: "Dumnezeu ne-a luat prinţesa"

Astrolog Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie

HOROSCOP CHINEZESC - IULIE 2022. Luna Caprei de foc. Astrolog Nicoleta Ghiriș: „Energie de întrajutorare”

Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu, dezvăluiri neașteptate: ”El este iubitul meu”. Fanii au rămas uimiți

Sursa foto: Loredana Groza, Instagram

Loredana Groza, apariție de infarct. Cântăreața a pus pe ea doar haine transparente FOTO

Captură video Youtube/ Adevaruri ascunse

Horoscop rune 27 iunie-3 iulie 2022. Zodia protejată divin. Mihai Voropchievici: ”Sunt protejaţi de toate forţele malefice”

Sursa foto: Anamaria German, instagram

„Am rămas paralizată pe viață” . Drama cântăreței de muzică populară Anamaria German. De 9 ani e în scaunul cu rotile

Sursa foto: Alexandra Ungureanu, Instagram

Ce a făcut Alexandra Ungureanu cu premiul de la ”Bravo, ai stil!”: ”Mi-am cumpărat un...”

Valentin Uritescu a murit

Bogdan Uritescu, dezvăluiri cutremurătoare din ultimele clipe de viață ale tatălui său, Valentin Uritescu: ”Ne-au zis că nu iese viu”

Captură video Youtube/ Românii au Talent

Drama neștiută a lui Florin Călinescu. Fiul omului de televizune s-a sinucis, la doar 24 de ani

Sursa foto: Dorin Lojigan, facebook

Scandal după moartea lui Leluț Vasilescu, fostul toboșar al trupei Compact. Adrian ”Coco” Tinca: ”Paul Ciuci este un tip care nu are niciun sentiment”

Sursa foto: Laurențiu Reghecampf, Instagram

Laurențiu Reghecampf, SUMA fabuloasă pe care o primește la noua echipă de fotbal. Este de aproximativ 3 ori mai mare