Gigi Becali și-a ales locul de veci. Dezvăluirea făcută de Dumitru Dragomir: „Ăsta e cel mai tare cimitir din lume”
Data publicării:
Dumitru Dragomir a dezvăluit unde și-a ales Gigi Becali locul de veci. 

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Gigi Becali este un om credincios și cu frică de Dumnezeu. Patronul FCSB a recunoscut că rugăciunea și credința l-au ajutat să treabă peste toate greutățile care i-au apărut în cale, de-a lungul vieții. Acum, latifundiarul din Pipera și-ar fi ales deja și locul de veci.

Unde și-a ales Gigi Becali locul de veci

În cadrul unui interviu, Dumitru Dragomir a dezvăluit unde și-a ales Gigi Becali locul de veci. Mai exact, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a dezvăluit că patronul de la FCSB vrea să își facă mausoleu la noul palat, acolo unde intenționează să se mute cu totul.

„Își face și mausoleu acolo și tot. Birourile vor fi sus și jos își face mausoleu, o să vezi. Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage. El poate să își facă orice pe pământul lui, cu banii lui. Chiar și mausoleu”, a dezvăluit Dumitru Dragomir, la MAXPROFEȚIILE LUI MITICĂ.

Horia Ivanovici: „Ăsta e cel mai tare cimitir din lume”

Gigi Becali vrea să se mute lângă biserica pe care a construit-o la aproximativ 2 kilometri de casa lui din Pipera, după ce FCSB s-a calificat în grupele Champions League.

„În lumea asta știi care e cel mai tare cimitir din lume, unde mausoleele și criptele zici că ești în cel mai tare oraș vintage pe care l-ai văzut vreodată, de un lux orbitor. Zici că ești în timpul NewYork-ului sau Londrei din anii 1850-1900.

Cel mai tare cimitir din lume, o să râdeți, este obiectiv turistic, se duc milioane de oameni pe an, este Cimitirul din Havana, în Cuba. N-ai văzut în viața vieților tale. Nu că mausolee, operă de artă, vilă! La cubanezi cu cât ai fost mai respectat, locul de veci trebuie să fie mai luxos. Cu coloane Victoriene. Milioane de oameni vizitează. Turiștii se bat să vadă Cimitirul din Havana. Niște cripte, niște clădiri arhitecturale…”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Regulile simple pe care le are Gigi Becali atunci când se roagă

Într-un interviu recent, latifundiarul din Pipera a vorbit despre câteva reguli simple pe care le respectă atunci când se roagă. Gigi Becali le-a dat și câteva sfaturi prețioase, credincioșilor.

„Dacă ai greutăți biserică, biserică, biserică, biserică! Maica Domnului ajută-mi, Hristos, Hristos, Hristos şi se rezolvă! Ochii Domnului spre cei drepți privesc și urechea Lui la rugăciunea lor. Fața Lui spre cei păcătoși, ca să piară pe moștenirea lor. Păi dacă ochii Domnului și urechea Lui e pe rugăciune, păi ţipă să te asculte Dumnezeu, că nu trebuie să țipi acuma cu gura, ci cu inima.Să picure sânge în inima ta și să asculte Dumnezeu rugăciunea. Că inima smerită Dumnezeu nu o va urgisi. Dumnezeu ascultă rugăciunea și împlinește!Desfătează-te în Domnul și împlinește dreptatea Lui și va împlini El toate cele inimii tale. Adică eşti bolnav? Maica Domnului fă-mă bine, Iisuse Hristoase și el va împlini. Că noi trebuie să cerem numai pâinea cea de toate zilele, ca în Tatăl Nostru. Asta putem şi avem noi voie să cerem. Dar el ştie cererea inimi tale. El ştie mai bine şi face de o mie de ori mai bine decât ce vrei tu”, a explicat Gigi Becali în ediția specială de la antena3.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Romina Băluță
Categorie: Vedete
Tagurile articolului:   gigi becali  mormant 



Horoscop 13 -19 mai 2024, cu Mihai Voropchievici, captruă video Youtube, Adevaruri ascunse

Horoscop săptămânal 21-27 octombrie cu Mihai Voropchievici. Zodia care va străluci pe toate planurile

Sursă foto: Captură foto Instagram Mihai Bendeac/Theo Rose

Cum a reacționat Mihai Bandeac, după ce a aflat câți bani a dat Theo Rose pe rochia de mireasă. Actorul i-a transmis un mesaj

Sursa foto: Cristina Spătar, Instagram

Cristina Spătar, dezvăluiri despre relația cu Vicențiu Mocanu și neîmplinirea pe care o are: „De asta nu renunț”

Elena Udrea și Alexandrov Adrian, sursa foto Instagram

Adrian Alexandrov, mărturisiri emoționante despre Elena Udrea. Ce îi spune fetiței despre absența mamei

Sursă foto: Captură foto Instagram Lora/Ilinca Vandici

Lora, mesaj tranșant pentru Ilinca Vandici, după ce prezentatoarea TV a comentat despre nunta cântăreței: „Mi se pare penibil”

Sursă foto: Captură foto Podcast „În Oglindă”

Marian Mexicanu, declarații tranșante despre Paula Lincan. Ce spune artistul despre fosta soție: „ A fost o femeie rea. M-a gonit ca pe un câine”

Sursă foto: Instagram/ Oana Roman, Marius Elisei

Fiica Oanei Roman își câștigă singură banii, la doar 10 ani: „Câștigă de vreo patru ori mai mult decât primește pensia alimentară”

Andreea Bălan, Andreea Antonescu, captură video Youtube, Instagram

Săndel Bălan, adevărul despre absența Andreei Antonescu de la concertul Andreei Bălan. Ce dezvăluiri a făcut tatăl artistei: „Între ele s-a tăiat filmul”

Oana Roman, captură video Youtube, a7tv

Oana Roman a răbufnit, după ce a fost criticată dur că și-a cumpărat haine vintage: „Sunteți atât de ipocrite și de penibile”

Diana Matei și Marian Cleante/sursă foto: instagram Diana Matei

Diana Matei, secretele unei căsnicii de peste 20 de ani cu Marian Cleante. Cum au trecut peste opoziția familiei

Sursă foto: Captură foto Facebook Iustina Luchian

Iustina Loghin, de la Insula Iubirii, probleme neașteptate cu doar câteva zile înainte ca ea și Cornel să devină părinți: „Mi-am dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta”

Sursă foto: Captură foto Instagram Adrian Alexandrov

Cum s-au cunoscut Elena Udrea și Adrian Alexandrov: „A spus o chestie cu care mi-a atras atenția”




pixel