Gigi Becali, motivul pentru care se mândrește public cu faptele bune pe care le face. Nimeni nu se aștepta la acest răspuns
Data publicării:
Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care se mândrește public cu faptele bune pe care le face fața de oamenii neajutorați. 

Gigi Becali are un suflet mare, iar drept dovadă stau chiar faptele pe care aceste le-a făcut de-a lungul timpului fața de oamenii neajutorați. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că latifundiarul din Pipera a sărit mereu în ajutorul celor nevoiași. Cu toate astea, Gigi Becali nu ezită să se mândrească public cu actele de caritate pe care le face. 

Gigi Becali: „Sunt convins că nu-i pot ajuta pe toți”

Într-o discuție cu părintele Pimen Vlad, starețul Chiliei ”Intrarea Maicii Domnului în Biserică” din Muntele Athos, Gigi Becali a dezvăluit motivul pentru care face aces lucru. Părintele a fost cel care a dezvăluit mărturisirile făcute de patronul FCSB. Acesta a povestit că a avut o discuție cu Gigi Becali , după ce afaceristul a ieșit din închisoare. Atunci, Gigi Becali i-a mărturisit părintelui că face public toate actele de caritate, în speranța că oamenii îi vor urma exemplul. 

”L-am întrebat pe domnul Becali. A dormit aici, după închisoare. Era total schimbat. Și l-am întrebat: ’cum privești lucrul ăsta, pentru că-l faci public?’. Am vrut să-l întreb pentru că am văzut un om total schimbat față de înainte.

Și mi-a spus așa: ’Eu îl fac public, dar am alt scop. Sunt mulți oameni ca mine pe acest pământ, care produc foarte mulți bani și care au păcate. 

Dacă fac publice actele mele, poate îmi urmează și alții exemplul”, a povestit starețul, potrivit digisport.

Mai mult decât atât, Gigi Becali  i-a mărturisit că este conștient că nu poate ajuta pe toată lumea, lucru care îl întristează. 

”Mi-a mai spus așa: ’Sunt convins că nu-i pot ajuta pe toți, uneori se mai întâmplă să-i mai fugăresc, dar mi-e milă de ei. Și atunci mă duc după colț și plâng. Doamne, nu-i pot ajuta pe toți’. Asta mi-a spus Gigi Becali.

A început căința, spovedania și apoi milostenia. A întors înapoi, îi pare rău pentru păcate”, a mai povestit Părintele Pimen Vlad, în podcastul lui Mihai Morar.

Care este cea mai mare dorință a lui Gigi Becali

Gigi Becali a mărturisit că își dorește ca peste câțiva ani să se retragă la mânăstire.

 

 „Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil. (...) Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, a spus el la Tritinas TV


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: gigi becali  pimen vlad  preot 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel