Gigi Becali, amintiri dureroase din copilărie: „Când dădea tata cu biciul, eu luam ciobanii în brațe.” Ce spune latifundiarul din Pipera despre milostenie
Data publicării:
Gigi Becali și-a deschis sufletul și a vorbit despre copilăria sa. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gigi Becali este un om credincios și cu frică de Dumnezeu. Patronul FCSB a recunoscut că rugăciunea și credința l-au ajutat să treabă peste toate greutățile care i-au apărut în cale, de-a lungul vieții.

Gigi Becali, amintiri dureroase din copilărie

Latifundiarul din Pipera recunoaște că a fost milostiv încă de mic. Latfundiarul din Pipera și-a amintit de un moment din copilărie, când tatăl său îi bătea pe ciobani, iar el se punea înaintea biciului și îi lua în brațe. 

„Eu, de mic copil, eram milostiv. Tata îi mai bătea pe ciobani, că se băteau, că nu știu ce. Când dădea cu biciul, eu luam ciobanii în brațe. Îmi luam și eu un bici, dar nu conta. Și tata nu mai dădea, că îi era milă, dădea un bici, după nu mai dădea. Ai văzut milostenia?”, a povestit Gigi Becali.

Gigi Becali este împotriva medicamentelor

Patronul FCSB recunoaște că nu știe cum se simte durerea de cap și că a fost dintotdeauna o persoană rezistentă. Totodată, Gigi Becali susține că este împotriva medicamentelor.

 „M-a făcut Dumnezeu, dar cum prizonier? Când eram în burta mamei, mama făcea chirpici la casă cu mine în burtă. Și atunci, toată puterea aia pe care a tras-o mama prin picioarele ei, mi-a dat-o mie în putere. Cum e aia să te doară capul? Că eu nu știu. Niciodată în viața mea nu m-a durut capul.Dureri, toată lumea are. Dar durerile de cap nu știu cum sunt. Eu sunt rezistent la durere, trece. O singură dată am făcut la măsea nu știu ce și am luat antiinaflamatoare, dar nu am luat antibiotic. Când ai durere, mai ai alte gânduri? Ai văzut că e bună durerea? Sfinții, când erau chinuiți de durere, cum era?”, a mai spus Gigi Becali, în cadrul unui podcast realizat de Trinitas.

Gigi Becali, despre momentele în care a căzut în ispită

„De ispite nu ne putem feri niciodată. Pentru că nu putem decât cu puterea lui Dumnezeu. De exemplu îți vine un gând să faci ceva, ăla e păcat. Îți vine în gând să faci desfrâu. Ăla e păcat. Gândurile sunt de la necurați, ei îți bagă în cap. Dar dacă tu faci rugăciune și spui să ia gândul ăsta de la tine, ai putere duhovnicească, atunci îi ceri lui Dumnezeu să plece. Vine și te apără El, că nu poți singur.Orice primejdie, chin, suferință, trebuie să mulțumești lui Dumnezeu că ți le-a dat, că toate sunt de la El. Toate sunt spre folosința ta. Dumnezeu nu dă nimic fără folos. Depresia aia unde medicii nu găsesc nimic, aia e depresie care vine din gândurile necuraților care vor să îl distrugă pe om.  Bagă gânduri, gânduri, gânduri și nu mai poți să dormi. Și iei droguri din alea de somnifere să dormi și capul să nu mai gândească.”,a mai povestit Gigi Becali, în cadrul unei emisiuni, la Kanal D. 

Citește și: Din ce câștigă Oana Lis banii. Vedeta pregătește un nou proiect: „Mai fac bani și de acolo, îmi place, m-a prins”

Cristina Cioran, adevărul despre relația pe care o are cu tatăl fetiței sale, Alex Dobrescu: „Este totul mult mai clar”

Florin Ristei, de urgență la spital: „M-a luat un leșin”. Cu ce probleme de sănătate se confruntă și cum se simte în prezent

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete

Starul controversat căruia i s-a redus pedeapsa pentru dopaj

Un star din lumea fotbalului a primit o pedeapsă mai...



Sursa foto: https://www.freepik.com/, @__natalisha__

Cinci zodii care vor obține câștiguri financiare în decembrie. Va fi o lună a prosperității

Adevăruri ascunse/ YouTube

Horoscop 30 septembrie - 6 octombrie 2024, cu Mihai Voropchievici. Zodia care va avea parte de o trădare profundă

Captură video: Pro TV. Sursa foto: Mihai Trăistariu/Instagram

Karmen Simionescu s-a dat de gol și a spus asta despre Mihai Trăistariu, în direct la TV: „Sper să nu vadă vreodată, dar aia e, îmi asum”

Captură video: YouTube/Vocea României

Horia Brenciu a izbucnit în lacrimi la Vocea României. Vedeta nu s-a putut abține: „Când aud vocea ei, tresar. Brusc, toate amintirile se îngrămădesc în capul meu” / Video

Captură video: YouTube/Adevaruri ascunse

Top trei zodii norocoase la moșteniri. Mihai Voropchievici: „Toamna va fi plină de abundență pentru ei”

Sursă foto: Facebook/Daiana Prodan

Daiana, atac dur la adresa lui Radu Vâlcan. Imaginile care nu s-au văzut la TV: „Se lua de mine! Mă atacau foarte mult. Nu au dat chestiile astea la televizor” 

Captură video: YouTube/Vocea României

Oleg Spînu, finalist Românii au talent 2023, a întors toate scaunele la Vocea României. Irina Rimes: „Te vreau atât de mult, încât mi-am blocat doi colegi!” / Video

Captură video: Pro TV. Captură video: YouTube/ un PODCAST misto By Bursucu'

„Ai hărțuit-o, lovit-o, ți-ai bătut joc de ea”. Zanni îl face praf pe Jador, după ce a declarat că Oana Ciocan are o nouă relație: „Stătea cu ochii vineți de lacrimi legată de pat în casă”

Captură video: YouTube/Vocea României

Jitaru Lavinia a făcut senzație pe scena de la Vocea României. Theo Rose s-a ridicat de pe scaun și și-a pus mâinile în cap / Video

Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

Marian Golea, horoscop chinezesc pentru luna octombrie. Zodia care ar putea să primească o sumă de bani

Captură video: YouTube/ Radu Tibulca. Sursă foto: Instagram/Karmen Simionescu

„Auuu, au”. Cătălin Botezatu, reacție neașteptată după ce Karmen Simionescu a spus în direct la TV că își dorește să se mărite cu el

Sursă foto: Freepick/ pikisuperstar

Cele patru zodii care vor avea doar noroc în octombrie. Va fi o lună cu reușite pe toate planurile




pixel