Gigi Becali, acuzații grave după petrecerea de Halloween de la Castelul Bran: „Se fac ritualuri. Mi-e frică și mie!”
Data publicării:
Gigi Becali a lansat o serie de acuzații grave, după petrecerea de Halloween, organizată la Castelul Bran.

Cu ocazia sărbătorii de Halloween, mai mulți miliardari au organizat o petrecere de Halloween, la Castelul Bran,  pe 29 și 30 octombrie. Ulterior, Gigi Becali a comentat, în stilul său caracteristic pentrecerea de la „Castelul lui Dracula”. Patronul FCSB este de părere că  s-au desfășurat diverse „ritualuri”.

„Fiecare om e liber să facă ce vrea. Fiecare-și alege ce vrea. Nu ești obligat. Te duci spre Cristos sau spre Satan. Ei și-au ales stăpânul, care este adversarul lui Cristos. Se duc acolo și fac niște ritualuri și se întâlnesc cu stăpânul lor. Dacă se întâlnesc cu stăpânul lor, care e treaba voastră?”, a declarat Gigi Becali, pentru România TV.

Gigi Becali, despre petrecerea de la Castelul Bran: „Se întâmplă lucrurile cuprinse în Sfintele Scripturi”

Gigi Becali susține că încep să se întâmple lucruri care au legătură cu Sfintele Scripturi. 

„Nu este chiar așa, e mai mult de vorbit pe tema asta. Dacă vă spun, nu o să înțelegeți. Sau spuneți că Becali e nebun. Sunt lucruri care se întâmplă, se apropie lumea de sfârșit. Se întâmplă lucrurile cuprinse în Sfintele Scripturi. De ce să mă bag și eu în treburile astea? Mi-e frică și mie. De duhurile rele din văzduh (…) În particular pot să spun. Public, nu pot să spun. 

Bogații lumii vin la Biserică, să se roage la Dumnezeu?! Unde-și fac ei rugăciune? La stăpânul lor, alt stăpân. Noi îl avem pe Cristos, suntem creștini ortodocși.

Să ne ferească Dumnezeu de tot ceea ce fac ei acolo în castelul ăsta, la Bran!”, a mai comentat Gigi Becali, la România TV.

Unde s-au aflat, de fapt, Elon Musk și Angelina Jolie în weekend, când românii credeau că cei doi sunt la Brașov și Bran

Presa din România a scris în weekend că Elon Musk și Angelina Jolie, dar și alte persoane cunoscute, ar organiza o petrecere de Halloween la Castelul Bran, închiriat de către cel mai bogat om al planetei. Știrea s-a viralizat rapid nu doar în România, ci și în alte țări din lume, însă nimeni nu a putut să confirme că afaceristul a venit în țara noastră. Se pare că in formația a fost un fake news.

Castelul Bran ar fi fost, într-adevăr, închiriat de mai mulți miliardari care și-au dorit o petrecere ferită de ochii lumii, dar nu de Elon Musk, transmite Realitatea Plus. La marele eveniment nu ar fi ajuns nici Angelina Jolie. Potrivit unor surse din Ministerul Afacerilor Interne, cei doi nu ar figura în documente că ar fi intrat în aceste zile pe teritoriul României. Mai mult, Angelina Jolie ar fi fost văzută și fotografiată în acest weekend la Los Angeles, în timp ce mergea la cumpărături alături de fiica ei.

De cealaltă parte, Elon Musk, s-ar fi aflat în acest sfârșit de săptămână în New Jersey. Dovada s-ar găsi pe contul de Twitter ElonJet, unde avionul privat al acestuia este monitorizat de un tânăr de 19 ani din Florida. Acesta folosește roboți care prelucrează datele publice de trafic aerian.

De altfel, la marele eveniment au fost prezenți mai mulți oficiali români, însă nici primarul din Bran și nici președintele Consiliului Județean Brașov nu au putut confirma prezența celor doi, relatează DC NEWS


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   castelul bran  gigi becali  halloween 


DC Media Group Audience

Theo Rose, captură video Youtube

Marea despărțire a venit! Theo Rose: Sunt principala vinovată! Vedem ce se mai poate face de acum încolo

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Theo Rose și Anghel Damian

Ceartă între Theo Rose și Anghel Damian! „Pe mine mă doare foarte tare când face asta!”



pixel