Gheorghe Turda, trădat de cei apropiați: “Au distrus munca mea de-o viață!” Artistul a transmis și un mesaj dur pentru noua generație de artiști
Data publicării:
Gheorghe Turda a rămas dezamăgit, după ce a fost trădat de prieteni.

Gheorghe Turda este unul dintre cei mai apreciați artiști. Interpretul de muzică populară are o carieră de succes, iar o dată cu aces lucrut a venit și invidia și trădările celor pe care îi considera prieteni.

Gheorghe Turda, trădat de cei apropiați

Într-un interviu recent, Gheorghe Turda a recunoscut că a fost trădat de multe persoane la care nu se aștepta. Artistul susține că acești oameni i-au distrus chiar și munca sa de o viață.

”Am avut foarte multe persoane care m-au trădat la viața mea. Enorm de mulți. Unora le-am dat și funcție și grade, când am fost șeful direcției de cultură la Ministerul de Interne. Au fost nerecunoscători, se cunosc ei. Nu vreau să dau exemple, pentru că știu prea bine cine sunt. Au venit după mine la ansamblul Ciocârlia și Ministerul de Interne, iar eu i-am ajutat.

Nu numai că m-au trădat, dar au distrus munca mea de o viață. Eu am clădit ansamblul Rapsodia, l-am reformat în 1990. De la 15 artiști, la vremea aceea, am adus în patru luni 86 de artiști. Când am plecat de acolo s-a terminat. În momentul în care am ieșit la pensie, tot ce a clădit Gheorghe Turda au distrus un individ și de o individă. Ei știu foarte bine cine sunt aceștia, știu și ei la rândul lor.”, a declarat Gheorghe Turda, pentru fanatik.ro

Gheorghe Turda: „Am fost catalogat ca fiind o persoană dură”

Artistul a mărturisit că a fost catalogat în nenumărate rânduri ca fiind o persoană dură. Gheorghe Turda susține că a fost un om corect toată viața lui și a muncit din greu pentru tot ce are astăzi.

„De multe ori în viață am fost catalogat ca fiind o persoană dură. Eu nu sunt dur, sunt foarte drept și corect cu ceea ce am făcut la viața mea. Am peste 55 de ani de carieră, vă dați seama. Eu nu pot să mă joc cu ceea ce am clădit în toți acești ani. Nu accept să vină un individ și să ia peste picior o valoare ca a mea sau a altor colegi de breaslă, din generația de aur.”, a mai spus artistul.

Gheorghe Turda, mesaj dur pentru noua generație de artiști

”Unii artiști din generația tânără promit. Dar să nu apeleze la aceste succese imediate și facile. Să nu își dorească să primească imediat aplauze la scenă deschisă, pentru că nu vor reuși niciodată. Nu asta este cheia succesului. Dacă nu au o bază artistică, o școală, o școală a vieții pe scenă, nu vor reuși altfel. Trebuie să aibă un repertoriu ales, o prezență pe scenă, calități vocale și interpretative, atunci mai stăm de vorbă. Cei care nu le au, nu au cum să reușească vreodată în adevăratul sens al cuvântului.”, a mai spus Gheorghe Turda, pentru sursa citată mai sus.

Ce spune Gheorghe Turda despre prieteniile dintre artiști

”Nu prea există prietenie în lumea artiștilor. Mai puțin. Totul se rezumă acum la succesul facil. De scenă, de imagine, de apariții. De aceea aleg cu cine apar pe scenă.
Am avut solicitări ale unor tineri care voiau să îi ajut. Eu oricum i-am ajutat pe toți, mai ales pe ai mei, din Maramureș. Acum am o clasă de canto, predau canto popular.

Vin și copiii de la ministerul de interne, nepoții lor, copii de preoți, le predau muzică de toate genurile. Eu am făcut bel canto. Îi ajut cât pot. Nu vreau recunoștință materială din partea lor. Nu sunt omul care să am pretenții materiale de la un tânăr la început de drum. Singura mea pretenție este să spună: ‘Mulțumesc, domnule Turda’. Recunoștință, atât vreau.”, a spus artistul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   gheorghe turda  tradare 


DC Media Group Audience

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Victoria Petrenciuc a cucerit inimile juraților cu vocea sa inconfundabilă

Victoria Petrenciuc a făcut furori la Românii au Talent. Andra: Unde ne-ai dus?

Clanul, sursa foto Instagram, Cătălina Grama

Serialul „Clanul” de pe Pro TV a ajuns la final! S-au încheiat filmările pentru ultimul sezon: „Suntem toți foarte emoționați și încă nu ne dăm seama”

Doctorul Cezar, captură video Youtube, Sinteza Zilei cu Mihai Gadea

Topul alimentelor care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate. Dr. Cezar: „Cauzează inflamație și deteriorează anumite structuri”

Captură video Youtube, VERDICT DANA BUDEANU. Andra Măruță, Românii au talent/ProTV

Dana Budeanu, reacție controversată, după ce a văzut-o pe Andra pe scenă. Artista i-a răspuns când a observat ce a spus despre ea

Camelia Pătrășcanu. Captură video: YouTube/Canal 33

Horoscop cu Camelia Pătrășcanu. Previziuni pentru fiecare zodie în perioada următoare

Gina Pistol. Captură video: YouTube/Damian Draghici. Captură video: Instagram/smiley_omul

Gestul făcut de Smiley față de Gina Pistol a stârnit revoltă în mediul online: „Urât comportament! Fără cuvinte, că aș avea multe” / Video

Daniel Pavel/ captură video Voyo

Premieră absolută la Survivor All Stars! Concurenții au rămas șocați: „Nu am mai avut așa ceva”

bloc

La ce etaj ai șanse să nu mori în caz de cutremur. Inginer: La seismul din 1977, acolo am găsit supraviețuitori

Captură video: YouTube/Playtech Stiri

Horoscop 29 aprilie - 5 mai aprilie 2024, cu Mariana Cojocaru. Previziuni pentru toate zodiile

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna mai, cu gemenele Oana și Adina Timofte. Zodia care dă lovitura pe plan financiar

Alexandra Duli, captură video Youtube, Catalin Maruta

Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”


Tata sau mama? Cine transmite inteligența copilului?

Întrebarea dacă inteligența este transmisă a fost...



pixel